AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
322Cevap
Erkekleri dinlemeyin veya anlamak için uğraşmayın. Gidin hayvanlar alemini izleyin erkek bir hayvanın neler yaptığına bakın sonra gelin tartışalım :)
Aksine benim hoşuma gider ama o dominantlığı bana sökmez:-)
ataerkıl bır toplum olduğumuz için , kadının daha çok söz dinleyeni hoş görülür.
erkek doğası gereği hep kadından üstün olmak ister. bu yüzden sanırım
Sen, her sozunu her istegini yapmani isteyen birini ister misin?
ozellikle Aslan Burcu sozde dominantlar didirdirdir hic susmuyor ondan kimse dayanamaz
Kadın İhtiyac Bir Zevk Malı Olarak Erkeklerin Gözünde Bir Obje Olduğu İçin Azını Açamaz Açarsa
davul bile dengi dengine diye bir söz var sende öyle birini bul o zaman
kim demiş istemez diye hanımefendi, özgüveni yoktur onun sadece.
eee zaten öylesınız hep baskın taraf olmaya çalışıyorsunuz göremedık daha uysal bır hatun
Bana sözünü emir verir gibi geçirmeye çalışırsa tabi o ilişki olmaz
Ucu çok açık bir soru + kim neden istemiyor. Herkes yerini sırasını bildi de kimse istemedi mi :)
Dominant bayan candır istenmez mi hiç bulsam hemen evlenirim
erkekler ataerkil canlılardır. bizim kültürümezde böyle kabul görmüş bu.
ne gerek var yani.. bana sözünü geçirmeye çalışmasında.. aslında farketmez sonuçta yatakta geçirecek olan taraf benim :D
valla kadın kendini çok aşırı birşey sanmıyorsa neden olasın ama çoğu kadın ipleri eline alınca aşırıya kaçıyor
dominant çok kötü bir şey değilki, eş sakin uyumlu ise istediği kadar dominant olsun adamı etkilemez. Çatışma varsa sorun olur.
Erkekler söz geçirilerek yaşamayı sevmezler ve genelde büyüdükleri aile de baba her zaman dominanttır. İdol almak gibi düşünebilirsin.
Aslında sadece sözünü geçiren bayan değil, şöyle arada sinirlenince kafayi gecirendende olsa iyi olur.. kavga ederken yardimci olur :))
Öyle kadınlar çekici oluyor ama fazlası itici geliyor. Normal olması daha iyidir , aşırısı erkeği kasar bence.
Erkek son sözü söyler fazla virvirvir sevmez yapı olarak bu böyle kadın dominant olunca ilişki komik olur ya erğn doğasına ters:)
herşeyin yeri ve zamanı var erkeğin olduğu yerde kızın sözünü geçirmesi yanlış ama ben yokken (Ailem dışında) sözünü geçirsin.
Siz nasıl bir erkeğin kız gibi olmasından nefret ediyorsanız bizde bir kadının erkek gibi olmasından nefret ederiz doğama ters düşer bu
Bir kadın, bir erkeğe söz geçirmeye çalışıyorsa orada bir sıkınıt var demektir.
Ama söz geçirmeye çalışmıyorum ki :)
O halde karşıda sıkıntı var ((:
Baskın karakter kişiye göre değişir , bilgisinden mi dominant yoksa aptallıgındanmı ona bakmak lazım bilgili bir dominantı bilgili bir erkek her zaman ister.
Alt olmak istemez erkekte hep bir ustun olma yonetme icgudusu vardir. yok ölmiyceksin bacim sadece pisirik birini bulup onla evlencen :) ama sorun olur yinede)
Genelleme yalnış, bir erkek olarak bu konu başlığında bir sıkıntım yok:)
Öyle bir kadın her erkek ister. Ama ilişkide o durumu istemez
Sevenlerde var oylesini ama ben sevmem benim sozum gecicek
Ben isterim. Her dedigime tamam diyen kişilerden hoşlanmam
Kadinlar fatih urek gibi bir model isterlermi?
Buda bole bise iste
birgün bana bir kadın gelip benimsin * kodum derse işte evleneceğim kadındır :D
Erkek erkektir kadin kadin , teklifi dahi dusunulemez , kabul edilemez olmazzzz
erkekler böyle kadını ister ama isteyen sana denk gelmemiş
öyle olsaydı evlenmezdik dimi iletişim kurabilen bayanlar tercihimdir
Sen mi dominantsın :D :D Bu arada ayakta durabilmekle dominantlık farklı kavramlar
Biz napalım ölelim mi? demenden sen de dominantsın anladım. Hemen de profil fotosunu değiştirirmiş :D
ya renkler ve zevkler tartışılmaz ama benle güreşcek tabi güreşci olcak :DDADasdasdas
domınant kadınların çocukları daha zeki oluyor genelde
Nerde öyle kadinkar vir vir kafa sisirmezse cok iyi olurdu
ya durumda bir tersilk oldugundan olabilir, git pasif bisi bul
Çok zor insanlar olmakla beraber belli bir süre sonra erkek gibi davranışlar ve diklenmelere kadar giden durumlar oluşuyor uzak durun derim...
Dominant sözü geçen kadın diye bişey yoktur. ya erkek çok aşık olduğu için kıyamıyodur ya da erkek pasiftir , erkek olduğundan emin değildir.
nbenim tek hayalim bu baskın karakterli dominant bayan bulmak ben köle ruhluyum aslında kadınlar köle sevmiyor :(
O Tip bir Hatunla Çok Saglam Fantazi Kurmak İstiyorum... O Derece Gıcık Oluyorum Düşün İşte.
-.-
Hani Böyle Gözlüklü Sacları Topuz Olan ve Herkese Emir Yağdıran Tipler Varyaa... Tutucan Saclarından, Yermisin Yemezmisin Yermisin Yemezmisin...
O kadar da değilim :)
Senin İçin Demedim canım Yaa... Sana Kıyamam :/
O zaman tamam :)
:)) Tamam tabi
Dominant ola durumu değişkendir mesela neler için dominant olucak neler için olmucak
çünkü kendine yediremez ego su yüksek bir karaktere sahiptir erkekler
evde dominant olabilir ama ben dışarda onu korurum dışarıda benim lafım geçer
Ölmeyin.. Dominantlığı kibar bir şekilde erkeğe hissettirmeden yapın..
Ne demek istemez. Dominant kız sevdi de biz mi istemedik
İyi anlaşırım o tip kızlarla sen yanılıyorsun bence.
Aksine öyle bayanlar toplumda daha saygı görür. Benim de en cok sevdigim tarzdir bayanda
Ne kadar dikilse sözünü geçirsede sabah kalktığında aksam onu beceren birine kahvaltı hazırlıyacak?
Erkekler bayanın sadece Sekste dominant olmasını ister...
dominant daha iyi ya kimse yanına yaklaşamaz , dominantlığını da bana yapamaz geçinir gideriz
Kim istemiyo ya.. Ben de her şeye evet olur diyenden nefret ederim.. Dominant olsun :)
baskınlığını ilişkine yansıtmazsan ölmezsin de mutlu olursun tam tersine can can :)
seks te dominant kadini severim. Ama normal sartlarda sevmem
Bu genellemeyi neye gre yapıyosun bence toplumda baslın olması değil konu partnerine karşı baskın çıkma durumu yoksa sıkıntı olcağını sanmıyorum
Bence kadınlarn dominant olmasınfa hicbir sıkıntı yok ama bana cok itici gelir. Benim tipim değildir yani.
Kim ister ki?
Doğasında güç ve iktidar olan bir varlık için çok zor.
Kadın için bile zordur aşırı dominant bir erkekle beraber olmak.