Kişilik & Karakter Yaşamınız hangi ânında o ânın sonsuza kadar sürmesini istediniz? Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor herkesin belli bi ânı vardır ve o ânın sonsuza kadar sürmesini ister, o an hangi andı.. Yaşamınız hangi ânında o ânın sonsuza kadar sürmesini istediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben sonsuza kadar sürsün istemem bir şey. 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Saat gece 2 de ailem ile yemek yedigimiz o güzel gecenin ebedi sürmesini dilerdim. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. O anın ne anlamı kalırdı ki 1 6 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl geçip gidince de bir anlamı kalmıyor, Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Sana her gün aşkla baksam mutlu olur muydun Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl evet, Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Aç perdeleri Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl camı da açayım mı, Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Sen perdeleri aç ben güneş gibi doğarım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben sonsuza kadar sürsün istemem bir şey.
Saat gece 2 de ailem ile yemek yedigimiz o güzel gecenin ebedi sürmesini dilerdim.
Mutlu olduğum bir anda yaşımın sabitlesmesini isterim.
O anın ne anlamı kalırdı ki
geçip gidince de bir anlamı kalmıyor,
Sana her gün aşkla baksam mutlu olur muydun
evet,
Aç perdeleri
camı da açayım mı,
Sen perdeleri aç ben güneş gibi doğarım.