Bir kaç gündür böyle oldu. Gözlerimden başıma doğru bir ağrı bu kafamın üstünde ağırlık var sanki noropatik ilaç kullanan bilir, xanax içip uyanmışım gibi.
Her sabah baş ağrısı ve yorgunluk ile uyanıyorum nedeni ne olabilir?
Magnezyum eksikliği, besin yetersizliği, şu yetersizliği olabilir. Kaç kilosun? Kilona göre su içmelisin. Sudan kaynaklı değilse değerlerine baktırmmaya git hastaneye. Ona göre eksik olan düşük olan ne ise ona göre beslenmeni düzenle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Susuz kalıyorsundur çok uyuyorsan.
Odan havasizdir, yastik rahatsızdır
Vitaminlerinize baktırın
Magnezyum eksikliği, besin yetersizliği, şu yetersizliği olabilir. Kaç kilosun? Kilona göre su içmelisin. Sudan kaynaklı değilse değerlerine baktırmmaya git hastaneye. Ona göre eksik olan düşük olan ne ise ona göre beslenmeni düzenle.
Uyku saatin belirsiz/geç uyuyorsun
Demir/çinko/magnezyum/su eksiğin var
Kafana çok şeyi takıyorsun
Uyumadan bı bardak sıcak çikolata/ballı tarçınlı muzlu sut gömçür ev yapımı sabaha polyanna gibi uyanirsin
stresten falan olabilir uykunda dişlerini falan sıkıyo musun
Beslenme düzeni bozuklugu. Muhtemelen B12 eksikligin var. Kam tahlili yaptir vitamin takviyesi al
Bol su iç. Kaç litre su içtiğini hesapla. Uyku saatim dr standart olsun. 7-8 saat yeterli
Vitamin değerlerini bi kontrol ettirsen iyi olabilir
Magnezyum eksikliği olabilir
Magnezyum veya B12 eksikliği
uyurken wifi yi kapa geçer
Herşeyi kafaya takan düşünen birisi olabilir misin
Burunda sıkıntı var mı
Gerçekten bende öyle erken yatıyorum gene çok yorgun kalkıyorum neden öyle bilmiyorum
Basının bağlanması gerek artık
Bende magnezyum alırken iyidim bıraktım öyle oldum
stresi bi dönemdesin belliki. sınav stresi falanmı
Bi doktora git kan ver
Kan tahlili yaptırmalısın bence
Stres
Piskolojik
Polen alerjin mi var
Vitaminsizlik yetersiz beslenme
Depresyonda mısınız
Susuzluk
Geç mi uyuyosun