Soru: Nefret etmeyi biliyor musunuz*?
Nerfret etmeyi bilmiyor musunuz?
Soru: Nefret etmeyi biliyor musunuz*?
Beynim bir süre sonra insanları kötü hatırlamamı engelleyerek üzüldüğüm şeyleri siliyor. onlara hiç kızmamış gibi oluyorum. sanki beni hiç üzmemişler, kalbimi yerinden sökmemişler de öylesine basit bir kırgınlıktan ibaretmiş gibi oluyor, bu yüzden ben nefret etmeyi bilmiyorum..

Ne yazık ki ben pek bilmiyorum. Nefret ettiğim birinin gönlümü alması bir güzel sözüne bir özrüne bakıyor kin tutamıyorum en kötü insana bile kimsenin içine kötülüğü yakıştıramıyorum. Zaman zaman bundan dolayı kalbim kırılıyor ama yine de böyle olmakta güzel.
İnsanlara karşı bilmiyorum.
Nefret etmek sonuçta his beslemek. Hayatımdan çıkmış ya da hayatıma hiç dahil olmayıp uzaktan tanıdığım kişilere nefret beslemem.
Siler atarım hayatıma devam ederim. İnsanoğlu sonuçta her şeyi yapabilecek potansiyele sahip bir canlı.
Nefret edip kin besleyip yoramam kendimi.
Hee kereviz ve enginardan nefret ederim bak 😂
Nimet degıl kı onlar 🥹 ot onlar nimet kuzu eti olur , dana eti olur.
Kereviz nasıl nimet olsun 😂
Offff böyle hafif yağlı olacak kekik basıp yiyeceksin yanında da acılı şalgam ya da ekşi ayran 🤤🤤
Kokusu burnuma geldi kız 🥹
Ben nefret etmeyi çok iyi biliyorum.. ben nefret etmem diyen insanlar bile bir şeylerden nefret ettiği kesindir zaten. çünkü illa ki bu dünyada sevdiğiniz gibi sevmediğiniz şeyler de vardır.. ama önemli olan nefreti kontrol etmek.. ben kontrol edebiliyorum her zaman.. yoksa kötüden farkım kalmaz
Nefret duygum yoktur. Ben başlarda yoğun tiksinti yaşar, zamanla sadece soğurum. İçimde yoğun hiçbir duygu kalmaz o kişiye karşı. .
Cevap
18Cevap
Bilmiyorum 🤷♀️ nefret edecek kadar umursamıyorum kimseyi, kendime yük edemem öyle bir duyguyu. Silerim, varlığını bile hatırlamam.
Nefret etme eğiliminde bir insan değilim ama bazı kişileri büyük bir disiplinle hayatımdan uzak tuttuğum halde yine de zorla gelmeye çalışıyor olduklarını hissetmem beni patlamaya hazır bir kızgın volkana dönüştürüyor. Sözünü ettiğim kişi-kişiler benim apaçık 1 numaralı düşmanım konumundadırlar
Bende nefret etmeyi bilmem, bana kötülük yapan birini hayatımdan çıkarırken hissizleşirim, istesem bile küfür edemem kanımla canımla nefret edemem uğraşamam, tamamen hissizleşirim.
Çok iyi biliyorum.. Özellikle bazı insanlardan nefret etmem, buna en büyük kanıt..
Sabah dinlediğim şarkı bunu çok net anlatıyordu.
Düşman olmaz benden kin bile tutamıyorum. Kalbim saf pamuktan kimseye kızamıyorum.
Sonra devamında da @bynarcos Hele sen hele sen sana bayılıyorum diyordu🙄
İnsanlardan değil olaylardan ve durumlardan nefret ediyorum. İnsanlar değişmez. İyi veya kötüdürler. Kişisel alanlarına girerek veya alanımıza alarak o duruma biz sebebiyet vermiş oluruz aslında..
Merhametlisin demek ki. Ben her şeyin aşırısına karşıyım, yani o tür duyguları çok yoğun yaşamam, nefret etmek kin gütmek bana göre değil. Allah'a havale eder unuturum.
Çok zor nefret eden birisiyim. Şu hayatta zamanında sadece birinden nefret ettim yıllar önce ama sonradan bitti gitti her şey. Ama o nefreti bir daha yaşar mıyım? Bilmiyorum.
Beynim yaşadığım olayı silse de kalbim kırıldığını unutmuyor.
Ben bilmezdim nefret etmeyi oysa.
Çok da iyi biliyorum , en üst seviyede nefret ediyorum ama ne hikmetse uzun sürmüyor. Keşke bazen kin tutabilen birisi olsaydım diyorum.
Genel olarak insanlardan nefret ederim ama hayatımda bana etki edecek kadar birisine nefret duymadım.
Bilmiyorum.. Cok uzun zaman önce kücük kötü/sinir olma kavramini beynimden sildim..
Mesafeli olmam gereken insanları unutmam.
Kim tutmam, öfke beslemem.
Hayatımda nefrete yer yok kimseden etmem çünkü hayat kısa ve kuşlar uçuyor😄😄
Benim de oyle oluyor. Sebebi ve ne oldugunu unutuyorum.
Nefret dolu biri değilim. Sevmesem bile nefret etmem.
Kimseden nefret etmem veya kin beslemem o kişi artık hayatımda olmaz sadece umursamam özetle
Babanız ne güzel severmiş sizi.. Bende kimseden nefret edemiyorum.
Kimseden nefret edecek kadar kalpsiz değilim
Güzel nefret ederim. Fazlasıyla kinci biriyim asla unutmam.
Kimseden nefret etmem ki
Bazen bende de oluyor ama eskiden kalan bazı davranışlar yanlış anlarda gözümün önüne geçiyor..
Bilmiyorum acil öğrenmem gereken bir konudur nefret
nefret etmiyorum ben ya kimseden
Çok iyi bilirim nefreti, hemde çok
Bende öyleyim nefret ve kin bana göre değil.
Nefret ettiklerime bile acıyorum
Yooooo bilirim
Bilmiyorum sanırım
Bilmiyörüm ühühühühü
Bilirim
Biliyorum
Evet iyi bilirim.
biliyorum
Evet
İyi bilirim.
Her şeyden ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?