Ya size bişey sorucam siz neden kendinizi ifade edemiyorsunuz neden insanlardan uzaklaşmayı tercih ediyosunuz neden insanlar sizinle muhabbet etmek isterken kısa kesip insanları hayal kırıklığına uğratıyorsunuz? Gerci sizinde kendinize bir hayrınız yok ki dışa dönük insanlara hayrınız olsun
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yıluzaktan bakılınca utangacım ama yanıma birisi gelirse öyle güzel muhabbet ederim ki konusmayı cok severim içimde konuşkanlık var ama çekingen davranmamızın sebebi başta çekingen duruyoruz muhabbete giriyoruz açılınca da "a sen konulur muydun" der gibi muamele yapmaları, bakışlarından bile anlasılıyor. yani herkes aynı değil ama ben hep yaşadım bu duyguyu durduk yere laf soktular baştan sessizdim diye alaya aldılar. bu yüzden konuskan olasım bile gelmiyor bazen
19 Yorumla- +1 yıl
sizin gibilere bizim gibilerin kalbini kiriyo bilin istedim. Tabi kişiden kişiye göre değişir her sizin gibi olan oyle olmuyo
Cevap sahibi+1 yılkonuşur muydun* olacaktı yanlıs yazmısım
- +1 yıl
anladım
Cevap sahibi+1 yılne alakası var tam okursan anlarsın demek istediğimi. sizde bizim kırıyorsunuz gidip muhabbet etmek istiyorum sessiz durduğuma bakma birisiyle muhabbet ederken konuşkanımdır, gidiyorum muhabbet icin sen konuşur muydun diyorlar, ay sesi çıkıyor bununda diyorlar. herkes aynı değil "siz" bizim kalbimizi krıyorsunuz diyerek genelleme yapamazsın
- +1 yıl
genelleme yapmıyorum zaten sinirden oyle söylüyorum napiyim artik burama kadar geldi. sizin gibi olan 2 kişiden çok hayal kırıklığı yaşadım cok kırıldım hincimi hepinizden almak istedim sjsjs ama inan bana genelleme yapmıyorum sinirlerim bozuldu ondanm
Cevap sahibi+1 yılvalla sana bişey diyim mi bana da "siz" gibi deme uzaktan bakılınca öyleyim sadece. Emin ol senin kadar konuşkanımdır. benimde çok sessiz bir kızla arkadaşlığım oldu kimseye sesini çıkaramıyor herkes bu kızı eziyor ama bana gelince durduk yere laf sokuyordu. böyle insanlara yüz vermemek gerek kıza o kadar iyilik yapmıştım ki iyilik yap denize at derler ama ben hep içimden dedim şunu " bu kadar iyilik yapıyorum neden bana böyle davranıyor" çok sessiz olan insana yüz verince böyle yaptı bana, ezdi resmen tabiki herkes dahil değil buna. ama sen kendine de boşuna özgüvenliyim gibi bir lakap takma eğer takacaksan. çok dert ediyorsan çok özgüvenliysen bu kişilere tenezzül etmezsin hatta kalbini kırdıklarında bile umursamazsın. gider bir sürü insanla tanışır kendine yakın olanla takılırsın. benimde çok dışa dönük insanlar tarafından hakkım yendi sesimi çıkaramadım ama ben genelleme yapmıyorum size karsı. insan SAYGIsını kaybetmemeli.
- +1 yıl
Peki.
Cevap sahibi+1 yıldiyecek bişey bulamayıp peki demen de cabası. umarım bişeyler girmiştir aklına sanmıyorum ama umarım okumuşsundur. yoksa bu gidişle kalbin daha çok kırılır. dışa dönük insan olmakla bitmiyor her şey insan olmak önemli anladıysan. hadi iyi günler.
- +1 yıl
laf sokma cabalarına bak sen pis içe dönük insan seni!
En İyi Cevaplar
Kendimin niye böyle olduğunu bilmiyorum ama genetik olabilir. lütfen bizi küçük gormeyide bırakın gerçekten kalbim kırılıyor kırılıyoruz nerden biliyorsun hayrimizin dokunmayacagini bizim içimizde de farklı bir zeka turu yatıyor olabilir hepimiz gibi
03 Yorumla- +1 yıl
asıl siz bizi kurmayı bırakın ulan sizin gibiler yüzünden intiharı göze alim ulan ben
- +1 yıl
ne yapmadı ki.. Kalbimi kırdı hep hayal kırıklığına ugrattilar beni..
bende kisa cevap veren kisileri sevmem tersine uzun yazmayi seven kisiyim dogalliktan yanayim yapmacik degil benim sucum ne siz kizlar bence hak ediyorsunuz bunlari pesinizden kosani seveni degil sizi uzecegini bile bile onlarla oluyorsunuz boyle yapmaya devam edin game over..
01 Yorumla- +1 yıl
...
kimseye ihtiyacım yok istediğim zaman sosyal olabiliyorum ama istemiyorum ne bileyim yalnız olmakda istemiyorum ama uzun süredir yalnızım tamamen psikolojik boşver ben mukemmelim
010 Yorumla- +1 yıl
b*k mükemmelsin sizin gibiler yüzünden bizim kalbimiz kırılıyo tabi sizin umurunuzda bile degil kime neyi anlatiyosam
- +1 yıl
ben zaten genel anlamda söylemiyorum bunu. Yanlış anlaşılmasin.
- +1 yıl
Ya cok üzüyorlar beni bende hincimi onun gibi olan insanlardan alıyorum djdj
- +1 yıl
sie jsjs
- +1 yıl
ol deyince olunmuyor o dogustan olmalı ezeceginiz kadar eziyorsunuz zaten.
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılsanalda rahatim gece gunduz konusur ifade ederim. her konuda konusurum ama realde olmuyor. kasiliyor insan. alisganlik. meselesi.. cok sosyal insan zaten yapmaz boyle seyler.
17 Yorumla- +1 yıl
sizden nefret ediyorum bilin istedim
- +1 yıl
birinden hoslandinda bulusmaya mi gelmedi?
- +1 yıl
hayir kalbimi kırdı birsuru hayal kırıklıklarım var.
- +1 yıl
piskolojik sorun gibi aslinda.. hic bisi yokmus gibi gorebilirsin ama hastalik gibi. yani nasil desem yuzme bilmeyen adama yuzelim " diye diretmek gibi. adam a once yuzmeyi ogreteceksin.. yani caba sarfetmen lazim. tabi istemezsen ugrasmazsinda. secim senin
- +1 yıl
denemedim sanıyosun dimi
- +1 yıl
denemissindir de. boyle tipler yani bir nevi ben oluyorum. olur olmadik ayrintilari dusunur onlarla kendine duvar orur ve engeller yaratir. zarar ya da uzulmeyeyim. diye
- +1 yıl
ne diyim sende kendine göre haklısın
:D Niye gömüyorsun milleti şimdi burada onlarda böyle yani yapacak bir şey yok
17 Yorumla- +1 yıl
olmasinlar böyle ya kalbim kırılıyo of 😁
- +1 yıl
konuşuyorum bekledigim tepkiyi alamıyorum
- +1 yıl
emin ol açmaya çalışsam da bizim gibi açık olamıyorlar
- +1 yıl
maleseff
Konuşmayı pek sevmem arkadaşlarımı sürekli aramam ailemi bile en son geçen hafta pazar aradım şükür hiçbir sıkıntımda yok sadece sevmiyorum çok konuşmayı
08 Yorumla- +1 yıl
bende sizi sevmiyorum cunku siz hep bizim kalbimizi kırıyorsunuz
- +1 yıl
oluyor işte hep hayal kirikligina uğruyorum sizin gibiler yüzünden
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
❤ 😊🙏
+1 yılAblacim bir defol git birine hıncını milletten niye cikartiyon He ben öyle değilim ama yaptığın ayıp yani
13 Yorumla- +1 yıl
o biri dediğin kisi yüzünden ölüyodum lan ben çıkarırsam cikaririm sanane
- +1 yıl
Ya arkadaş tamam git ondan al hincini millete sovuon resmen
- +1 yıl
saanr
kardeş bizim kimseye bir zararımız yoktur aslında sen nasıl bilenebildin bize karşı
03 Yorumla- +1 yıl
ulan sizin gibiler bizim kalbimizi paramparça ediyor asıl tehlike sizsiniz lan keşke olmasaniz
- +1 yıl
asla
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herkes aynı olmaya zorlanamaz farklı farklı karakterlerle insan insandır onemli olan saygıyı kaybetmemek
01 Yorumla- +1 yıl
ama öyle insanlar da bizi cok üzüyo yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimizi anlayacaklar insanlarla yakınız zaten. Diğerlerine de gerek yok
13 Yorumla- +1 yıl
sizin gibiler hep bizim kalbimizi kırıyor buna ne demeli? asıl bizim sizin gibi insanlara gerek yok
Cevap sahibi+1 yılİşte yakın olma çabasına girmeyin. Sohbet etmeyi 2 kez deneyin olursa olur olmazsa olmaz. Sonuçta eliniz boş dönüp kalbim kırıldı dememek için.
- +1 yıl
peki.
bunlar hep susturulmuş baskılanmış ezilmiş korkutulmuş tipler
01 Yorumla- +1 yıl
hepsinden nefret ediyorum
+1 yılAçılacak birini bekliyordur
02 Yorumla- +1 yıl
hepinizden nefret ediyorum bilin istedim
- +1 yıl
Bende edebiyatçılardan nefret ediyordum bir zamanlar...
Seni kim üzdü böyle dellendin
02 Yorumla- +1 yıl
sizin gibiler
Soruda mantık hatası var
02 Yorumla- +1 yıl
sende de var 😉
Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Geçmiş olsun diyim sana 😀😂
03 Yorumla- +1 yıl
sagol ama gecmiycek boşuna dedin djjd
- +1 yıl
Inşallah
soğuk olan insanlardan nefret ediyorum
03 Yorumla- +1 yıl
bende ama bir yandan da seviyom
- +1 yıl
hmm
+1 yılsen filmi izledin mi onu söyle
06 Yorumla- +1 yıl
ne filmi mk
- +1 yıl
karanlığın elli tonu ya
- +1 yıl
izlemedim
- +1 yıl
ee ismini neden öyle yaptın ya.
- +1 yıl
öylesine
- +1 yıl
vay mk
He ben
07 Yorumla- +1 yıl
hepimizden iğreniyorum
- +1 yıl
neden ki neden boylesiniz
- +1 yıl
ama sizin yüzünüzden bizim kalbimiz kiriliyo
- +1 yıl
orasida doğru ama nedense ben hep sizin gibilere denk geliyorum of of
+1 yılBuradayım ayol
015 Yorumla- +1 yıl
pislikler sizi
- +1 yıl
Canım sahte bir kabalıktsa gercek bir yanlzlk tercig ederim senin gibileri uzaktan izleriz zamanı gelibce fikrimizi söylebiliriz sen şimdi bize pislik diyorsun da sen çok mükemelsin
- +1 yıl
ben mükemmelim mi dedim sjsj ayrica siz bize kurban olun hep bizi üzen taraf siz oluyorsunuz
- +1 yıl
Canım dikkat et sen güvendiğin dağalara kazık yağmasın sonra görürsün en hayırsızını
- +1 yıl
sizsiniz hayırsız zaten
- +1 yıl
Bak bak öylemişiz valla ayıp etmisiz sana çikolata alim mi sana belki barısrız :D
- +1 yıl
ha ha ha cok komik
- +1 yıl
Kızım herkesi aynı kefeye koyma sende güvenseydin sesiz atın tekmesi pek olur derlerbilirmisin?
- +1 yıl
sessiz at sizsiniz zaten
- +1 yıl
Galiba sağlam tekme yemisn ondan nefret editorsn bizden edebilirsin sorun degil umrumuz da değilsiniz yani karısıklı hisler besleriz en fazla
- +1 yıl
aynen oyle ondan öyleyim zaten neyse.
- +1 yıl
ay sanki siz bizim çok umurumuzdasınız ya jsjss
- +1 yıl
Aman Allahım bizi umursamıyor kesin dünyanın sonu geldi neden ya :D valla çok komiksin sen o kadar konusyorsunuz ama birine bir fırsat veriğiniz de anlamıyorsunuz biz de konusuruz ama samimi degiliz pek sizin gibi arkadsalarmz varsa bile az yani herkes sana benzetmk zorunda değil
- +1 yıl
tamam uzatma bak yoluna.
- +1 yıl
Sen emredersin de ben yapmazym ayol bb :D
+1 yılOyleyiz
04 Yorumla- +1 yıl
kalp kiricilar sizi bide öyleyiz diyo
- +1 yıl
Neden kalbini kurayım bende oyleyim
- +1 yıl
anlamazsın boşver
- +1 yıl