Hani olur ya bazen bir tartışmada ya da olayda “sen kimsin, sen kim oluyorsun” gibi şeyler denir. Ki en sinir olduğum soru cümlesidir, o an böyle o soruyu sormasıyla beraber çarpasım gelir. Ha öyle anlarda size böyle bişey dense ne cevap verirdiniz?🎈
"Sen kimsin" sorusuna vereceğim cevabı şu an içimden geçirdim. Çünkü burda desem büyük ihtimalle ya sansür ya da görüşüm kaldırılırdı. O sözü duyduğum zaman benimde çarpıp, sonra da bölesim geliyor. 😬😬🤦♀️
Verecek başka cevabı olmadığından dolayı üstü kapalı aşşağılama yapmaya çalışan zavallılar, onlara açık cv ile cevap veriyorum Kimliğimi bitirdiğim üniversiteyi yaptığım işi mal varlıklarımı aylık kazancımı dünyayı ne kadar önemsediğimi çevreciliğimi insan hak ve özgürlükleri için mücadele ettiğimi sokaktaki hayvanlar için bir tas yemek bir tas su çıkardığımı her mevsim en az ikiyüz adet meşe palamudu diktiğimi deniz kenarına gittiğimde önce sahilde sonra deniz içerisinde elimden geldiğince temizlik yaptığımı söylüyorum Ve dönüp sen kimsin diyorum kalıyor zavallı Ezik soğan Cücüğü
Türklerin ''asıl sen kimsin?'' sorusuna nazaran ben daha sert çıkışırım sanırım. Bana göre bu cümle küçümseme cümlesidir. Hiçbir insan, hiçbir insanı küçümseme haddine sahip değildir. Karşıdaki neyse onun karşısındaki de odur. Açıkçası böyle hadsiz biri ile tartışma yapacağımı sanmıyorum ancak yaptım diyelim cevap verme gereksinimi duymam çünkü o cümleden sonra benim için, ben neysem o da o olmuş olmuyor. :))
"Asıl sen kimsin?" Diyesim geliyor öylelerine. Zira birinin kimliğini sorguluyorsan, kendi kimliğinin daha üstün olması gerekir. Ki üstün olsa bile kimsenin kimseyi o şekilde aşağılamaya hakkı yok. Herkesin kimliği kendine üstündür...
Bana onu dediyse muhtemelen kavgayı başlatan taraf olurum. Lann sen kimsinki ammuoğodumun ççoocuuuğ diyerek kafa ya da yumruk eşliğinde 😂. Bu bir aşağılamadır ve nefret ederim insanları aşağılayanlardan.
Bilmiyorum amaaaa der ve bütün travmalarımı açarım. vakit yeterse "çocukluğuma" da ineceğiz. Aksi halde bir hafta sonraya randevu verebilirim. defter kalem getirmek zorunlu değil ama, not tutmak karşı tarafın yararına olur.
Canını almaya gelen Azrail ya da ben benim sen kimsin de olabilir ya da senin gibi bir insanım Ay pardon Sen hayvandın değil mi diyebilirim böylece konu başka yerlere gidebilir 🤣🤣😂😂
Ben benim sen kimsin? jsjsjs İğrenç yaa kabul ediyorum bir keresinde telefondan numara çevirip birisi işletirken söylemiştim. Yüzüme kapattı kopeek 🤦♀️