Kişilik & Karakter Her şeye imkanın olsaydı şu an ne yapmak isterdin? Musicproducer Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kural yok, sınır yok, ne yapmak isterdin şu an? Kiminle nerede ve nasıl? Her şeye imkanın olsaydı şu an ne yapmak isterdin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bay---İbne Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Amsterdam'da tek başıma büyük ve lüks bir evde yaşamak isterdim. 1 2 Yorumla Musicproducer +1 yıl Neden Amsterdam olduğunu sormama gerek yok gibi görünüyor... Bende Amsterdam derdim ama herhalde, müzik açısından çok iyi bir yer olurdu bir çok ünlü isim oradan çıkıyor benim işim de, öte yandan güzel yer. Yorumla Bay---İbne +1 yıl Anladım. Başarılar dilerim 🙂 Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Şu an için soruyorsan farmakolojiden 100 alırdım evde uyuyarak. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hiçbir şey istemem 1 0 Yorumla
sessizyolcu87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% +1 yıl Altımda bmw, yanımda manitamla yollarda olmak isterdim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şurda güzel bir uçurum var ordan atlamak isterdim 0 1 Yorumla Musicproducer +1 yıl Neden? Sorun nedir? Yorumla
En İyi Cevaplar