Ben niye sakin bir şekilde sevemiyorum ya her zaman heyecanlı, biraz da mıncıklayarak sevme ihtiyacı duyuyorum dövesim geliyor. Siz nasıl seviyorsunuz ben mi normal değilim ki 😀
Yumuşacığğfkkk
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Ben niye sakin bir şekilde sevemiyorum ya her zaman heyecanlı, biraz da mıncıklayarak sevme ihtiyacı duyuyorum dövesim geliyor. Siz nasıl seviyorsunuz ben mi normal değilim ki 😀
Yumuşacığğfkkk
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Sevme türüne bağlı.
Eğer çok tatlı davranıyorsa dayanamam sıkı sıkı sarılırım. Eğer çok tatlı davranırsa boğazını da hafif ısırabilirim. E napayım? Çok tatlı olma o zaman haha.
Eğer romantik bir sevme durumu varsa ağır ve sakin bir şekilde severim, elim tenini hisseder, belinden kavrar kendime çekerim. E boyum uzun maalesef, çenesinden nazikçe tutar yukarı kaldırır, alnına uzun bir öpücük kondururum, gözlerine uzun uzun bakar sonra da dudaklarından öperim. Seni seviyorum der sarılırım.
İyi günler dilerim.
Ben severken tabi ki de elimden geldiğince çok severim.. hatta bazen abartabilirim.. bu yüzden de benim gibi ilgiyi seven bir kadın olması gerekiyor.
Olur umarım
Cevap
36Cevap
Kedi sever gibi severim. Sakin sevmek istesem timsah severdim 😃
Sakinlik ve ben ksjsjs nerde görülmüş
Ama biz boyle iyiyiz❤
Bel tutulması yaşatıp, yüz felci geçirtebilirim sıkı sıkı sarılmaktan.. Yanakları sakallarımın sürtünmesiyle alerji olmuş gibi kıpkırmızı kesilir pütür pütür..
Bazen kontrolü kaybedip ısırdığım bile olabilir.
En son hayvanı böyle senin anlattığın gibi sevdim diye böyle sevgimi olur sanki hayvan düşmanıymışım gibi muamele görüp birisinden azar işitmiştim ondan beridir bu kıl hayvanlara zarar gelmesin diyen hayvan severlerin hepsine karşı ayrı bir kinim var acayip nefret ederim. Böyle kompleksli ger***alılardan nefret ettiğim kadar hiç kimseden nefret etmiyorum.
Ortaya karışık.. 😅😂 Tamamen o anki ruh halime bağlı. Bir bebeği sever gibi ince ve narin de olabilirim, bir ayı yavrusunu sever gibi dövüyor mu seviyor mu belli değil modunda da sevebilirim.. 🤣🤣
Ben sakin severim incitmeden üzmeden seven sevdiğini incitmemeli ya zaten🌺Bebekleri çocuklarıda severken bir yerleri acır diye kıyamam hiç onların derisi daha incecik diye yanaklarını mıncırırken falan iz yapmasın diye dikkat ederim✨😂
Doğru diyosun insanın bazen ısırası geliyor ama abartmamak lazım tabi🌸
🌸🌸ahahah evet😂
Ben sakince sevemem öpüp mincirmam gerekir sarılmam gerekir. el ele yürürken aniden delicesine koşarak severim
tabi ilk başlarda değil ilklerde böyle yaparak adamı kendimden korkutmiyim deli sanar ahahaha
Dışarıda çok heyecanlı olmasa da fırsat buldukça mıncırırım.
Sakin sevemem.. Çarpa çarpa severim😅
Sakince sevemiyorum. Sarılıyorum sarmalıyorum. Öpür kokluyorum içime çekiyorum. Sanırım her birimizde biraz delilik var. 😁
Hhaha video çok tatlıymış😂 Ben sakin sevemem. Temas bağımlısıyım. Ha bire dokunmak, mıncırmak öpmek isterim
Ben çocuk gibi severim. Oynarım, yanakları sıkarım, kolunu ısırırım, yumuş yumuş ederim, hanimiş hanimiş abugubu vs
Evet ama pek istenilen bir şey değil gibi 😄yani ben mesala bir tık daha samimi olmayı seviyorum. Hani sevgililik gorevmiş gibi değil de, relax free eğlenebilen dalga geçebilen koşabilen, itisen kakışan vs tarzindayim. Şey bana göre değil işte buluş yemek ye naptın aşkım sen naptın aşkım tamam aşkım çay kahve kapanış 😄
Gelmez gelmez 🥹
https://youtu.be/-hSP1JbSvn0?si=UmpJPLt_mEX_Hp8a
Bu şarkıyı armağan ediyorum hemen
Olmuş gibi video. Şarkı daha doğrusu
Dinleyeyim bakim
Ben sakin sevemiyorum genelde mıncıklamak falan isterim de bazen kendimi tutarım
Ben sıkarak, parçalayarak severim. Öyle kibar ve sakin olamam.
😍😍😍
Sakince sevemiyorum ya sevince içim eriyor mıncıklayıp koklaya koklaya öpesim kucaklayasım geliypr
Ben döverek seviyorum. Sevdiğimle uğraşmaya bayılırım.
Yanaklarını sıkarım, kafasından tutarım, öperim, ısırırım. 😄
Sevdiğim birisiyle uğraşırken veya bunları yaparken, mutlaka çenem ağrıyor. Çünkü dişlerimi sıkıyorum. 😁😁
Bazen sakin bazen temasın dozunu kaçırarak diye tarif edeyim 😀
Yaşa ve kişiye göre değişiyor 30sa yanaklarını sıkıyorum 5 buçuksa yanaklarını ısırıyorum 😂
Hıhı 😂
Anlık coşku ve tutkuma bağlı çok yükselmişsem saçmalayarak haşin sevebilirim.
İsiririm kolunu falan birde ben aşırı öpüyorum ya çok fazla sofrayı toplarken bile en az 4 5 kez öpüyorum hdiskskqkdidi deli deli severim
Ortama göre değişiyor. Bazen böyle bi sevgi patlaması yaşıyorum ısırıyorum falan ajdjsjd ama daha loş sakin bi ortamda ufak tefek dokunuşlar iyidir
Genel olarak sakin severim ama kimi sevdiğimiz önemli her sevgi aynı değildir aynı tadı vermez
Eğer gönül işleriyse sakin severim incitmeden
Ben heyecanlı oluyorum genelde içim kıpır kıpır olur sevdim zaman fazlaya kaçıyor o yüzden bazen
Kimi sevdiğime bağlı, herkesi aynı şekilde sevemiyorsun. En iyi yaptığım şey uzaktan sevmek 🙄
Isırırım, ayaklarından sallandırıp poposunu tokatlarım, kulağına parmağımı sokarım, havaya atar tutarım bazen tutmam 😁
Yeri geldiğinde sakin yeri geldiğinde heyecanlı şekilde genelde heyecanlı severim heyecan biterse pek sevemiyorum
Temas delisi olarak vahşi şekilde seviyorum. Mıncırma ve ısırma özellikle elmacık ısırması 🥺
Sakinim bir insanım
Bazen sakin bazende heyecanlı seviyorum ama öyle çok mıncıklamadan 😅
Yerine göre sakın yerine göre ısırmalı. Ikiside favori sevme biçimim
Ooo ben seversem heyecandan her şeyi yaparım herhalde mıncıklarım ısırırım falan 😀
Ben döverek, yumurarak falan severim. Normal bana göre değil 😅
şey sevmek ne demek , ben genelde isiriyorum ama küçük çocukları bebişleri OWDKWGSLDLSLALAŞGM🥺😍🧸
Ben sakin seviyorum, tahmin etmek de zor değil.
Mental olarak sakin, fiziksel olarak bazen sakin bazen heyecanlı severim.
Sakin bir şekilde sevemem. Isırırım böyle öperim sonra böyle kolunu sıkarım temas var bende
Duygularımı en uçlarda yaşarım ve istemeden hareketlerime de bunu yansıtırım..
Sakin bi şekilde severim ben
Sakin olamıyorum. Havaya falan atıp tutuyorum
Karşımdaki kişiye göre değişiyor ama genelde heyecanlı ve mıncıklayarak seviyorum. İçim öyle rahat oluyor😅
Sakin davranmak güzel olsada bazen çekiştirip mıncıklamakta güzel oluyor. Arada bir çırpıştıracan derim 😀
Heyecanlı. Mıncıklama aşamasına gelmedim daha ama gelsem onunla da kalmaz.
Ben epey hardcore seviyede severim 😂
"Seven sevdiğini soylesin" diyenlere söylüyorum, sözün somutlugu yok belli edin 😂
Gülecem diye kahveyi köpürttüm 😂 Hayalimdeki hatun kafes boksu gibi...😂😂
Temas sevmem, nadiren
Bunalıyorum😬
Sakin sevmek benim doğamda yok 😌
Ben resmen dövüyorum ya.
Sakin severim genelde.
Geliyor ama yapım değil ne bileyim.😄
😊
ısırırım mıncıklarım hırpalarım hrrr yani
Hiç yumuşacık sevdiğim olmamıştır 😄
Gah öyle gah böyle severim😎😂
Heyecanli biriyim normal sevemiyorum 😅