Allah yardımcınız olsun!
Ruh emiciler , güne güzel başlıyorsun içine ediyorlar , niye varsınız lan siz ôlün.
Ruh emiciler , güne güzel başlıyorsun içine ediyorlar , niye varsınız lan siz ôlün.
Ben olumlu ya da olumsuz Enerjiye çok inanırım ve çok etkilenirim oyuzden çevremde enerjisi düşük , karamsar negatif enerji veren insanları mümkün mertebe uzak tutuyorum çünkü bu tarz insanlar benim enerjimi düşürüyor burada bile aynıyım enerjisi düşük bir insana denk gelirsem hemen şutluyorum 😂😂 bu enerji sömüren insanlari burdan şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂
Söylediklerine katılıyorum konağın lütfen belki hizaya gelirler : )
@Dostoviski hiç merak etme sıkıntı yok hallederiz 😂
@Dostoviski kim canını sıktı senin böyle sabah sabah
İsmi lazım değil delinin biri ne söylediği tutar ne yaptığı kendi kendine çekişen böyle varya dinlerken kanın çekilir , al silahı çek vur beni ya sende kurtul bende : )
Burdan birisi mi canım yoksa reel hayatında bir kişi mi bu şahıs
burada var Real de var , ben çekerim öyle tipleri var öyle süper gücüm: )
@Dostoviski buna izin verip vermemek te senin elinde demekki bundan rahatsız olmuyorsun ki devam ediyorsun ya da o kişiyi seviyorsun yoksa emin ol kimse kimsenin kahrını çekmez çekmiyorda zaten belliki senin zaafın var o kişiye çünkü sadece seven adam bunu yapar
Normal insanlar çok sıkıcı biraz deli aradığım doğrudur : :) zafim olabilir ben arkadaşlığa falan önem veririm mesela başta seviyorum ya ne kadar bağırsam cemkirsem de gene severim kolay vaz geçemiyorum galiba : )
@Dostoviski dengesiz insan seviyorsun demekki 🤣
Olabilir bende de var bir sorun 😂
@Dostoviski çılgın şey seni 🤣
Vardııı her berâber birşeyler yaptığıımızda inanılmaz baş ağrısı ile yanından ayrılıyordum😁 fark edince uzaklastım bi'de bu insanlar sülük gibi yapışıyor 1 senemi aldı kendimden uzaklaştırmak kırmak da istemedim çünkü ama çok şükür artık öyle insanlar istemiyorum mümkünse selektör vererek uzaklaşsınlar
Aynen şu an aynısını yaşıyorum kurtulmaya az kaldı..
Cevap
6Cevap
Ben pozitif ve enerjik birisiyim, kimsenin bunu emcüklemesine izin vermiyorum.
Hahahaha emculeme 😀😀
Negatif insanlardan uzak duruyorum
Tamam ben ölmeye gidiyorum o zaman.
Sana ne odu : )
Ben pesimistim o yüzden dedim senin sevmediğin tipte 😀
ruh emicileri zindanda breaker ile kesiyorum exp kasıyorum
😀😀
Annem, ruh emici olarak Harry Potter’da oyunculuk yapbilirdi.
Benim ne hikmetse a dan z ye negatif insanlar ile dolu etrafım
Kuaförüm ve tüm müsterilerim negativ artik dayanamiyorum bu gencecik yasta higg diye gidecem artik negativlikten
Yok negatif savarim ben 😂
Varsa çıkarmak lazım 😀
Hepsi gri, siyah veya beyaz yok
Yok hayır enerjim barındırmıyor kendilerini
Bi tane var sokakta görsem arabayı üzerine sürüp sevap kasarım o derece
Var. Abim 😒
Olamaz.
Evet ama uzak kaciyorum
Yok.
ben.
Kendim varım.
Onların ben aq😂