Selam KS ahalisi! Bu akşam güzelliğin ve estetiğin ne kadar subjektif bir kavram olduğunu tartışalım istedim. Buyrun yorumlara.. 🙂🙃

Selam KS ahalisi! Bu akşam güzelliğin ve estetiğin ne kadar subjektif bir kavram olduğunu tartışalım istedim. Buyrun yorumlara.. 🙂🙃

Bence bakanın ruhundadır.. mesela ben bir kadına aşık olursam o kadın dünyanın en güzel kadını olur benim için.. ve bunun için de kalbini karakterini sevmem yeterli.. dünya güzeli olmasına ya da çok güzel fiziği olmasına gerek de yok bunun için.
Güzel manzarayı beğenmeyen birkaç densiz çıkar mutlaka. Bakışın da güzel olması lazım.
Tabii ki de bakanın ruhunda güzel bakan güzel görür demişler.
Cevap
3Cevap
Bakmakla görmek farklı şeyler aslında. Güzel bakan güzel görür çünkü neye baktığından çok, nasıl gördüğün önemlidir.
Güzel manzaraya bakarım
Taş duvara ruhum nasıl estetik bir şekilde bakabilir ki😀
Bakanın ruhundadır.. Aşık Veysel boşuna, "güzelliğin beş para etmez, bu bendeki aşk olmazsa.." dememiş..

mesela
Güzel soru 👍Biraz manzaranın güzelliğinde biraz da bakanın yorumunda ve bakış açısının güzelliğindedir..
Bariz bir manzarayı görmeyen olmaz diye düşünüyorum ama tablo, heykel yoruma yani kişinin subjektif bakış açısına bu da ruhuna bağlıdır.
Manzaranın güzelliği yadsınamaz ama tabi bakanın ruhu ve gözü de etkili olabilir
Ruhsuz manzara işlenmemiş cevher gibidir. Ruhsuz her şey yavan kalır.
Tabi ki bakan kişi nin ruhunda dır
Bakanın ruhu
Fazla olmuyo😂😏
😒😒
bakanın ruhunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?