Kendimi düşük zekalı gibi hissediyorum?

İlkokuldan beri derslerim çok iyi degildi zaten. Bir de mahallemdeki en kötü okulun en kötu ögretmeninde 5 yıl geçirdim. Sürekli tokat atar sudan sebeplerle döverdi. Yok soruyu çozemedin tokat, konuştun tokat, elinden kaza çıktı yumruk, istiklal marsında sırayı bozdun tekme... gibi. Üstüne akranların zorbalığı da girince her gün her saat kavga ettiriyorlardı beni zorla ya da beni sıkıştırıp herkesin ortasinda alay ediyorlardı. Dolayisiyla derslerden hiçbir şekilde verim de alamadım ve sosyal anksiyete başlangicı oldu.

Anadolu lisesini bir şekilde kazandım. Orada derslerim kötüye gidince biraz çalışıp yükselttim ama hala sosyal anksiyete ve temel matım diplerde. 12 net mat 30 net fen ile müh kazanıp mezun oldum.

Üniversitede sayısız projeler ürettim ve liderliklerini yaptım. Şu anda ALES KPSS gibi sınavlara giriyorum hala o temel matı yapamıyorum. Elime bir calculus problemi verseler affetmem saniyesinde yaparım ama temel matta resmen çuvallıyorum. Ayrıca sosyal anksiyetem de hala devam etmekte. Ne iş bulabildim ne de ösym nin temel matını çözebiliyorum. Hayat bitti benim için.

Kendimi düşük zekalı gibi hissediyorum?