Amaçsızca mi yaşıyorsunuz.
Bence her insanın iyi kötü, büyük küçük, doğru yanlış bir amacı olmalı. O amaç doğrultusunda yaşamalı.
Amaçsızca mi yaşıyorsunuz.
Bence her insanın iyi kötü, büyük küçük, doğru yanlış bir amacı olmalı. O amaç doğrultusunda yaşamalı.
Hayat, amaç ve sorumlulukların olduğu bir yolculuktur.. Öteki türlü bir bitkiden, sadece evrende yer kaplamaktan, nefes almaktan öteye gitmez.. Bu da insan vasıflarına aykırı bir şey..
Bu kadar doğru konuşan bir kişinin amacı nedir merak ettim
Öncelikle ailem.. Onlara karşı büyük sorumluluk hissediyorum üzerimde.. Geçmişte yanlış, birçok hal ve davranışlarım oldu.. Çok fazla gergin ve stresli zamanlar yaşatmış olabilirim onlara.. Şimdiyse telafi zamanı.. Onları kimse mahcup ve muhtaç etmemek ise ilk amacım..
Insallah amacın doğrultusunda aileni mahcup ve muhtaç etmez. Gurur ve mutluluk verirsin
İnşallah..
Mucizeleri yaşadım ve yine kurtuldum Allah'a şükürler olsun bence Allah fizikle sınamış ve hep gözlerim güzel olduğu için yan tarafda etkilensin istemiş tamam doğru bir şey değil ama en büyük günahlardan birinin küçüklükten beri sınavını veriyorum bence bu yüzden yaşıyorum düşünürsem herşeyim sorunluydu 11. sınavımı verdim imtihanlar olmak için
Cevap
5Cevap
amacım yok.
Sağlıklı ve mutlu yaşamak bir amaçsa evet hayatta bir amacım var ve ben bu iki konuda da çok beceriksizim.
Insallah en kısa zamanda amacın doğrultuda bir hayat yaşarsın
Doğrultusunda olacak 😅 İnşaAllah.
Rabbim sizinde ne isteğiniz dualarınız varsa hayırlısıyla kabul eylesin 🌸
Aslında doğrultusunda yazmak istemiştim ama klavye çevirdi herhalde. Amin. Teşekkür ederim 😇
Var tabi ki , dediginiz gibi aslinda kisi kendine bir amac bulamazsa , buyuk veya kucuk hayati sıkıcı ve gereksiz bulmaya baslar.
Nedir senin amacın genç
Olabildigince mutlu olabilmek , kendim ve sevdiklerim icin guzel seyler yapabilmek , bu bir seker almak dahi olsa amacim olur.
O halde sevdiklerin ile beraber hep mutlu ol inşallah
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim , sizinde istediginiz seylerin basariya ulasmasi dilegiyle
Bende teşekkür ederim😇
Rica ederim :))
Yok amacım, hedefim falan
Ufak tefek amaçlar var
Herkesin vardır
Sizin ki nedir
Kitap yazıp çizimlerimle birleştirip çocuklara hediye edeceğim
Çok güzel bir amaçmış. Oldukça orjinal. O halde insallah bu alanda ki en kaliteli ve çocukların unutamayacağı kitap senin ki olur.
Teşekkür ederim çok çok
Rica ederim😇
Kesinlikle katılıyorum
Var tabi
Stajyerlik ten mafya babaligina geçiş mi
Çıraklığını yapmadığın hiç bir işin ustalığına soyunmayacaksın
Adamm. Sende o kılıf var. Bu yoldan devam. Ama ilerde benim topuğuma sıkmak yok
Yok maalesef.
Hayır
O halde en kısa sürede güzel amaçlara kavuşursun
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?