Sizi merak eden olmuş muydu?
Olur ya bir şeyler hissetmiş veya size biri hissetmiş olabilir. Merak etmiştir belki siz etmişsinizdir..
Olur ya bir şeyler hissetmiş veya size biri hissetmiş olabilir. Merak etmiştir belki siz etmişsinizdir..

Olmuştu.. Üniversitede peşime bir kız takılmıştı. Israrla göz teması kurmuş, sonra da gelip kendisi benimle tanışmıştı. Bir süre sohbet edip ayrı dünyaların insanları olduğumuzu anladık.. 😃😃
Merak edildim de, ettim de. Sonuç? Kocaman bir hiç oldu zaman içinde. O yüzden bu tür şeyler benim açımdan pek önemli değil sonucu olmayan çıkmaz bir yolda bu tür şeyler yaşamak sadece anlık insanları tatmin eder diye düşünüyorum.
Annem kadar kimse merak etmedi beni. Ona yakın merak edecek biri de çıkmadı karşıma. Kader kısmet birgun o da olur
Cevap
11Cevap
Biri veya birileri beni merak etmesin, umurumda değiller. Bunu çok iyi biliyorlar.
Merak ettiğim hiç kimse yok.
Kimseyi merak etmedim.
Bunu karşılık olarak sık sık yaşadığım bir insan var
Ettim, edildim. Daha da kimseyi merak etmem sanırım, o duyguyu yaşamak tekrar, zor olacak.
Merak edildiğim kadar birini merak etmedim. Zamanında merak ettiğim oldu ama daha çok merak ediliyorum.
Kimseyi merak etmedim. Kimse de beni merak etmedi. Varlığımın fark edilmediği, hayatın perde arkasında yaşayan bir insanım.
ettim ama edildim mi bilemem yüksek ihtimalle edilmedim
Çok oldu merak edilmedik ne zaman edildik o kişiyi bitirdikten sonra.
Evet hem merak ettiklerim var hem merak edildiklerim.
Ben genel olarak çok meraklı bi insanım o yüzden etmişimdir ama merak edildiğimi sanmıyorum
Ailem ve sevdiklerim hariç kimse beni çok merak etmez aynı şekilde bende
Öyle sevgili falan değildi ama merak ettim ağzımın payını aldım.
Yılanlara zafıım var ,,
seçenek kalmadı maalesef ,,,,
Evet ettim ama edilmedim
Bilmem merak eden olsa haberim olurdu heralde hiç hatrımda yok
Merak ettim neden böyle napıyor lan vs diye merak da edildim pek sevdirmeyi bunu da ama fark ettim bazen merak duygusuna hapsolmak istiyore bi duygudan ibaret olsak ne olurdu ki
Edildim ve ediyorum bro
Hafif merak ettiğim biri var
simit var kurabiye var neye bakıyon
Merak ettiğim var. Merak eden de vardır
Var var
Ettim ama o beni etmediği içn bıraktım.
Evet olmuştu.
Benim merak ettiğim kadar kimse beni merak etmedi. Merak etmediğim de beni merak etti.
Edildim ama etmedim
Etmedimde etmesinler de beni istemem😌
Daha evden çıkmadan 20 kez aranıyorum🤷♀️
Muhtemelen olmuştur..
Olmuştu bende etmiştim ama fos çıktı yalan degil
Merak ettim de edildim de😏
Merak ettim
Ettim, edildim de
ettim ve hayir
Ettim değdi mi hayır
Çok merak ettim o beni merak ettimi bilmiyorum
Ettim