Kişilik & Karakter Hiç enerjim yok, neden böyle olmuş olabilir 🙄? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her şey olması gerektiği gibi, güzel falan ama dün bugün hiç enerjim yok. Yorgun hissediyorum. Neden 🙄 Hiç enerjim yok, neden böyle olmuş olabilir 🙄? Cevapla Fal Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. vitaminlerinize baktırın 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Temizlikle mi yordun kendini bayram öncesi belki ondandır 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı. bazen olur öyle normal 0 0 Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 2 günden beri bende öyleyim neden bilmiyorum 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Redbull kanatlandırır... 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Karaciğerine rakı damlat fişek gibi olursun 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Metro yee 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
vitaminlerinize baktırın
Temizlikle mi yordun kendini bayram öncesi belki ondandır
yeterince su içmemekten olabilir
bazen olur öyle normal
2 günden beri bende öyleyim neden bilmiyorum
Redbull kanatlandırır...
Karaciğerine rakı damlat fişek gibi olursun
Metro yee
Havalardan bahar havası ondandr