Herkese cok tesekkür ederim kiymetli yorumlariniz icin.
Ancak ben EIC secemiyecegim sizden ricam like atabilirmisiniz en begendiginiz yoruma en yüksek like alan iki yorumu seceriz artik. ✨
2. sini.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.. Sevgi olmadan olur ama saygı olmadan olmaz.. Kimsenin beni sevgisine ihtiyacım yok sevmesinler ama saygı göstermek zorundalar.. Kim olursa olsun saygısızlık yapılmasına müsaade etmem..
Her iki duyguyu da önemli buluyorum, ancak tercihimi saygı duyulmasından yana kullanırım. Saygı duyulmak, kişinin değerli olduğunu hissetmesini sağlar ve karşılıklı ilişkilerde temel bir özelliktir. Saygı, kişiler arasında sağlıklı bir iletişimi ve ilişkiyi sürdürmek için gereklidir. Sevgi ise duygusal bağlar kurmak ve ilişkilerde derinleşmek için önemlidir, ancak saygıdan bağımsız olarak sevgi sağlıklı bir ilişkiyi sürdüremez. Dolayısıyla, saygı duyulmak, bir ilişkide benimsediğim temel bir ilkedir.
👏🏻👏🏻
Ben sevilmeyi tercih ederdim. seven insan saygı da duyar zaten. ama saygı duyan insan sevecek diye kural yok
Teşekkürler ☺️
Rica ederim 🙂
Kimse beni sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Çünkü ben de diğerlerine karşı bu şekilde yaklaşıyorum.
Cevap
70Cevap
Saygı duyulmasını tercih ederim oğraşamam
Sevilmek daha iyidir gadası
İnsanlar açısından da
İlişki (m) açısından da saygı duyulmasini tercih ederdim.
Kimse kimseyi sevmek zorunda hissetmeyebilir.
Ama Saygı sevgi ve sadakatin öz sartidir.
Saygı yoksa ; insanlar karşısındaki kişiye kötü davranır ve istenmeyen durumlar yaşanabilir
Saygı yoksa İlişkide ; kadın saygı duymadığı erkeğe cinsellik ve Seksualite sunmaz. Sadakat gostermez. O yüzden olmazsa olmaz Ana kural SAYGİ
Son paragraf 👌🏻
@BuzluKahvem 💯
Bence saygı duyulmak sevilmekten daha önemlidir, bugün sevdiğini saydığını söyleyen insanların belirli bir zaman sonra davranışları bambaşka olabiliyor. Aynı zamanda sevdiğim insanın kalbine fazlasıyla kırabiliyor. O yüzden saygı sevgiden önce gelmeli
Bir insan sevdiği kişiye saygısızca davranabilir. Hatta bunu söylediğinde sevdiğimden öyle yapıyorum diyebilir. Bazıların sevgisi seviyesizlikten ibaret. İnsan sevdiğine takılır bunu biliyorum fakat dozu ayarlanmadiginda sigirliktan farki yok. Bu nedenle saygi onemli.
İkisini de yaşıyorum. Sanırım bunlar hakedince oluyor.
Saygı her insanla olmak zorunda ilişki dersen saygısız sevgi çok boş geliyor ama sevgide olması gerek sevmek sevilmek sorusu gibi düşün eskiden direk sevilmek derdim sonra sen sevmeyince oda zulüm gibi oluyor onu fark ettim saygı sevgi sevmek sevilmek hepside olmalı kısacası ilişkide he sorduğun genel bütün insanlar içinse tabi direk saygı olucak zaten.
2'si de olmalı ama ilk önce saygı olmalı. Saygı duyan bir insan seni dinler. Söylediklerine değer verir. Seni insan yerine koyar. Önemser.
🤍✨
Sevilmek tabikii de.. sonuçta herkes herkese saygı duymak zorunda ama herkes herkesi sevmek zorunda değil... Yani bu çok özel bir duygu herkese karşı hissedilmez..
Saygı duyulması önceliğim hangi ilişki biçimi olursa olsun ister arkadaş ister sevgili ister eş hiç fark etmez. Herkes kendini bir miktarda olsa seviyordur. Ama saygı en çok karşı taraftan görmemiz gereken davranış biçimi diye düşünüyorum✨
İkisi de değil... İnsana işe hayvana doğaya sevgi/saygı var... Zaten olması gereken bir şey tercih edilmemelidir. Güzel sevmek / sevilmek özen göstermek/gösterilmek güzel sevebilmek/sevilmek ve Biz olmayı tercih ediyorum...
Saygı her zaman önce gelir. Saygı duymadığın bir şeye sevgi de besleyemezsin
👏🏻
Of aynen kanziler saygı cart curt. Ercüment çözer kesildiniz başımıza. Bir de şey vardı; anlaşılmak mı istersin sevilmek mi. İnsanlar seni sevmiyorsa ne kadar saygı duyduklarının hiçbir önemi yok.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama saygı çok önemli
👌🏻
Seven saygı duyar , saygı duyan sever. Bu ikili birbirleri ile yol alır. Biri yoksa diğerine de inanmayın
Kadın yine haklı dağılın 🙏
Sevilmeyi tercih ederim çünkü sevgi saygıyıda beraberinde getirir herşeyin başı sevgidir sevmediğin insanı saymazsında çünkü saygıya değer bulmazsın onu
Bu aralar sevilmeye daha çok ihtiyacım var. Saygı zaten konuma olur. Konum sahibi ya da bi durumda isen inanın ki insanlara merhaba dan öteye gitmezsiniz
Saygı ve sevgi dolmalı bence.
Bunlardan gibi birbirinden çok ayrı şeymiş gibi birisi olursa diğer olamaz gibi algı yapılmaması lazım ikisi de Bence olmalı
Bir insan seni seviyorsa zaten sevgisinden sana saygı duyar. Ama sadece saygı duyuyorsa ya senin paran vardır ya da o kişinin seninle bir işi vardır bence...
Bence kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Zaten insanlar birbirine saygı duymayı becerebilseydi, ne savaş ne katliam ne de hazımsızlık gibi dertler olurdu.
Saygı duyulmasını isterim. Ömür boyu saygı bütün ilişkiyi hayatta tutar.
Sevenlerin çoğu sevsede saygı duymak biraz uzak sanki. Ben saygı duyulmasını daha çok tercih ediyorum
Bana her zaman saygı duyuluyor ama sevilme açısından pek sevilmiş gibi hissetmiyorum dışlandığım durumlar çok fazla oluyor 🙁
Her insan kendi saygınlığını, kendi kazanır, kendi kaybeder. Sevilmek de öyle aslında ama ben yine saygınlığı tercih ederim.
Sevmeden sevilmek yoğurtsuz mantıya benzer 😄
Saygı başka bir şey yaşayan her şey saygı duyulmayı hak eder bence.
İkiside olması gerekmiyor mu? Saygı duyulup sevilmiyorsan yanlış insansındır. O insandan insana değişir.
aklı başında dürüst birisi tarafından sevilmeyi isterim, çünkü zaten seven insan gerekli ilgi ve saygıyı gösterir diye düşünüyorum.
Herkesten sevgi beklemem ama herkesten saygı beklerim.
Aslında seviyorsa saygı da duyması lazım. Bu yüzden sevilmek diyorum ben
severken saygı da duyuyorsa sevilmeyi
ama ikisi bir arada olmayacaksa saygı
Saygıyı tercih ederim en çok ama severse daha iyi olur
Saygı duyulması benim için önemlidir. Çünkü saygı benim kırmızı çizgim.
Kimsenin sevmesine ihtiyacım yok ama herkes saygı duymak zorunda.
Sevilmek de güzel bir şey.. ama saygı duyulmadıktan sonra boş
Sevse saygı duymasa , saygı duyduğu halde sevmese bence defolup gitsin böyle insan mı olur 🙄
Saygıyı bile yapamıyorsan, başka hiçbir şey yapamayacaksın.
Vallahi büyük bir aşk mı sosyal statü mu kesinlikle sosyal statü seçerim.
Saygılı duyulacak kadar bir seviyeye geldiysem sevecek kişilerde olacaktır
İnsan sevdiği insana saygıda duyar ama sevmiyorum sadece saygı duyuyorum diyebilir.
İkiside çok önemli benim için ama saygı duyulmak önde gelir.
Önce saygı derim. Saygı duyulmayan bi sevgiyi düşünemiyorum
Sevdiğim kadar sevilmeyi isterim fazlasında gözüm yok.
Sevmesini bileni sevebilir bu kalp.
Sevilmek, sevgi görmek hiçbir anlam ifade etmiyor. Saygıyı tercih ederim.
İnsanların sevdikleri için saygı duymasını isterim..
Sevgilerinde bir hayır yok saygı duysunlar uzak dursunlar yeter nzmsmsö
saygı duyulmasını tabi ki. saygı duyan insan her türlü sever ama seven insan saygı duymayabilir
Sevilmeyi, tabi istediğim kişiden ya da kişilerden yoksa gerisi farketmez. Saygı zaten mecburidir.
Hiçbirini.
Saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz zaten.
Kimse kimseye saygı duymak veya kimse kimseyi sevmek zorunda da değil bence.
Saygı hak edilir, kazanılır; sevgi de saygıdandır. İstekle olacak şeyler değil yani.
Saygı duyulmasını, herkes herkesi lafta seviyor zaten ama ortalık ikiyüzlü birbirinin kuyusunu kazan şeytan kaynıyor
Takıntılı ama zararsız bir şekilde sevilmek isterdim sevilince otomatikman saygı da duyuluyor zaten
Kendimi zorla sevdiremem. Beni sevsin ben saygıyı kazanırım yaptıklarımla
Aslında her ikisi de. Ama herhalde en çokta sevilmeyi
Bence bir süre sonra sevgi biter ama saygı her daim kalıcıdır bir insanı bazen sevmesen bile saygı duyarsın örneğin
İnsanlar sevmezler de bu beni etkilemez ancak saygı duyulmaması, görüşlerinin dinlenmemesi ve önemsiz kabul edilmesi, şahsi hayatının bir önemi olmaması demektir. Saygı duysunlar, sikmişim saygısız sevgiyi.
saygıyı tercih ederim içinde saygı barındırmayan sevgi zarardan başka bişey getirmez
Saygı olmayan bir ilişkide sevgi de yoktur.
Önce saygı gelir sonra sevgi.
Saygı varsa sevgi olur. Saygı olmadan zaten sevgi olmaz. Net saygı yanı
Saygı tabi ki de, saygı olmadıktan sonra sevilmek neye yarar
Sevgi saygıyı sağlar mı bilmem ama saygı bir noktada sevgiyi sağlar o yüzden saygı diyorum ben
Saygı duymadığın birini sevemezsin herşeyin başı Saygıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?