Aşk İlişkileri Oluk oluk eril enerji akan erkek nereden bulunur 😂? kirazoo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bu konuda yardımcı olacaklar bana yazsaaa Oluk oluk eril enerji akan erkek nereden bulunur 😂? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Olması gereken bu değil mi 🤔 gerçi ortalık dişil enerjili erkek dolu siz de haklısınız. Öylelerine ayar oluyorum zaten. Direk aklıma trip atan erkek modeli geliyor. Sinir bozucu durum 😂 0 0 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Nasıl bir enerymiş o ya, ayrıca uygulama kullanması ile ne alakası var. Belkide kafa dağıtmaya giriyor 0 0 Yorumla
peoyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl bulamazsın hepsi alıngan olmuş gönül almamızı bekliyor 0 1 Yorumla kirazoo 1 yıl Haklısın kalmadığı için bu konuda dert yanıyorum Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Eğer ormanda yaşamıyorsa zor bulurusun…. Ormana en yakın da spor salonları var 😂 0 6 Yorumla kirazoo 1 yıl Dağ ayısı gibi olmasın tabi ama günümüz erkekleri erkeklikten çıktı ben erilliğe sahip erkek arıyorum Yorumla Alastor39 1 yıl Buldum yağmurlu havada sana kabanını verecek kendisi yağmurda siyah gömleği ile ıslanacak sdldkkdld Yorumla kirazoo 1 yıl Off bak işte ne güzel anlattın öyle erkekler kaldı mı kaldıysa nerdeler Yorumla Alastor39 1 yıl Açıkçası buna benzer bir şey yaptım kız beni tokatladı 🥲 o kadar uzun boylu değil dedi ya Deri Ceketimi vermiştim üşüyor diye sadece 😭 Yorumla kirazoo 1 yıl Özellikle mi buldun o kızı değer bilmemiş Yorumla Alastor39 1 yıl Sana yemin olsun hayatımda o kadar çirkef birini görmedim ya 😑 ayrılmak istiyorum dediğimde de hamileyim deyip yapışmaya çalışmıştı bana😒 Yorumla
ElSoloLobo07 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allame diye bir rapçi var. Şarkılarını dinle gör erkekliği. 0 0 Yorumla
guidinggoddessagency Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Hanzosever alert 😂😂 0 6 Yorumla kirazoo 1 yıl Hanzo sevmiyorum tabiki dağ ayısı olmasın ama günümüz erkekleri gibi de istemiyorum eril olsun yeterince Yorumla guidinggoddessagency 1 yıl Son manitan nasıl biriydi anlatsana merak ettim 😂 Yorumla kirazoo 1 yıl Ben yeterince olgun insanlarla çıkmadım ve artık akıllandım kendini bilen yeterince olgunlaşmış birini arıyorum Yorumla guidinggoddessagency 1 yıl Tamam o zaman dediğin buysa doğru yolu bulmuşsun demek ki 😊 Yorumla kirazoo 1 yıl Doğru yolu buldukta doğru adamı nereden bulacağız😂 Yorumla guidinggoddessagency 1 yıl Bakacağız o duruma da 😎 Yorumla
BaroqueViolinist Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Kahvehaneye gideceksin. 0 7 Yorumla kirazoo 1 yıl Hepsi orada mı Yorumla BaroqueViolinist 1 yıl Oradalar hocam. Gözleriyle şey yaparlar valla adamı. Yorumla kirazoo 1 yıl Gözleriyle ney yaparlar😀 Yorumla BaroqueViolinist 1 yıl Kurcalarlar😂 Yorumla kirazoo 1 yıl İyi de kahvede yaşlılar olmaz mı Yorumla BaroqueViolinist 1 yıl Yok, gençler de çok oluyor. Her yaştan insan oluyor daha doğrusu. Yorumla kirazoo 1 yıl Keşke kadınlar da gidebilse giderdim Yorumla
yalnızzzbirisi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl burada yavrumm 0 18 Yorumla kirazoo 1 yıl Burdan olmasan tanışırdık😀 Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Tanısan seversin geel Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Ön görüşme yapalım Yorumla kirazoo 1 yıl Sevmem Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Çok ön yargılısın ama Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Bu dediklerini sana hatırlatıcam biliyormusun Yorumla kirazoo 1 yıl Çünkü böyle uygulamalar kullanan erkek sevmem🤷🏻♀️ Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Sende kullanıyorsun ne farkın var benden Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Şimdi kadın kullanırken bir problem yok erkek kullanınca mi problem kanka 😂😂 Yorumla kirazoo 1 yıl Erkek ve kadın hep farklıdır ben telefona düşkün olmayan erkek seviyorum 😀 Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Senii ikna edeceğimi biliyosun bahane üretiyosun Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Ben düşkün değilim tanımıyosunki daha ne kadar ön yargılısın Yorumla kirazoo 1 yıl Amacın ne Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Öncelik olarak tanışma sohbet etme merak etme kötülük gelmez korktun mu sen jsjsjs Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Yazzzz Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl Teklif var ısrar yok namuslu kadın Yorumla kirazoo 1 yıl Random atan biri ne kadar eril olabilir😂 Yorumla yalnızzzbirisi 1 yıl İşine bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Olması gereken bu değil mi 🤔 gerçi ortalık dişil enerjili erkek dolu siz de haklısınız. Öylelerine ayar oluyorum zaten. Direk aklıma trip atan erkek modeli geliyor. Sinir bozucu durum 😂
Nasıl bir enerymiş o ya, ayrıca uygulama kullanması ile ne alakası var. Belkide kafa dağıtmaya giriyor
bulamazsın hepsi alıngan olmuş gönül almamızı bekliyor
Haklısın kalmadığı için bu konuda dert yanıyorum
Eğer ormanda yaşamıyorsa zor bulurusun…. Ormana en yakın da spor salonları var 😂
Dağ ayısı gibi olmasın tabi ama günümüz erkekleri erkeklikten çıktı ben erilliğe sahip erkek arıyorum
Buldum yağmurlu havada sana kabanını verecek kendisi yağmurda siyah gömleği ile ıslanacak sdldkkdld
Off bak işte ne güzel anlattın öyle erkekler kaldı mı kaldıysa nerdeler
Açıkçası buna benzer bir şey yaptım kız beni tokatladı 🥲 o kadar uzun boylu değil dedi ya Deri Ceketimi vermiştim üşüyor diye sadece 😭
Özellikle mi buldun o kızı değer bilmemiş
Sana yemin olsun hayatımda o kadar çirkef birini görmedim ya 😑 ayrılmak istiyorum dediğimde de hamileyim deyip yapışmaya çalışmıştı bana😒
Allame diye bir rapçi var. Şarkılarını dinle gör erkekliği.
Aklımda böğründen kıl fışkıran kabadayı canlandı
Hanzosever alert 😂😂
Hanzo sevmiyorum tabiki dağ ayısı olmasın ama günümüz erkekleri gibi de istemiyorum eril olsun yeterince
Son manitan nasıl biriydi anlatsana merak ettim 😂
Ben yeterince olgun insanlarla çıkmadım ve artık akıllandım kendini bilen yeterince olgunlaşmış birini arıyorum
Tamam o zaman dediğin buysa doğru yolu bulmuşsun demek ki 😊
Doğru yolu buldukta doğru adamı nereden bulacağız😂
Bakacağız o duruma da 😎
Kahvehaneye gideceksin.
Hepsi orada mı
Oradalar hocam. Gözleriyle şey yaparlar valla adamı.
Gözleriyle ney yaparlar😀
Kurcalarlar😂
İyi de kahvede yaşlılar olmaz mı
Yok, gençler de çok oluyor. Her yaştan insan oluyor daha doğrusu.
Keşke kadınlar da gidebilse giderdim
Senden çok uzaklardalarmış
Kürtler var
burada
Askerdeler.
Neymiş o bnde var kesin 😄
Dağ basinda
Aferin
burada yavrumm
Burdan olmasan tanışırdık😀
Tanısan seversin geel
Ön görüşme yapalım
Sevmem
Çok ön yargılısın ama
Bu dediklerini sana hatırlatıcam biliyormusun
Çünkü böyle uygulamalar kullanan erkek sevmem🤷🏻♀️
Sende kullanıyorsun ne farkın var benden
Şimdi kadın kullanırken bir problem yok erkek kullanınca mi problem kanka 😂😂
Erkek ve kadın hep farklıdır ben telefona düşkün olmayan erkek seviyorum 😀
Senii ikna edeceğimi biliyosun bahane üretiyosun
Ben düşkün değilim tanımıyosunki daha ne kadar ön yargılısın
Amacın ne
Öncelik olarak tanışma sohbet etme merak etme kötülük gelmez korktun mu sen jsjsjs
Yazzzz
Teklif var ısrar yok namuslu kadın
Random atan biri ne kadar eril olabilir😂
İşine bak
Bulamazsın
Niye
Benim o