Yasin 70 Diri olanı uyarması ve kâfirler hakkındaki sözün hak olması için Kur'an ona indirildi
Evet neden Kuranı yaşayanlara anlamaları için turkce okumuyorsunuz?
Evet neden Kuranı yaşayanlara anlamaları için turkce okumuyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkes böyle düşünseydi şu an insanoğlu sicaklarla, enflasyonla ve kötülük içinde bogulmuyor olurdu.
Kuran neden indirildi?
Nahl 64
Senin üzerine Kitabı hakkında ayrılığa düştüklerini onlara açıklaman dışında indirmedik ve inanan bir kavme rahmettir hidayettir.
Peki günümüz insanları Kuranı ne için okuyor?
Sevap almak için , vefat edenin arkasından veya belirli günlerde anlamadığı bir dil olan arapça ile seslendiriyor.
Herhangi bir konuda ihtilafa düşünce hiç açıp Kurandan bunun doğrusu ne diye araştırdınız mı? Allah Kuranı anlaşmazlığa düştüğümüz konuların beyanı için indirmiş nahl 64,
Ama insanlar bi konuda kafası karışınca hocaya soruyorda , Allahın kitabına bakmıyor!!
Ali imran 23
Kendilerine Kitaptan bir pay verilenleri görmedin mi? Aralarında Allah'ın Kitabı hükmetsin diye çağrılıyorlar da, onlardan bir bölümü yüz çeviriyor. Onlar, işte böyle arka dönenlerdir.
İslam Kurandan ibarettir yani tek kaynak sadece Kurandır.
Herkesi , sadece Allahın kitabına davet ediyorum. Kitabı kendiniz araştırıp öğrenin
Mecbur araştırıp öğrenmek durumundayım.
Kur'an okumak ibadet ve hayırdır. Onların adına okuyup günahlarının silinmesi adına yapılır.
Kuranda ölenin ardından kuran okursanız ölünün gunahı silinir yazmiyor
Insanlar uydurmus onu
Kuran neden indirildi?
Nahl 64
Senin üzerine Kitabı hakkında ayrılığa düştüklerini onlara açıklaman dışında indirmedik ve inanan bir kavme rahmettir hidayettir.
Sevap almak için , vefat edenin arkasından veya belirli günlerde anlamadığı bir dil olan arapça ile seslendiriyor.
Herhangi bir konuda ihtilafa düşünce hiç açıp Kurandan bunun doğrusu ne diye araştırdınız mı? Allah Kuranı anlaşmazlığa düştüğümüz konuların beyanı için indirmiş nahl 64,
Ama insanlar bi konuda kafası karışınca hocaya soruyorda , Allahın kitabına bakmıyor!!
Ali imran 23
Kendilerine Kitaptan bir pay verilenleri görmedin mi? Aralarında Allah'ın Kitabı hükmetsin diye çağrılıyorlar da, onlardan bir bölümü yüz çeviriyor. Onlar, işte böyle arka dönenlerdir.
Herkesi , sadece Allahın kitabına davet ediyorum. Kitabı kendiniz araştırıp öğrenin
halk cahil olunca öyle oluyor
Kuran neden indirildi?
Nahl 64
Ali imran 23
ben çok araştırdım öğrendim ve sonucunda deist oldum teşekkürler.
Bende araştirdim ve musluman oldum
Osman polatin ibrahim nebi gencliginde deistti kitap ulaşmayanlarin durumu ne olacak videosunu sorgulayarak dinleyin
Ve bilim-felsefe-din sayfasindaki 19 lu ha mim tablolalarina bakin ilk kez bu sayfada duyacaginiz bilgiler var
Ve gucunuz yeterse ha mim tablolalarinin bi benzerini yapin!
ben herşeyi sorguladım merak etmeyin. kimse bu saatten sonra beni bu dinlere inandıramaz.