#SheWolfWoman
#Az konuşan insan olmanın konforu sizde bağımlılık yapmış olabilir mi?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
#SheWolfWoman
#Az konuşan insan olmanın konforu sizde bağımlılık yapmış olabilir mi?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
Bazı ruhlar, bazı ruhlara evvelden aşinadır. Ruhum aşina olduğu yerde dile gelir aşina olmadığı bir yerde ise suskunluğu tercih eder.
Çok sevdiğim bir söz var onu da buraya bırakayım. Aklın süsü dildir, dilin süsü söz. Kişinin süsü yüzdür, yüzün süsü göz..
Saklama isteğim yoktur. kimseden bir şey gizlemem sadece bazıları bilebilir bazılarının ise bilmesine gerek yoktur. bunu da ben seçerim
Cevap
5Cevap
Gerektiği kadar gösteriyorum ruhumu ve hak eden insanlara. Keza konuşma konusu da öyle, gereken insanlara gerektiği kadar konuşuyorum.
Normalde de çok fazla konuşan bir insan değilim Fakat bir şey Ruhunu korumak adına daha az konuşmayı tercih edebilir
Bazı şeylerin saklı kalması gerekiyor. İnsanların her şeyi bilmelerine gerek olmadığını düşünüyorum.
Az konuşur, bazen hiç konuşmam. Yalnızlığa ve sessizliğe aşığım.
Bazı insanların yanında insanın dilsiz numarası yapası geliyor:) boş muhabbet yapıyorsa, empatisi asla yoksa kendini açmamalı insan..
Sessizliğimin sebebi ruhumu saklama isteğim değil. Farklı bir dünyada olmam
Asla bende tam tersi. Ruhumu saklamak hapsetmek gibi. Onu özgürleştirmek beni hafifletti.
Belki dinginliğe alıştırdığım için olabilir. Ruhum ve ben sessizliğe aşığız.
Tam da öyle oldu. Az sayıda insanla doğru ve düzgün konuşmak. Son tercihim budur.
Ben genelde hiç konuşmam, gerekli olmadıkça cümle kurmanın manası yok.
Az konusmak beynı dınlendırmeyı istemekle alakalı bence
Evet sadece güvendiğim biriyle konuşkan olurum
Gibi desek yeri var
Daha farklı konuşan biri olmamı sağladı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?