KPSS sınavına iyi çalıştım denemelerdede baya iyi geliyor fakat sınavda başaramayacak hisleri geliyor ne yapmam lazım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende de o his vardı sınav zamanı acillik ettim kendimi ona rağmen sıralamam iyi geldi. Sonuç olarak ise atama yapılmadı 100de alsan bir bka yaramıyor. 😊
Ön lisans mı lisansamı girdin
Sıralaman kaç hangi branş ki
Lisanstan girdim Türkçe öğretmenliği bölümüm sıralama da 976 ama kontenjan verilmedi hala ve yeni sınava 3 ay kaldı. Tekrardan başladım çalışmaya ağlaya ağlaya
Ya bugün Erdoğan açıklama yaptı öğretmen ataması yapilcak diye hiç belli olmaz ama üzüldüm senin icin
Bir miktar dedi. Yani demek istiyor ki çok az yapacağız. Geçen sene gidenler güle oynaya gitti. Başarı değil şans işi atanmak. Umarım sizler en güzel yerlere gelirsiniz her şey yolunda gider de. 🌸😔
Ya nüfus müdürlüğü falan hep üni mezunu lise mezunu ilan açmıştı lütfen alimlari takip edin illa kendi bolumunuzde memur olmak zorunda değilsiniz gerçekten farklı alanlarda düz memur olarak alımlar oluyor
Nüfus müdürlüğü ne alıyor ki
Düz memur
Bilgisayar başı
Takip ediyorum zaten ama o da yine her lisans bölümünü almıyor ki genelde kamu vb den alıyor öğretmenlere pek açılmıyor o ilanlar maalesef
Ben daha yeni calismaya başladım bende bile öyle bı his yok çok kaygilisin
Evet kaygılıyım ne yapmam lazım
Kafanı dağıtman lazım ve kpssyi tek seçenek olarak gormemelisin 2. Planın muhakkak olmali
Ama istediğim şey kpssde atanmak başka çarem yok
Öyle olmamalı işte en kotu özel sektor falan yani
Ben özel sektörde çalışmak istemiyorum kamu istiyorum en kötü temizlikçide olsa yeter
Ekonomik krizden dolayı öğretmen olayı çok cuzzi miktarda yapılacak. Bende atanamayan öğretmenim ama saldim kendi işimi kurdum. Mutluyum iyi ki öğretmen olmamisim. Her şey nasip, kendinizi yıpratmayin belki daha iyisi olacak
Peki bu sene alımlar her bölümde düşecek mi
Bence bu zamana kadar alimmamasinin sebebi az alınacak olması.
Yok yane tüm bölümlerdr polisi heméiresi felan olsun
Sağlık ve iç işleri pek düşmez bence.
Diğer bölümlerde alımlar düşecek mi
Kesinlikle çok haklısın benim 29 yaşında ablam da atamayla kafayı bozdu 6 senedir işsiz ve evde hala calsiiyor. Olmayınca olmuyo bence kpssye Max 2 yılını vermelisin ondan sonra olmuyorsa kendi işini kur bı yerin ucundan tut. Evet zor olcsk ama zaten bu hayatta kolay olan ne varki tutturmussunuz illa kpss diye memur maaşı da az zaten.
Ablan hangi bölümü bitirdi
Ve ben açıkçası alımların bundan sonra azalcagini dusunuyorm çünkü hem gün geçtikçe rakipler yigiliyor ona göre de atamalar azalıyor tüm sene boyunca kpss çalışırsanız tabi kafayı yersiniz kaygı vs. En kotu part time ise girin kendinizi gelistirebilcek. Kolunuzda bı altın bileziğin olsun en azindan
Ablam ilahiyat bitirdi 29 yaşında. Diğeri de PDR bitirdi 26 yaşında ikisi de kpss ile kafayı bozdu. PDR bitiren geçen sene Türkiye 326. cisi oldu alanında ama hala atanamadi evde boş boş yatıyor ne memurlukmus arkadaş
TM hemen bıraktım
Türk gençliğinin ruh sağlığı için memurluk maaşları asgari ucret seviyesine düşürülmeli ki atanmaya çalışırken delirmesinler
Ben sana birsk mi dedim yazdıklarımdan anladığın buysa sen hiç memur olma zaten ben senin iyiliğin için sadece kpss odaklı gitmemeni tavsiye ettim hayat senin hayatın istediğini yap
Tm efendim mesajınızı cumhurbaşkanına ilettim vallaha benim bölümde rahat atama var benim keyfim yerinde
Valla kafayı yemişler bizim evdekiler de böyle Allah yardim etsin
Baksana deli etmiş kendini şimdiden
Jsjsejsj zamanında atanamamıs başarısız insanların söylediği sözler iyi ki sizin gibi insanlar var ya saçma sapan bölüm okuyup atanamıyor ve bizim gibi insanların önü açılıyor sonra otomo yok momor olmoyon yaw he coloson olton bolozok olorsonoz 3 ay sonra sınava giriyim 75 alıyım atanirım bby size
Abisi ben ticaret ile uğraşıyorum. Senin alacağın maaşı 10 günde falan kazanıyorum. Ovundugun tek şey atanmak olacak. Yazık kafana.
Aynen knk kesin öyledir başarısız insanların klasik cümleleri bon tocorot olo ogrosoyorom sonon olocogon porodon cok poro oloyorom halbuki başarısız olmuş hshsjsjs
You will be a loser all your life. But you're too loser to realize it.
3 ay sonra lisans kpss var hemşire olarak atanacağım gelirsin hastaneye poponoooo iğne yaparım 😂😂
Sana iğne olacağıma ölmeyi yeğlerim deli karı 🤠🤠🤠
Yane bon tocorot olo ogrosoyorom oylok 400 bon tolo kozonoyorom olloho sokorlor olson sondon cok kozonoyorum halbuki ticaretoe bile uğraşmayan ya da bir iki bir şey satıp aile parası yiyen kişidir 😂😂
Yallah loser ahahahahahahah
Kardeşim ölüm hissi öyle birşeydir ki bırak bana düşmanına bile igneyi vurdurursun çok egoist ama başarısız olduğun belli hemşire olcam hem psikolojiden hem fiziksel halden anlarım senelerdir boşuna okumadık
Sen bu kafayla atanamazsin zaten
O zomon otonomozssom tocorot osono bosloyop oloc ogno sotop sondon cok poro kozonorom
Canım kimse kimseye başarısız demiyor ülkenin hali ortada, sen niye gelecek kaygısı yasiyosun o zaman şimdiden konularını bitirdiysen? Demek ki başarısız olacağından eminsin
Hemşire olucam len ya atanicam len ya 75 alicam len ya hahahahahahahahahha
Ya cidden iyi değil bu öğüt veriyoruz onu da yanlış anlıyor psikolojin bozulmuş robotlasmissiniz iyice
Ben gelecek kaygısı yaşamıyorum Bir insan sevdiğini kaybetmekten kaygı duyar bende sevdiğim mesleği kaybetmekten kaygı duyuyorum
Ayrıca hemşireler de yüksek kapatıyor artık 2 senedir baya yüksek alım yaptılar hemsirelikten 75 ile anca ağrının ilçesine atanirsin o da belki
Tam delirmiş yav indirim zamanları dükkanları yagmalayan alışveriş bağımlısı kadınlara dönmüş baksana delilik resmen
Temizlikçi de olsam yeter diyodun yukarda şimdi de mesleğimi kaybetmek istemiyorum mu oldu
Sen cidden iyi değilsin çalışmaktan düşünce yetin gitmiş kendinle fena celisiyosun
Hahahahahah aynen knk 100 puanla felan kapatıyor hadi sizon dediğiniz olsun atananınca devlet şu an 100 bin TL para veriyor gider onlada bilezik alırım
Yazık sakat galiba Allah şifa versin kardeşimize 🤲🤲🤲
Yoooo sevdiğim işi yapacağım ya zaman yaklaştı mezun olacağım ya mutluluk var canişkommmm 😂😂
Bize bu kafada hemşireler iğne vuracaksa ben almayayım ya
Muhtemelen lise mezunu hemşire, bu kafa asla lisans bitiremez.
Sevdiğim işi öyle bir yapacam ki merak etme korkma gel iğnenixi severek yaparım
Hshsjsjaha yok knk anaokulu mezunuyum
Sonunda 4 senelik okul bitecek sonunda mesleğim olacak sonunda hayallerime kavuruyorum son 3 ay 😁😁😁😁😁
Asko sevdiğin işi yap zaten bız kötü bişi mi diyoz niye cephe aldın hemen?
Biz kpssye girmiyoruz düşmanın değiliz abin ve ablaniz sadece kendine gel loser ahahahahahahah
Aynen knk su satarak ticaret yapacağım 😁😁😁
Ticaret de çok güzel bı meslek benim sevgilim de hem memur hem ticaret yapıyor ve cidden ticaretten daha fazla kazanıyor. Herkesin kendi tercihi zaten sevilmeden yapılabilecek meslekler değil ticaret zeka ister
Neyse hayırlı geceler. Buna laf anlatmaya çalışma, boş ver. Islah olmaz.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!