Kalbinin rengi kadarki zamanı âna doldurmayı başardım fakat güneşle renklenen hayatının yapay bir gül olduğunu ancak "solduğunda" anladım.
Hayatının romanına sen hangi cümlelerle başlardın?

Kalbinin rengi kadarki zamanı âna doldurmayı başardım fakat güneşle renklenen hayatının yapay bir gül olduğunu ancak "solduğunda" anladım.
Hayatının romanına sen hangi cümlelerle başlardın?
Başlangıcı bulsam devamını da getirip ufak tefek bir şeyler yazabilirdim zaten :)
Bir roman ya da hikayenin giriş cümlesi çok önemlidir. O kadar etkileyici bir şeyler bulamam sanırım.
Herkesin uyumaya geçtiği zaman senin uyanma vaktinin geldiği an o anı biliyorum evet sende benim gibisin. Gece olunca uyanan gündüz olunca uyuyan..
Biz farklıyız.. Bizi buna zorlayan insanlar sayesinde farklıyız.. Biz geceyken onlar gündüz.. Biz aydınlık iken onlar karanlık.. Zıtlıkların getirdiği o döngü de akıp giden hayatının bir parçasıdır belki benim yazacaklarım..
Seni anlamıyorlar değil mi? Doğru seni anca sen gibiler anlar. Uykusu gelince uyuyan değilde düşünceleri bitince uyuyan insanlar anlar.. Burası için fazlalık olduğunu düşünüyorsun değil mi..
Onu da anlarım ben şaşırma.
Hisler karşılıklı olur..
Bedenler birlikte olmasa bile ruhlar zifiri de buluşur anlaşır ve ebediyete adım atar..
Sende karanlığındaki aydınlığını aramak için bu satırlarımı okuyorsun değil mi?
Sana söz veriyorum seni pişman etmeden tertemiz değil de simsiyah bir kağıda çizilen bir beyaz kalem darbesi gibi renklendireceğim seni. Tıpkı bir zamanlar benim de bunu insanalrdan beklediğim gibi..
Bu satırları yazarken üstüme biçilen hayatın içinde yaşıyorum. Eyyy sonsuz mavilik.. içinde bulunduğum cehennem. Sonsuz girdapların içinde seni yaşarken boğuluyorum.. Ne zaman biteceksin? Bana bir iyilik yap ve öpücük kondurur gibi öldür beni..😄😄😄
“Herkesin başkasını konuştuğu bu aynalar pazarında seni kimselere söylemeden öleceğim”
Harika bir söz değil mi?
Çok sevmek veya kendinin farkında olmamak kisimlarina gidebilecek iki anlamlı bir dusunce
Evet harika
Cevap
6Cevap
Ben içimden geldiği gibi yapardım.. @leyya_gs katılıyorum :)
@LEYYA_GS Teşekkür ederim :)
Gökkuşağının temsil ettiği gri ve soluk hayatımdan merhaba...
Benim dünyamdaki güneş buzdan, yağmurlar ateşten.
Tek mevsimlik bir ömür, sonbahar hep ve her zaman.
Benim yazdıklarımı okuyabilirsin ama şimdi. Ama anlayamazsın yaşamadan, yaşayamazsın anlamadan...
*Benim yazdıklarımı okuyabilirsin şimdi* ilk "ama" yanlışlıkla yazıldı 😒😒
Yol yanlışsa o yol üzerinde yapılan doğruların hiç bir önemi kalmıyor, ama sen bunu yolun sonunda farkediyorsun. 'Ne acı' diyeceksin belki en başta, ama sonra farkında olabilmenin bile bir şans olduğunu farkedeceksin... Daha çok şey farkedeceksin, ama şu an farkında değilsin.
Dikkat! Bu roman, hayatına dair spoiler içerir. Eğer buna razıysan lütfen diğer cümlelere geç. Ayrıca bilmelisin ki ağır da bir yalnızlık vardır romanda. Evet, senin gibi. Bak söyledim, ilk spoileri aldın. Emin misiniz devam edeceğine?
yüzlerce sayfa yazmışlığım var ama doğru cümleleri bulamadım...
Benle yaşadıklarını birdaha asla göremeyeceğin bir rüyaydı farzet
Prangalar vardır hayatta ama her pranganın bir de anahtarı vardır..
'Ruhum, süzülen bir kelebekten ibadetti.'
bencede herşeye rağman gülümsemek
Herşeye rağmen gülümsemek
Hayatım o kadar yorucu ki romanı birak film çikar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?