"Galiba kendi gerçek benliğimi kaybetme tehlikesi içinde olduğumu, kendi kimliğimi bulamayacağımı anlatmak istiyor. İyi ama kimim ben?"

"Galiba kendi gerçek benliğimi kaybetme tehlikesi içinde olduğumu, kendi kimliğimi bulamayacağımı anlatmak istiyor. İyi ama kimim ben?"
Ben hayati yasamaya calisan normal bir insanim.
Bazen kendi oldugum yer bile yabanci gelebiliyor , kayboluyorum ama gozlerimi sonsuza kadar kapatirsam beni uyandirmak icin cabalayan birinin olmayacagini biliyorum.
Kendim ile savasmaya calisiyorum. Daha cok insanlarin tanidigi ben degilde daha farkli bir ben var icimde. Insanlardan uzak durmaya calisan biriyim. Samimiyet sevmiyorum , ama bazen ise dost diye adlandirabilecegim kisiler ariyorum.
Ne istedigini bilmeyen ama arayista olanim. Gunesin altinda yasamini surdurmeyi deneyen bir bitki gibi belkide. Esen ruzgarlara ragmen toprakta canliligini surdurmeye devam etmek gibi. Benim gunesim ailem , beni besleyen su ise ailem icin beni ayakta tutmaya calisan caba ve umut.
Insanlar ile iletisimim kotudur , kendimi anlatmakta zorluklar cekerim. Icinde bulundugum bu karanlik dunyaya alismaktan korkanim. Kanatlari koparilmis ama hala ucmaya calisan bir kusta olabilirim.
Ben herseyim , gecenin karanligi , gunesin sicakligi , yagmurun huzuru , buzun soguklugu ve kalbin gercekligiyim..
Karanlığın gölgesinde kalan yalnız bir adamım.
Cevap
2Cevap
Ölümlü bir fani
Vaov sorunla içimdeki boşluğu büyüttün
İstemsizce oldu. Kusura bakmayın. 🙃
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar