Aileniz fakir ve bir şey olsa arkanızda durmayacak bir aile olsa evlenirmiydiniz?

Merhabalar buraya içimi dikmeye geldim Ailemde kadınlara sahip çıkılmıyor eşiyle vs sorun yaşadığında konu aldatmak şiddet ne olursa arkasında durulmayip tekrar evine gönderiliyor bu kafa yapısında ve fakir bir aileniz olsaydı evliliğe bakışınız nasıl olurdu ben kesinlikle mesleğim olmadan evlenmek istemiyorum bu bende tramva oldu belki vardır ailesini başına kalkmayan uyandırmayan iyi davranan erkek ama ben çevremde hep bunu gördüm sanki her erkek bi gün bi tartışma da vs başıma kalkar aile yapımı durumumu ve gözden çabuk çıkarır o yüzden evlilikten korkuyorum ve meslek edinmeden evlenmek istemiyorum bir şey olursa kendi ayaklarım üzerinde durururum düşüncesi ile ama çalışma hayatı hiç bana göre değil şu an güzel bi bölümde üniversite okuyorum atanma ihtimalim yüksek yaparım ama düşünüyorum daha önce birsürü yerde çalıştım gerçekten çalışma hayatı bana göre değil evcimen bi insanım tam ev hanımı olacak biriyim sıkılmadığım müddetçe tabi sosyal hayatım da olması gerekiyor orası ayrı konu neyse ama gerçekten korkuyorum sizin meslek edinmeden evliliğe bakışınız nasıl bide bı sorunla karşılaşanız arkanızda dağ gibi duracak aileniz olmadığını düşünün

Aileniz fakir ve bir şey olsa arkanızda durmayacak bir aile olsa evlenirmiydiniz?