Hangisi daha mutlu eder tende ki canı? Hangisi daha hızlı akıtır damarda ki kanı? Hangisidir insanın en güzel yanı?

Seninle yaşlanıp kol kola yürümek istiyorum. Ne güzel yaşlanırsın sen.
Hangisi daha mutlu eder tende ki canı? Hangisi daha hızlı akıtır damarda ki kanı? Hangisidir insanın en güzel yanı?

Seninle yaşlanıp kol kola yürümek istiyorum. Ne güzel yaşlanırsın sen.
İnsan tabi ki de ruhu yakışanla mutlu olur.. şu an zaten çoğu insan takıntılı aşktan anlamıyor burada sorularda bile görüyoruz işte hangi boy da ki biri bana yakışır diye soruyorlar.. tamamen göz zevki için birlikte oluyorlar.. ama kalp için severse insan mutlu olur sadece böyle birini bulmak da zordur..
Güzeldi Barış.
sadece birini seçmem gerekiyorsa; ruhuma yakışanı, ruhumla ruhunun uyum içerisinde olanı tercih ederdim.. Çünkü nice yüzü lokum, Ruhu/Karakteri malum İnsanlar tanıdım ki Onlar hayatımda olurdu.. Hatta bazen o yüzlere tükürmek bile içimden geçmiyor değil..
Öylelerinden uzak eylesin Allah
Ruhuma yakıştıktan sonra yanıma her türlü yakışır
Sana da bu yakışır
yanıma da ruhuma da yakışanla beraberim çok şükür
ikisinden biri eksik olunca hele ruh tarafı olmuyor olamıyor
Cevap
10Cevap
Ruhuna yaklaşan 😊 gönlü bende olmayanın bedeni yanımda olsa ne olur
Aynen öyle :)
Ruh diyelim. Çünkü hayata aynı pencereden bakmadan, aynı şeylere gülmeden, birbirine destek olmadan bir kişiyle yola devam edilmiyor. Boşlukta kalıp, güzelliğe aldanıp, ilgiye kanıp beraber olmamak gerek. İnsanın aradığı şey çok daha farklı.
Ne güzel özetledin Saddo, eyvallah
Ruhuna yakışanla tabi. Kiminle güzel gözüktüğün değil kimin kalbine dokunduğu önemli
Nokta.
Yanına yakıştırdığını ruhuna da yakıştırmak ister. Göze hoş gelmesini ister her insan yanında yaşlanacağı kişinin, aksini iddia edenlere inanmıyorum.
İnsan ruhuna yakışanla asıl mutluluğu yaşar, yanımıza yakışıyor dediğimiz her zaman objektif duygular içermez.
İnsan ruhuna yakışan ile bir ömür kalıp mutlu olabilir fakat yanına yakışan ile sadece belli bir süre tahammül eder.
Ruh çok başka bişey, çok eşsiz.. Herkes kendinden olanla buluşmuş olsaydı eğer kendi karanlığında kaybolmazdı..
Ruhuna yakışanı görürüm. Bence en sağlıklısı ruhu uyumluysa daha güzel bir ilişkiyi devam eder..
Ruhuma yakışana ömür boyu sahip çıkarım bence dünyanın engüzel kadınıdır
Biri diğerinden ayrı tutulacak maddeler değil. Doğruya doğru. Her ikisi de olmak zorunda.
Yanina yakisanla bir sure mutlu olabilir, ruhuna yakisanla bir omur.
Yanıma ne yakışanlar gördüm uyum sağlanamadı ruhen.
Ruhuma yakışanı severim ben bir bakışla anlaşabileceğim yanında kendim olduğum birini 😌
"Kimi ruhlar, evvelden aşınadır birbirlerine "
Bu söz hoşuna gidiyor
Üstadım
Kalbimi mutluluk ve huzurla dolduran olsun gerisi teferruattır.
Sitedekiler yine edebiyat parçalamış. Ruhuma yakışanı diyenlerin 185 boy olmayınca erkek gibi görmüyorum demesi kendileriyle çelişkisi gerçi nede olsa meleği böyle oynuyorlar
Insan bedenden önce bir ruh taşıyan varlıktır. Ve kendi ruhuna uygun olan ile mutlu olur insan...
ruhuna yakışan ve mantıktan uzak kalbinin özlediği mutlu eder (toplumun ne dediğini kafaya takmadığınız sürece mutlu olursunuz)
Ruhuna yakisanla üstad
Eyvallah kardeşim
Ruhuma yakışan yanıma da yakışır
Ruhuna yakışanla tabisi
Ne konuda alay ettim sinir etme beni. d
Bu benim ters halim değil kalbini kırmamaya çalışıyorum farkındaysan
Huyu değişir boyu değişmez hjk
Ruha yakışan bir başkadır.. bambaşkadır..
Ruhuna yakışanla bir ve diri olabilir.
Ruhuma yakisanla mutlu olurum.
Ruhuna yakısması lazım jsjjs
Ikisi bir oluyor zaten dogru insanda.
Ruhuna yakışanla
Ruha bakmak önemli bakan varsa tabi
Ruhuna yakışan ile daha mutlu olur insan
Ruhuna yakışanla daha mutlu olur
ruhuna yakışan
Ruhuna 😇
Ruhuna galiba
İkisi de