• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Hayatta bir amaca sahip olmak önemli midir?

ByCıLız
ByCıLız Takip Et
Master Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Hayatta bir amacımızın olması gerekli midir?
Hayatta bir amaca sahip olmak önemli midir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sadesütlü
    Sadesütlü Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Eğer sorunlarını tek başına aşacak gücün yoksa profesyonel destek al illaki etrafında seni önemseyen birileri vardır bu annen olur baban olur kardeşin olur kuzenin olur birine söyle seni psikologa götürsün çünkü belli tek başına hayatını düzene sokamıyorsun sen senelerdir bu haldesin ve böyle olmaya devam edeceksin tek başına bu işin içinden çıkamıyorsun psikolojik sıkıntıların var ve bu hastalık seni sarmış o yüzden bu durumdan kurtulmak istiyorsan psikolojik destek al yoksa bu şekilde yaşamaya mahkum olursun

1
    26 Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Hiç aklına gelmedi mi bir psikologa gideyin tek başıma gidemiyorsam birileri beni götürsün diye düşünmedin mi

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Hiç psikoloğa gitmedim destek alamadım zaten imkanım da olmadı bence çocukluk ve ergenlik dönemlerinde bazı şeyleri aşmam gerekti ama aşamadım kişiliğim gelişmedi öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim de gelişmedi hayata karşı yetersiz güçsüz pasif kaldım yetişkinliğim böyle şekillendi kendimi hayata dışarıya yabancı gibi hissediyorum gençliğimi hiç yaşayamadan kaybettim hayatı kaçırdım 35 yaşındayım ama hayata dair hiçbir deneyimim yok okula askere gittim ama hiçbir gelişme olmadı maalesef açılamadım hep kendimi kapattım içime kapandım senelerdir evden dışarı çıkamıyorum gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti ailemden başka beni önemseyen kimse yok ama ailem de beni anlamıyor herşeyi benden beklediler ben hiçbir adım atamıyorum senelerdir çaresizce bekliyorum ama hiçbir şey değişmedi yaşım ilerledikçe iyice çıkmaza girdim

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Niye evde oturuyorsun git çalış demiyorlar mı sana

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Sosyal fobi üstüne gidilerek atlatılacak bir şey kaçtığın zamanda büyüyen bir şey senin yıllar içinde bunu bir yerde kırman lazımdı gençlikte ya da ergenlikte. Ama sen yıllarca kaçmışsın büyüdükçe büyümüş o da

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

O yüzden diyorum bu zamana kadar tek başına halledememişsin bundan sonrası içinde tek başına olmaz birinin elinden tutup psikolojik destek vermesi gerekiyor çünkü senin hayatın yaşamın insanlara ters insan sosyal bir varlık eve kapalı kaldığın gibi bir hayatın varsa bir süre sonra delirmeye bile başlarsın

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Aslında seni anlamıyorum sorularına yorumlarına çok denk geldim hep aynı şeyleri söyleyip hep aynı şeylerden bahsediyosun sürekli dert yanıyosun ama düzeltmek için hiçbir adım atmıyorsun önce kendini bi evden dışarı at asla yapmayacağın çok korktuğun birşeyi yap ne yapabilirler en kötü ne olabilir git bir iş yeriyle görüş işe gir iş yerinde arkadaş edinirsin sosyal medyadan uzak değilsin burdan insanlarla sohbet edebilip konuşuyorsan gerçek hayatta da konuşursun

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Senin kendine inancın yok her şey insanın kafasında bitiyor bu saatten sonra olmaz dersen olmaz zaten böyle gelir böyle gidersin

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Ama hastalığına inat en önemlisi de kaybettiğin yıllara inat bu durumu değiştirmen gerekiyor dışardaki insanlar canavar değil kimsenin kimseyi umursadığı yok senden daha iyi de değiller

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Bu kadar dil döktüm çünkü yorumlarına çok denk geldim birkaç yıl önce de bu sitedeydim o zaman da da senin yazdıklarını görüyordum hatta kısa bir sohbetimiz olmuştu aradan yıllar geçti yine buraya geldim sen hala aynısın ama hiç değişmemişsin

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Eğer gerçekten anlattığın gibi bir hayatın varsa sana gerçekten çok üzüldüm

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Sosyal medyayı takip ediyosan dışarıdaki hayatın az çok nasıl olduğunu biliyorsundur bak haya akıp gidiyor insanlar yaşlanıyor unutuyor olanda sana oluyor

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Evdekiler senelerdir işe girip çalışmamı bekliyor zaten ama ben istesemde hiç işe giremedim çalışamadım gençliğimi istemeyerek eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçirdim senelerdir evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum gençliğinden hiçbir şey anlamadım gençliğime dair hiç güzel bir gün yaşayamadım hiç güzel anılarım yok herşeyden mahrum kaldım çocukluğumdan beri kişiliğim hayatıma engel oluyor yapmak istediklerime izin vermiyor bu istemsiz gelişen bir durum utangaçlık çekingenlik içe kapanıklık sessiz kalmak toplumdan insanlardan kaçmak kendimi geri çekmek bunları istemsiz gerçekleşiyor yani istesemde girişken konuşkan sosyal güçlü başarılı bir insan olamadım olamıyorum çocukken sokağa çıktım okula gittim ama diğerlerine göre çok sessiz çekingen kaldım diğerleri gibi sosyalleşemedim hep pasif kaldım kendimi aşamadım açılamadım insanlardan utandım çekindim hayattan dışardan korktum öz güvenim hiç gelişmedi yaşam becerilerim gelişmedi kendimi hayata karşı yetersiz güçsüz hissediyorum ilkokul ortaokul lise hayatım boyunca sıramdan kalkmadım kimseyle konuşmadım teneffüslere bile çıkamazdım arkadaşım olmadı hep dışlandım aşağılandım çok dalga geçen lakap takan sataşan oldu ergenliğimde bile hiçbir şey yaşayamadım hiçbir kızla da arkadaşlık kuramadım hep yalnız asosyal biriydim liseden sonra da eve kapandım askere gittim askerde de açılamadım sessiz pasif kaldım askerliğimi tamamladım yine eve kapandım gençliğimi hep evde geçirdim senelerdir evden dışarı çıkamıyorum iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadı hayata dışarıya yabancı kaldım hayatım evden ibaret senelerce eve kapalı yaşamak beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik olarak olumsuz etkiledi özgürlüğümü hissedemiyorum yaşadığımı bile unuttum

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Ergenlik ve gençlik yıllarımda hiçbir şey yaşayamadım bu gerçekten benim için bir eksiklik büyük bir kayıp gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim çalışamadım hiçbir ortama giremedim 35 yaşındayım ama gençliğimi 1 gün bile yaşayamadım okula askere gittim oralarda da pasif kaldım kendimi geri çektim hiçbir şey öğrenemedim hayata dair hiçbir şey bilmiyorum hayatı eksik yaşadım kendimi hayata karşı yetersiz güçsüz hissediyorum maalesef

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Sana bir şey soracağım o zaman. Neden değiştirmek için adım atmıyorsun

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Değişmek istiyorum ama değişmekten de korkuyorum çünkü kişiliğim böyle gelişmiş oluşmuş ben böyle şekillenmişim utangaçlık çekingenlik içe kapanıklık kişiliğimin bir parçası olmuş asosyallik yalnızlık yaşam biçimim olmuş hep eve kapalı yaşamaktan çok sıkıldım bunaldım gençliğimi yaşayamadım hayatın güzelliklerinden mahrum kaldım hayatı kaçırdım bu benim için büyük bir eksiklik ve kayıp ama maalesef her sene aynıyım yıllar geçiyor her şey değişiyor ben değişemiyorum hep aynıyım bu yaşam döngüsünden çıkamıyorum kendimi hayata karşı güçsüz yetersiz başarısız hissediyorum insanlardan utanıyorum çekiniyorum dışardan korkuyorum böylece yaşlanıyorum

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

İşte bu yüzden diyorum psikolojik destek şart sen yapamıyorsan birilerinden yardım isteyeceksin hatta git bir akrabana mesaj at dışarı çıkalım mı diye bunu yapmak zor mu senin için

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Ben gerçek hayatta kimseyle sohbet edemiyorum kendimi ifade edemiyorum ailemle yaşıyorum ama ailemle bile konuşamuyorum hiçbir şey anlatamıyorum akrabalarla da hiç görüşmüyorum hiç arkadaşım da yok hep böyle yalnızlık çaresizlik içinde yaşıyorum

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Bir insan senin dediğin şekilde yaşayamaz

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Gel ben seni dışarıya çıkartacağım arkadaşın olacağım ne diyeyin yani sana en son gerçekten tuhaf demek istemiyorum ama ilginç birisin

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Karamsar bir yapın var iyi taraflarını göremiyorsun

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Ve kendin için hiçbir şey yapmıyorsun

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Konuşurken bike sadece şöyleyim böyleyim hayatım böyleydi diye anlatıyorsun başka birşeyden bahset mesela yakınmak dışında

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Ben böyle yaşıyorum hep böyle yaşadım zaten yaşadığımı hissedemiyorum ki özgürlüğümü de hissedemiyorum çocukken dışarı çıkabiliyordum mahallede okulda sessizdim çok dışlandım aşağılandım zorbalığa uğradım başarılı değildim sosyal girişken öz güvenli güçlü değildim ama dışarı çıkabiliyordum şimdi hiç çıkamıyorum keşke hep çocuk kalsaydım çocukken yaşadığım tüm olumsuzluklara rağmen dışarı çıkabiliyordum ve şimdiye göre daha iyi bir hayatım vardı ama artık bir hayatım yok ergenlik ve gençlik yıllarımı hiç yaşayamadım 35 yaşındayım gençliğime dair yaşadığım hiç güzel bir günüm günüm olmadı ömrüm evde geçti gidiyor kendimi hayatın dışında kalmış gibi hissediyorum

Yorumla
    • Sadesütlü
      Sadesütlü
      1 yıl

Sen kendine hapis hayatı yaşatıyosun her şey senin kafanda bitiyor hep aynı cümleleri kurmaktan vazgeç

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Kimse bilerek isteyerek kendini eve kapatmaz ben de istemedim istemiyorum da ama maalesef senelerdir bu durumu aşamıyorum yıllar böylece geçti gitti gençliğimi yaşayamadan kaybettim en güzel yaşlarım evde geçti böylece yaşlanıyorum neyse bana zamanını harcayıp o kadar yazdın yardımcı olmaya çalıştın beni anlamaya çalıştın teşekkür ederim

Yorumla
    • qumrum
      qumrum
      1 yıl

Ben 1 yıldır psikiyatriye gidiyorum psikolojik sorunlarımın hiç biri çözülmedi yine aynıyım hayatımda hiç bişey değişmedi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• asyadiyebiri28
    asyadiyebiri28 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    4 ay

Tabiki önemli amacı olan insan sabah yataktan daha bı hevesle uyanır geceleri daha güzel uyur yediği yemekten daha çok tat alır içinde varsa eğer boşluk dolar hayatın bı anlamı olur.
    Bı amacının olmaması sadece zaman öldürmek için günü geçirmek insanı tüketir

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı.

Aile terbiyesi çevre ve çocukluk hobileri maçlarımızı oluşturur, eğer bunlar noksan başlanmış ise sorumsuzluk insanı belaya götürür.. Çocuk iken asker olmak isterdim Atdturke delice bağlı idim ve ailemin yol gösterisi ile Atatürk'ün cumhuriyeti kuran ordusunun subayı oldum.. Olumlu hobinizin peşinden gidin o sizi mutluluğa götürür.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

4

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.

Evet tabi ki de amaçsız yaşanmaz çünkü..

1
    0 Yorumla
  • Nosad
    Nosad Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Amaçsiz yaşamak çook zor bu aralar bende öyleyim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Önemlidir tabii ama olmayınca olmuyor, amacım hedefim gayem yok ot gibi yaşıyorum ölümü bekliyorum sadece

1
    0 Yorumla
  • yanlızımdostlarım
    yanlızımdostlarım Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 yıl

Hayatta bır aamaca sahıp olmak onemlıdır

bu arada bırsey sorabilir miyim? Experım yetmediği İcin ozelden yazamıyorum

0
    0 Yorumla
  • arascanpolat
    arascanpolat Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

bencede çok önemlidir

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.

Bence degil, neticede eninde sonunda ölecen.

1
    0 Yorumla
  • İrrae
    İrrae Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

maalesef evet

1
    0 Yorumla
  • Ceyda_ç
    Ceyda_ç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Umut önemli

1
    0 Yorumla
  • lopopoo
    lopopoo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    +1 yıl

Yess

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hayatta bir amaca sahip olmak önemli midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hayatta bir amacınız var mı , yoksa bu sizi nasıl etkiliyor? 6 cevap verildi
Hayatta bir amacınız var mı? 10 cevap verildi
Hayatta bir amacınız var mı? 49 cevap verildi
Hayatta bir amacınız var mı? 12 cevap verildi
Hayatta bir amacınız var mı? 20 cevap verildi
Hayatta bir amacınız var mı? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide sessizlik mi, kavga mı daha tehlikeli?
  • 2 aylık ilişkide sevgiliden para istemek doğru mu, soğumasına neden olur mu?
  • Hangi içecekle güne başlamak daha keyifli?
  • En son neye kahkaha attınız?
  • Evi kim yönetmeli, kadın mı erkek mi?
  • ​Y kuşağı burayı bir uplasın bakayım, gerçekten bu durumda mıyız? Görseldeki gibi kimlikte 30'lar, ruhen 70'lerde?
  • Guzel olmus mu kombin?
  • Lahmacun mu seversiniz yoksa pilav üstü döner mi ankete cevap veriniz lütfen ve yorum yapınız?
  • Bir insanın sesi mi, kokusu mu daha çok iz bırakır?
  • Bir gün hafızanı kaybedeceğini bilsen , sana kendini yeniden anlatmasını istediğin ilk kişi kim olurdu ?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨