Kişilik & Karakter Aynı hatayı tekrar yaparmısın? ColumbiaTiger Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Akıllanmıyorum ben Güncellemeler+1 yıl Akıllanmıyorum! Aynı hatayı tekrar yaparmısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır yapmam aynı hatayı 1 0 Yorumla
efedengiz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hatalar insanlar için vardır tabikide yaparsın hayat böyle geçer zaten 0 0 Yorumla
gizlihesap2hcjll Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl yapmam. aklım olsa 2.5 sene evvel onun isteğini onaylamaz ve onunla hiç konuşmazdım. öyle bir şansım olsa onu hiç tanımamayı dilerdim. 1 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. O kadar da s*lak değiliz yani yapmayız 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. hataya göre değişir 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bazen. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır yapmam aynı hatayı
Hatalar insanlar için vardır tabikide yaparsın hayat böyle geçer zaten
yapmam. aklım olsa 2.5 sene evvel onun isteğini onaylamaz ve onunla hiç konuşmazdım. öyle bir şansım olsa onu hiç tanımamayı dilerdim.
O kadar da s*lak değiliz yani yapmayız
hataya göre değişir
Üfff hemde nasıl
Bende maalesef
Yaparım
Bazen.