Sence olabilir mi? Olabilir ama reele dökülmezse boşmuş öyle diyorlar.

Sence olabilir mi? Olabilir ama reele dökülmezse boşmuş öyle diyorlar.

Kafa dengi biri çıkarsa gayet güzel kalıcı olur. Nadiren görüşülebilir belki mesafelerden dolayı ya da hiç olmayabilir fakat bunlar engel değildir. Karakteri kişiliği düzgün biri varsa mesafeler anlamsızdır. Yeri gelir dertleşir, yeri gelir sevincini de paylaşır, sohbette eder.
Zor ama olabilir ya
Cevap
40Cevap
Reelde bir araya gelmediğim, görmediğim ve beraber bir bardak su dahi içmediğim biri hayatımda olamaz. Sanalda kalır ve unuturum.
Olabilir bence
Olmasını umarım ama çoğu geçici oldu ve çoğu da pişmanlık. Bir dostum var instagramdan 3 yıldır tanışıyoruz mesela.
Görüşmeyi düşünmüyor musunuz artık?
Hööm 🧚
Olabilir burada canım arkadaşlarım var
yüz yüze gelebilecek kadar güvendiğim 🌝
Bazen olmuyor kayboluyor sizi düşünceniz nedir soru çok güzel bir soru
Teşekkür ederim.😻
Direkt olarak sanal diye önyargılı yaklaşmamak gerekiyor fikrimce. Kalıcılık durumu direkt olarak kişilerin karakteri ve arasındaki bağa bağlı. Sanaldan tanışıp dost olan, evlenen insanlar var. Ben yakın arkadaşlarımdan biri ile Instagram üzerinden tanışmıştım 5 yıldır çok yakınım kendisi ile, bir yıl konuşmasak bile bir araya geldiğimizde samimiyetimiz hiç değişmez. Kısacası karşı değilim fakat reele dönmesi gerekir.
Sanal ortamda tanışan ve evlilikle sonuçlanan arkadaşlık biliyorum.
Buradan var arkadaşlarım. Reelede dökeceğiz yakın zamanda. Uzakta olan bir iki kişi var tabi. Onlarla da artık buradan muhabbete devam
Olabilir bir kaç arkadaşım var kaç yıldır konuşuyoruz. Kimilerinden arındık tabii kalan sağlar bizimdir 😅
Yani kiminle konuştuğunuz ve eğlendiğinize bağlı şahsen ben soğuk birisiyim herkezle kolay bağ kurmam
Kafalar uyuşursa kalıcı olur... Zaten sanal reelin ilk adımıdır... Bugün reel'de bir araya gelen çoğu kişi sanalda tanışmıyor mu sonuç olarak
Sanaldan tanıştığım ve görüştüğüm bir çok arkadaşım var.
4-5 yıllık arkadaşlarım var hiç buluşmadık biri türkiyenin diğer ucunda diğeri Endonezya'da.
6 yıldır sanal arkadaşlığım var ! Bazen buluşup , yemeğe çıkıyoruz , uzak şehirlerdeyiz...
Kalıcılığı değişebilir ama insan kendi gibi olabiliyo yargılanmaktan korkmuyor. Güzel olabilirdi
Evlenen var işte kimi iyi oluyor kimi selam verdikten sonra arkana bile bakmıyorlar
Benim var 4 yıldır hiç sorun yok çok iyi iki arkadaşız
Hiç görüşmeden mi?
Reele dönmesi gerekiyor bence artık.
Olur tabiiki sanal çok arkadaşım var ve hepsi kalıcı benim için. Buluşmasak bile arkadaşım olucaklar.
Zihniyet önemli, zaman önemli, burada sadece adını öğrenirsin
Katılıyorum bir yerden sonra gerçeklik şart! Göz göze değmeyince anlamsız
Sanal tanışma aracı sadece. Reel de görüşmeden arkadaş mı olunurmuş
Kalıcı olacağını sanmıyorum Çünkü gerçekten güvenmek çok zor burada ki insanlara
Arkadaşlık kalıcı olabilir ama ilişki için aynı şeyi düşünmüyorum
Sadece sosyal medya Kalıcı olamaz, tanışıp evlenen çok var ama..
Kalıcı olur
Bir tane vardı 8 9 yıl neredeyse her gün konuşurduk online oyun oynardık..
Hayatıma dahil ettiysem boş değildir.
Var bir tane öyle has
@NalinnNurr Ne diyor bu kral :D
Bilememmmmm
@NalinnNurr Günaydın Krall nasılsın nasıl hissediyorsun bu aralar kendini iyimisin daha çok
En fazla 2 sene. Sonrası traş
reel kalıcı değil ki sanal kalıcı olsun
Çok değerli arkadaşlarım var evet
Kişiden kişiye değişir.
Kaliteli insansa kalıcı olur
Eğer ileri giderse evet 😄
Pek olmuyor ya 😂
Oldu evet
sanmiyorum, sanalda kimseye guvenemem
Çok nadir kalıcı olan var
olamaz.
Olmaz