Selam KS ahalisi! Soru detaya pek gerek duymuyor bence. Yalanın konusu, hayatın her alanından olabilir. Cevapları bekliyorum.. 😃😃

Selam KS ahalisi! Soru detaya pek gerek duymuyor bence. Yalanın konusu, hayatın her alanından olabilir. Cevapları bekliyorum.. 😃😃

Seni seviyorum sen ilk sin.. biz paraya bakmayız.. karaktere bakarız.. dış görünüş bizim için önemli değil.. bunlar aklıma gelen yalanlar.. gerçi artık yalan da söylemiyorlar direk biz paraya ya da tipe bakıyoruz derler
😅😂
:D
Seni seviyorum sen ilk ve sonsun. Biz paraya bakmayız.. İnsanlığa ve karaktere bakarız.. ve dış görünüşe hiç önem vermeyiz çünkü bu bizim için hiç önemli değil.. vs bunlar aklıma gelen yalanlar.. gerçi artık yalan da söylemiyorlar direk biz paraya ya da diplomaya bakıyoruz diyorlar hatta demeden konuşmadan yanına dahi yaklaştırmadan hissettiriyorlar ve diplomayı vs parayı mülkü seçiyorlar.
Kadın yalanı mı bilmiyorum ama bacağımı ayağımı bir yerlere çarptığımda "İyi misin?" soruları ok gibi fırlatılıyor ya ben onu sevmiyorum. Üzerime üzerime gelmesinler diye iyiyim diyorum. Acımı bile sessiz sakin yaşıyorum.
Telefon şarjdaydı. Duymamışım.
Cevap
5Cevap
Bu iki taraf içinde geçerli. "BENİM İÇİN DIŞ GÖRÜNÜŞÜN HİÇBİR ÖNEMİ YOK."
gözüm senden başkasını görmez sensiz yapamam falan ama bu iki cinsin de yalanı
Seni Seviyorum.
Çok yakışmış canım🙄
Bu cümleyi daha çok hemcinslerine mi kuruyorlar yoksa erkeklere mi? 😂😅
Hemcinsler🙄😂
Yakışmamış dersen en büyük deccal sen olursun 🤦🏻♀️
Ahahah çok güldüm buna 😂😅
Senden başka kimseyle görüşmüyorum yalanı