Kişilik & Karakter Kalbinizi mutlu eden mi çok oldu, yoksa daha çok kalbinizi kıran mı? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kalbinizi mutlu eden mi çok oldu, yoksa daha çok kalbinizi kıran mı 🤔#KişilikKarakter Kalbinizi mutlu eden mi çok oldu, yoksa daha çok kalbinizi kıran mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kıranlar elbette daha fazla oldu ama umrumda değil kimse 1 0 Yorumla
Lizay Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Her ikisi de bolca mevcut önemli olan hangisine daha çok odaklandigimiz... 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Kalp kıranlar çok var elbet ama ben de onların kalbini kırıyorum ve ödeşiyoruz 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kalbimi kıran daha çok oldu ya 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Benim de 🙁 Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kıran tam kırdı ama mutlu eden daha çok. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Kıran kırana 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kıranlar elbette daha fazla oldu ama umrumda değil kimse
Her ikisi de bolca mevcut önemli olan hangisine daha çok odaklandigimiz...
Kalp kıranlar çok var elbet ama ben de onların kalbini kırıyorum ve ödeşiyoruz
Sevenler daha çok.
Her ikiside oldu ama etkisi fazla sürmez
Kalbimi kıran daha çok oldu ya
Benim de 🙁
Kıran tam kırdı ama mutlu eden daha çok.
Kıran kırana
Ah ah Çok kırdılar beni dağıttılar...
Kıran bee😥
Ah o keşkeler 😂😂
Mutlu eden olmadı ki