Karşı cinsle hoş sohbet üzerine kurulu dostluk ilişkileriniz var mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Var, hem beraber İngilizce çalışıyoruz hem de gayet güzel muhabbetimiz var. Şakalarım biraz ofansiftir kendisi de bu tür şakalara güldüğü için rahatça anlaştık :)
Birkaç kişi var. Ama erkekten çok samimi dost olmaz diye düşünüyorum. Yani sınırı her zaman korumaya çalışırım.
Elbette karşı cins olunca arada bir mesafe olmalı. İnsan sohbet edebileceği düzgün birini istiyor hayatında.
Yani bu ince bir çizgi, kırıcı olmamak, yanlış ifade kullanmamak, konuştuğun kişinin kim olduğu, vs vs. Burada bile iki taraf için sapık kaynıyor maalesef. Niyetler iyi gibiyken bir anda değişebiliyor.
Önerin nedir?
Yaşınız belirttiğiniz aralıkta ise, size öneride bulunmak haddim değil. Zira kendi işinizi bilirsiniz. Sadece muhabbet ederken, beklenmeyen ve bazen kırıcı şeyler olabiliyor. Yani ben iyi niyetin kullanıldığına bizzat şahit oldum. Ne bileyim belkide ben yanlış düşünüyorumdur
Sanırım bunu yaşayanlar burada var ve tepkileri de büyük :)
30 yaşındayım ve sadece hayatımda sağlıklı iletişim kurabileceğim birini istiyorum. 🥺
Neden burası ve konuşmak istediklerinizi tanımadığınız biri ile konuşmak önemli mi? Hayatınızda dolmayan ne? Yanlış anlamayın. Eleştirmek için falan sormadım. Sadece hepimiz bir şeyler bekliyoruz. Ama çoğu zaman beklentimizden çok üzüntüye sebep olduğu oluyor
Bildiğim başka bir yer yok. Reel hayatta konuşabileceğim biri yok. Çevremde sürekli dedikoduya maruz kalıyorum. Tek iletişimimiz sıradan konular. Bu da beni rahatsız ediyor.
Hımm. Haklısınız ne diyebilirim. Peki içinizde olan şey nedir? Sizi tatmin etmeyen ya da boşluğu doldurmayan. Bir şey mi? Yoksa sebebi bulmak mı önemli olan
Bir şeyin eksikliğini hissediyorum. Ruhum açmış gibi. Açlık hissediyorum ama manevi açlık.
Yani çoğu zaman sadece manevi açlığı, maneviyat ile dolduracağımızı sanıyoruz. Evet çok faydası oluyor. Ancak Allah ın ruhumuza mukabil bir insan veya insanlar, arkadaşlar yarattığını görmüyoruz. İşte bu noktada bu devrin gerçekleri karşımıza çıkıyor. Acaba niyeti ne? Gerçekten güvenilir mi? Beni bu konuda anlıyor mu? O açlığın cevabıda sende, bazen ilgi alakan olan şeyler neye ihtiyacın olduğunu söyler
Peki bu soruların cevabını nasıl bulacağız? Ve o açlığı nasıl yok edeceğiz?
Bunları düşünmek bile bir farkındalıktır. Cevap bulamamak. Bunu gelişi güzel doldurmayada çalışabilirdiniz. Herkeste bu farklıdır. Ben ibadetlerimi aksatmamaya çalışırım. Daha zorlanırsam spor yaparım. İnsan durduğunda, atıl hale geldiğinde, kafa yavaş yavaş kurmaya başlar. Akla gelmeyenleri, sıkıntılı şeyleri vs. Peki neden kurar. Çünkü yapması gereken şey boş durmak değildir. Bir şey bir iş, bir hareket bizim odağımızı değiştirir. Ya da yapmadığımız bir şey. Ya da yapmak istediğimiz ama sürekli geciktirdiğimiz bir şeyde olabilir. Ama atıl şekilde hayatı monoton bir yola sokmak. Çözümsüzlüğün devamı olacaktır.
Bende ibadetlerimi yerine getiriyorum aslında. Sıkılacak pek vaktimde olmuyor. Ama işte yine de bir arayış içindeyim.
Bekarsınız sanırım ve dikkatli olduğunu içinde seçicisiniz
Evet öyle biraz. 🙈😄
Hımm o zaman sizin gönlünüze hitap edecek biri lazım. Yani birazda muhabbet ehli olacak :) vardır elbet Allah ın bir kulu. İyi insanlar öyle böyle birbirini bulurlar. Yani o boşluğu kalbinize denk bir kalp ile doldurursunuz. Zira yaratılışımız öyle birazda.
Evet, kesinlikle tam olarak aradığım şey bu; gönlüme hitap edecek muhabbet ehli biri 😇
Allah istediğinizi versin. Sosyal ağlar bu istek için bazen tehlikeli olabiliyor. Yani aslında bu zamanda çoğu hassas insanın yalnız kalmasının sebebi de bu.
Amin inşallah. Başka nerde bulabilirim ki böyle bir insanı?
Hanım efendi çevrenizde size yardımcı olabilecek tanıdığınız, akrabanız, arkadaşınız olmalı. Yani bir insana doğru bir şeyler söylemek için o insanı yakından tanımak lazım. Size tavsiyede bulunacak insanlar ise size uygun olmayan insanları daha iyi anlar. Hepimiz bu devirde bunları yaşıyoruz. Yani buradan yüzlerce insanla konuşabilirsiniz özelden ama bunların ne kadarı doğru insan olabilir orasını bilemem. Hatta siz eklemeseniz dahi ekleyen yazan olacaktır. Sosyal ağlarda süslü sözler, klavyeden kendini güzel ifade edenler olacaktır. Ama işte en baştada dedim ya bu ortam sizin istediğinizi verir mi bilemem
İşte çevremde öyle insanlar yok. Hatta evlilik için önerdikleri insanlar bile öyle alakasız ki sıkıldım bu durumlardan.
Allah niyetinizi hayırlara vesile etsin. Açıkçası ben o konularda pes ettim. 🙂 elbette doğru demiyorum. Ama beklenti içinde olmak zor oluyor. Hovarda bir hayatımda yok. Çok şükür yaşayıp gidiyoruz. İşte ben o boşluğu ibadet ve sürekli spor ile dolduruyorum. İnsan yorulunca zaten çok şey düşünmüyor :)
Amin çok teşekkür ederim sizinle konuşmak iyi geldi. 😇
Rica ederim ne demek. Seçerek yazmaya çalıştım hatam olduysa kusura bakmayın. Özelden yazmak isterseniz. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz. Ya da buradan da yazabilirsiniz. Allah aslında her şeyi yerli yerinde yaratmıştır. Bazen nasip kapımıza gelir bir görmeyiz. Yaşamımız, beklentimiz, hatalarımız bazen göstermez. Daha doğrusu biz görmeyiz. Bu her konuda böyle aslında. Bazen o kadar çok çabalarız olmaz olmaz. Pes ettik dediğimiz zamanda olabilir. Yoku var eden. Var olanıda yok eden Allah!
Yok kalsın ben almiyim. Karşı cins benden uzak dursun bi zahmet.
Neden? 🤔
Erkeklerin canı cehenneme. Abaza sapık hepsi
Hepsi değil.
Olabilir. Beni ilgilendirmiyor ama bu. Uzak dursunlar benden
Yok bea nerde. Bir kişi oldu, onunda galiba kalbini kırdım gibi 🙄
Ne yaptın da kırdın? 😄
Ya alkollüydüm biraz, üzerime geldi gibi hissettim. Ne bilim, odunsun kütüksün falan dedi. Biraz atıştık, acılarımla yarışmıyorum falan gibi muhabbet oldu, öyle. Pişmanım ama yazacak yüzüm de yok artık.
Yazmayı bir dene istersen? 🤔
Yok yazmam, erkeklik gururum zedelenir.😏
Hem hatalı olup hem gurur yapmak ne kadar mantıklı bilemedim 🤔😂
Bende kendimi çözemedim.😏
Bence insan hatalıyken gurur yapmamalı. 😄
Gaza getirme, gelmem🙄
Ahaha 😂 ben senin aksine çabuk gaza geliyorum. 😄
Gaza gelmeyin, İpragaz'a gelin.🤦
Soğuk espiriler yaparken gururun hiç zedelenmiyor ama 😄
Şşt, onu karıştırma.🙄
Peki öyle olsun. 😂
Hayır yok konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor çünkü
Oldu daha önce çok güzel insanlar tanıdım
Bana denk gelmedi hiç.
Çoğu boş insan çünkü her zaman denk gelmez, zaten ben yıllarca önce tanımıştım şimdi bulmak zor olur
Şans işi belki de. 😇
Olabilir 😄 umarım şans senle olur
Umarım. 😇 Çok istiyorum olgun, aklı başında, düzgün bir arkadaşım olmasını. 😂
Önceden vardı ama şimdi güven problemi çok
Neden?
Güven kolay kazanılan bişey değil. Eskiden daha samimi ortam vardı
Haklısın tabi ama sanal ortamda da doğru insanlara ulaşmak zor gerçekten.
Onu diyorum kafa yapısı önemli kesinlikle:)
Kesinlikle. 😇
Sen eskilerden misin
Ben çok eskilerdenim. 😂
Biz küflendik naberrr😂😂
Ne zamandır buralardasın? 😂
2015 sen😂
Benim 3. Hesabım bu. Liseye gidiyordum ilk üyelik aldığım zaman. En az 13 senesi var. 😂
Site 2012de kuruldu ayma 😂ziyaaa
İyide ben liseye giderken takılıyordum sanki bu sitede. 🤔
Baktım şimdi 2011'de kurulmuş. O zaman 2011-2013 arası bir tarihte üye oldum. Çünkü üniversiteye başlamadan önceydi. 😂
Kimsin bi göster kendini😂
Neden ki? 😄
Belki tanıdık çıkcaz
Çıkmayacağız 😄
Nerden biliyosun😄
Seni tanısam bilirdim. 😄
Çok hesap değiştim😄
Neden değiştin? 😄
Canım sıkıldım gittim geldim😄
bi tanr vardi yillar gecti
Kurdum valla iyide oluyor
Düzey önemli. O yüzden dostluk kuramadık.
hayır yok ama olmasını isterdim.
Bende olmasını isterdim ama kafa dengi insan bulmak zor.
kesinlikle öyle. kimsenin hayatına karışmadan karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilmek, dertleşip kafa dağıtmak çok iyi olur. istersen tanışabiliriz seninle?
Bos is ya boş ver
Olabilir elbette
Saçmalık
Evett🤗
Tabikide var
Evet hemde cok
Hayır yok
Olmasını isterdim
Bende isterdim.
Arkadaş olsak mı
Evet