Anneniz dışında demek isterdim fakat bazı insanların maalesef annesi bile merak etmiyor...

Anneniz dışında demek isterdim fakat bazı insanların maalesef annesi bile merak etmiyor...

Oldu ya bazen onun sayesinde kendimi prenses gibi hissediyorum. Bazen verdiği ilgi, merakı o kadar hoşuma gidiyor ki sırf benimle ilgilensin diye birşeylere canım sıkılmış gibi yaptığımda oluyor. Sanırım ilk defa birisinin önceliği oldum ve beni özel hissettirdi.
Oldu evet. Geçen sene okulda telefonumu düşürdüğüm için kapandı, ekranını değişmem gerekiyordu. Tek yaşadığım için iş arkadaşlarım merak etmiş. Ailem arar merak eder diye de düşünmüşler. Akşam vakti sadece evimin olduğu sokağı bilen bir arkadaşım sora sora benim evimi bulmuş. Bir ihtiyacım var mı diye merak etmiş. Grupta da diğer arkadaşlarla benim hakkımda konuşmuşlar, merak etmişler. Arkadaşım mesajları gösterince çok duygulanmıştım.
Başka merak edenler de oldu elbette ama soruyu okuyunca aklıma ilk bu geldi🌸
Merak edenlerimiz çok şükür herzaman var Annem , ablalarım , arkadaşlatim , komşularım , ve eski sevdiğim bir adam vardı önceden birde o çok ederdi
''fakat bazı insanların maalesef annesi bile merak etmiyor...'' o kadar doğru bir cümle ki.. annem bile merak etmiyor. ama kimsenin merak etmesini de beklemiyorum böyle iyiyim.
Beni de babam merak etmezdi brom çocukluğumdan beri seni de bunu yaşayanı da iyi anlıyorum.
Teşekkür ederim brom çok iyi anlıyorum seni. zaten yaşayan bilir sadece
kesinlikle dostum
Cevap
38Cevap
Elbette oldu beni de merak ettiler ben de onları merak ettim
Güzel :)
Her daim oldu olmaya da devam ediyor gadası
Evet oldu.. Ailem herşeyim her zaman merak ederler.. Ailem dışında merak eden arkadaşlarım da var.. Onlar dışında merak edenler hiç etmesin.. Meraklarından çatlasınlar.. 😂
Aminnn..😄 Tü tü maşallah.. 😅
Canım babam var, yarım saat bana ulaşmazsa ülkeyi ayağa kaldırır sanırım 💙 ailem var, kardeş kadar sevdiğim, sevildiğim dostum var. İyi ki varlar..
Beni merak eden çok insan öldü ama onlara gösterdim nasıl biri olduğumu, ve şu an da bir ilişki başlama evresindeyim flört aşaması bakalım Allah evliliğe kadar gitmeyi nasip etsin inşAllah 🤲
Kimse beni merak etmiyeah, hayalet gibi ortalıkta geziniyeah.
Şu yalandan eve gidince haber verciler dışında merak eden olmadı😂 Bende onlara haber vermedim zaten😂
Oldu evet eve vardın mı falan diye soran birileri 🤔 metrobüsteyken arama bahaneleri sunmalar merak olsa gerek bu
Evet olmuştu hala merak eden var. Aşk anlamında değil tabi hemen oraya çekilmesin.
Çok eden oluyor halada oluyor iyi insanlarımız dolu
Bencede☺️
Merak edenin biri öldü biri kaldı o da ölürse kalmayacak artık
Evet ailem dışında tek bi kişi oldu o da artık yok..
Merak eden varsa bile 🤷🏼♀️😄 nedenini merak ederim
Deprem zamanı ummadığım kişilerin ulaşmak için neler yaptığını biliyorum😉
Hiç merak edenim yok telefonum hiç çalmaz hal hatır sormak için arayan olmaz
Öyle yaptığım için zaten arayanım yok
Oldu. Oluyor da. Kardeşim yakın arkadaşlarım. Eksik olmasınlar 😇
Merak edenler oldu mu bilmiyorum ama merak ediyormuş gibi yapanlar çok oldu.
Eden oluyor evet kız kardeşim her dakika ediyor 1 gün mesaj atmasam arıyor hemen 🌟💓
🌸🌸😊
Evet, ailem ve arkadaşlarım. Karşı cinsi soruyorsan, artık insanların diğerlerini çıkarsız sevebileceğini düşünmüyorum. Herkes artık sadece kendini seviyor:))
İnanır mısın kimse yok annem dışında hani yarın ölsem biliyorum ki sadece onun akıttığı göz yaşları gerçek sadece onun gözyaşları benim canımı acıtır.
Sürekli var böyle insanlar çevremde bir saat ulaşamasın özellikle annem helikopter indirir olduğum yere
Üzerime titreyen ve merak eden insanlar oldu, hak yemeyeyim..
Var abim annem.
Sağolsunlar. annem kimi zaman biraz geciksem hemen arayıp bunaltiyor ama olsun.. hak veriyorum ona da..
Ebeyenlerim dışında kimse beni merak etmez. Ortadan kaybolsam bile ben yokmuşum gibi devam ederler. Umrumda mı değil.
bunun için bi işsizin bana platonik aşık falan olması gerek doğdum doğalı yalnızım aw
Birkaç arkadaşım vardı 3 gün sesim çıkmayınca Müge Anlı'ya gideceğiz neredesin demişlerdi... Sanırım merak etmişlerdi 👻
Anne olsam ben de merak etmem, sanırım annelik her kadın yakışmıyor ya
oldu bir ara değerini bilemedik yanlış yaptık..
evet ama giden geri gelmiyor
Tabi ki. Hepsi iyi ki var
Evet oluyor da çok fazla takılmıyorum.
Evet, varlar. Sağ olsunlar, var olsunlar, eksik olmasınlar...
Olmuştur... Ama artık umurlarında olduğumu sanmıyorum.
Menfaati olanlar merak etti iyi biliyorum
Ailem hariç kimseden samimi bir merak duygusu sezmedim
Tabii ki oldu. Merak edilmek güzel bir şey. Önemsendiğini hissediyor insan
Evet oldu ve hala da hayatımda beni merak edip beni benden çok düşünen insanlar var.
Çok oldu ailem, tanıdıklar, arkadaşlarım bende merak eder sorarım.
Var evet sevgili değiliz ama aramız çok iyi olan laz kızı
Evet oldu. Var olsun :)
Olmamış niye hatırlatıyorsun
😭😭
Evet oldu. Formaliteden değil, gerçekten merak eden ilk ve son kişi bile olabilir.
Ailem dışında*
bilmiyorum be :/
Olmuş da haberim yokmuş yeni öğrendim..😃
2 elin parmak sayısını geçmiyor dostum
Oldu tabi zmn zmn, oluyor da
Oluyor yalan olmasın o
Oldu tabii tek tek saymayayim
Annem dışında merak eden olmuyor beni 🥹
Bir iki kişi vardı, kaybettim onları
Var hamdolsun
Babam çok etmiş. Ama ben çok sonra öğrendim
Evet bu konuda şanslıyım