Kişilik & Karakter Tarihi dinlerken okurken Ah şu savasta olup şehit olaydim dediginiz savas var mı? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çanakkale... Medine mudaafasiBüyük taarruz1990 yılından sonraki pkk ya yapılan operasyonlar...https://youtu.be/zkNx5fFVvSI?si=3HWNb5JuOlOPG5H6 Tarihi dinlerken okurken Ah şu savasta olup şehit olaydim dediginiz savas var mı? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Araplar için yapılan hiçbir savaşta bulunmak istemezdim 0 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Savaş mühim değil ama şehit olmak çok şerefli bir şeydir. Herkes ister bence ne olduğunu bilse. Ben o zaman Mohaç meydan muharebesi diyim. Tarihin en kısa savaşları arasındadır. 1 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Orada savaşmadan dönersinYazık olur yurudugune Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Çanakkale savaşına katılıyorum dede 1 15 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Vaay şehit mi olmak istiyon çen Yorumla thecutewitch +1 yıl evet nene hatun falan olmak isterim.. Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Erkek yaa Yorumla thecutewitch +1 yıl Ne alaka dede cinsiyetçilik yapma jghj Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Pkk ile kadın askerlerimiz mücadele ettiVe ediyoorr Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sakarya'da kurtuluş savaşında hep kad8nlar savaştı erkolar kacti Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Puuu erkek egemen dunya Yorumla thecutewitch +1 yıl Millet olarak hepimiz savaştık dede Bu konularda troll yapma Cinsiyetçilikte yapma Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Dit artıs Cinseyetcilik yapan yok Yorumla thecutewitch +1 yıl Ama sanki hiç erkekler davaşmamış zamanında gibi dedin dede Herkes milletçe savaşmıştı Yorumla thecutewitch +1 yıl O yüzden dedim ayrımcılık yapma diye Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Takılıyorum 😭😭😭 Yorumla thecutewitch +1 yıl Tamamda dedecim bu konularda troll yapılmaz En iyisi boş ver gitsin Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Daman Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl M Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Araplar için yapılan hiçbir savaşta bulunmak istemezdim
Savaş mühim değil ama şehit olmak çok şerefli bir şeydir. Herkes ister bence ne olduğunu bilse. Ben o zaman Mohaç meydan muharebesi diyim. Tarihin en kısa savaşları arasındadır.
Orada savaşmadan dönersin
Yazık olur yurudugune
Çanakkale savaşına katılıyorum dede
Vaay şehit mi olmak istiyon çen
evet nene hatun falan olmak isterim..
Erkek yaa
Ne alaka dede cinsiyetçilik yapma jghj
Pkk ile kadın askerlerimiz mücadele etti
Ve ediyoorr
Sakarya'da kurtuluş savaşında hep kad8nlar savaştı erkolar kacti
Puuu erkek egemen dunya
Millet olarak hepimiz savaştık dede