Kişilik & Karakter Klasik bir kadın yalanı yazar mısın? Sosyetiᴄ Takip Et Guru Yaş: 94 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 #Yalan Klasik bir kadın yalanı yazar mısın? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,6b cevap paylaştı. Seni seviyorum.. en büyük yalan. ya da biz karaktere bakıyoruz. gerçi artık tipe baktıklarını direk söylüyorlar dürüstçe 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 9 ay İlk kez böyle hissediyorum 1 2 Yorumla u DedektifMinnie 9 ay Her zaman yalan olacak diye bir şey yok. Keşfedilmemiş duygular vardır. Sevince denk geliyorsun. Şaşkına uğruyorsun. Dumura uğruyorsun. Yorumla вуηαяcσѕ 9 ay Olabilir 🙄 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 23,5b cevap paylaştı. Seni Allah için seviyorum, para için değil. Fakir bile olsan senden vazgeçmem. Yalanına sokim. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendimi ele veremem 😂 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Giyecek hiçbir şeyim yok 😄 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. "İyiyim." 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 998 cevap paylaştı. Aşkım tabiki de ilkim sensin 1 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 94% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı. Sen iyi birisin ama sevgili istemiyorum su aralar 1 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 86% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Parmagimla bozdum..🤣🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seni seviyorum.. en büyük yalan. ya da biz karaktere bakıyoruz. gerçi artık tipe baktıklarını direk söylüyorlar dürüstçe
İlk kez böyle hissediyorum
Her zaman yalan olacak diye bir şey yok. Keşfedilmemiş duygular vardır. Sevince denk geliyorsun. Şaşkına uğruyorsun. Dumura uğruyorsun.
Olabilir 🙄
Seni Allah için seviyorum, para için değil. Fakir bile olsan senden vazgeçmem.
Yalanına sokim.
Kendimi ele veremem 😂
Giyecek hiçbir şeyim yok 😄
"İyiyim."
Aşkım tabiki de ilkim sensin
5 dakikaya ordayım.😛😃
Sen iyi birisin ama sevgili istemiyorum su aralar
eviliki düşünmüyorum
Parmagimla bozdum..🤣🤣
Konuştuğum var