Siz de güzel ya da sempatik veya tatlı diye iltifat almak yerine enerjin güzel diye iltifat aldınız mı? Enerjisi güzel derken neleri kapsar sizlere göre?
Teşekkür ederim. Bir de şöyle bir durum oldu. İkimiz de kahve içiyorduk. Kahven nasıl dedim. Al dene diye ısrar ettim kendisi de benim kahvemi içti. Bir erkek bunu yapıyorsa beğenmiş hoşlanmış olabilir mi? Bir de sonrasında yine görüşelim dedi. Birkaç farklı programımız olucak bakalım.
Evet olumlu elektrik olunca ileri taşımak gerekir bence, bunlar fırsat iyi değerlendirirken iyi yere gider. Tabikide ev gecindirecek seni sevecek saygı duyacak biri olmasında dikkat et
Benimkisi mübalağa biraz da. Birçok şey yaşadım. Şimdiyse her hangi bir amacım karşısında çok da emek sarf edesim gelmiyor. Direkt teklif ediyorum, kısa ve öz. Al sana pragmatizmin şahikası. Çoğu kaçıyo tabi, ben de tavandaki beyaz badanayı seyrediyorum: d
Böyle yapmakta gerçekten çok haklısın. Bir kadının sana gerçek bir arzu duyup duymadığını anladığın an zaten emek verilir mi verilmez mi diye tartıyorsundur. Akıllı erkekler kadının ona duyduğu arzuya göre hareket eder. Mesela o kişinin ayağına ben gittim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani çekici demiştir
Şahane teşekkür ederim:)
İyi pozitif enerji veriyorsun anlamında olur
Teşekkür ederim. Bir de şöyle bir durum oldu. İkimiz de kahve içiyorduk. Kahven nasıl dedim. Al dene diye ısrar ettim kendisi de benim kahvemi içti. Bir erkek bunu yapıyorsa beğenmiş hoşlanmış olabilir mi? Bir de sonrasında yine görüşelim dedi. Birkaç farklı programımız olucak bakalım.
Evet olumlu elektrik olunca ileri taşımak gerekir bence, bunlar fırsat iyi değerlendirirken iyi yere gider. Tabikide ev gecindirecek seni sevecek saygı duyacak biri olmasında dikkat et
Dediklerinize de dikkat edeceğim. Tanımak için de güzel bir fırsat olucak inşallah. Teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim bol şanslar
Enerjisi iyi demek bana iyi enerji veriyorsun demek..
Teşekkür ederim:)
Gey iltifatidir böyle iltifat eden birini mümkünse her yerden engellerim
Enerji aura cakra gibi şeylere inanan insanlara Çok sinirliyim ve onlara had bildirmeyi severim
O tarz enerjici biri değil hatta aksine realist biri
O zaman böyle gey övgüleri yapmazdı
Aynen aynen
Buraya yazamicam, sonra ceza alıyorum: d
Örtülü anlam deneyebilirsin
Cinsiyetçilik yapmadığımın bilinciyle oku, ne erkeklere ne de kadınlara güvenirim. Hemcinsim diyor ki "güzel s*k*lr" enerji filan tatavayı kessinler
Cinsel açıdan çekici bulmuş demek bu bir artı en azından bir potansiyel ilişki olasılığı taşır demek
Teşekkür ederim
Milletteki şansa bak. Biz olsak, kız bu tutumun karşısında kukuyu mezara götürmeye ant içmiş biri çıkardı
Kukuyu mezara götürmeden vericeğin kişi pragmatik bir seçim ise yalnız olmak akıl kârı değil 😅
Benimkisi mübalağa biraz da. Birçok şey yaşadım. Şimdiyse her hangi bir amacım karşısında çok da emek sarf edesim gelmiyor. Direkt teklif ediyorum, kısa ve öz. Al sana pragmatizmin şahikası. Çoğu kaçıyo tabi, ben de tavandaki beyaz badanayı seyrediyorum: d
Böyle yapmakta gerçekten çok haklısın. Bir kadının sana gerçek bir arzu duyup duymadığını anladığın an zaten emek verilir mi verilmez mi diye tartıyorsundur. Akıllı erkekler kadının ona duyduğu arzuya göre hareket eder. Mesela o kişinin ayağına ben gittim
İster fırsatçılığınla zamanını kolla, istersen isteklerini peşin sun, karşındaki insan senle tanışmadan önce dahi ilişki kültüründeki tavrını belirlemiş oluyor. Zamanımızı duvarları kırmak için harcamanın da, maskeler bezenip yapmacık takılmanın da manası kalmıyor. Birisinde emeğini, diğerinde de zaman tasarrufunu takas edersin. Benim seçimim maksimum fayda, minimum yelkovan bonkörlüğü
Klasik yürüme sözcükleri anlam yüklemeye çalışma
Yürüme anlamı benim için kâfi 😅
Teşekkür ederim:)
Rica ederim ne demek 🙂
Neşeli sempatiksin demekki
Çok teşekkür ederim:)
Benlik bir şey yok güzel enerjisi olan sensin 😂😂
Emek harcayıp soruma tıkladın, üşenmedin okudun ve yazdın bir teşekkürü borç bilirim :) 😅
Teşekkürler 👍