Arkadaşlar okulda benimle aynı sınıfta olan 5 erkek var, yani kızda var da, bu 5 erkeği yakalıyorum sadece neyse, ben bazenleri sürekli bu beşinden birilerini bana bakarken yakalıyorum sürekli, sonra başka gün biri daha, yani güzel değilim, birde baktıktan sonra göz teması kuruyorlar, sürdürüyorlar falan, göz kaçırma başka yere bakma da yok, bu 5 kişiyi yakalıyom, fiziğim güzel sayılır ama çok değil, ama fiziğime ya da dikkat çeken yerime baksalardı oraya bakarken yakalardım ama yüzüme bakarken yakalıyorum nedenn, aşıklar desem 5 kişi bana aşık olamaz, nedir yani bu anlamadım, lütfen dürüst olun TEŞEKKÜRLER... ☺
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muhtemel aşk için kadınsan görünmez olamazsın sonuçta ama genel olarak çıkma isteği flört ve devamında cinsellik gibi çünkü kadınlara bu gözle bakılması aslında hoşuma gitmez kadın Diamond yani elmas gibi değerlidir sıradan olan şeyleri değil tam olarak sevgidir aradığı ama bu zamanımızda sevgi yok kadınların en üzüldüğüm tarafı bu halbuki sevgiyi en çok hakeden olması ama hiç bir zaman tam manada görmemesi
Yani böyle bakanlar ne için bakıyor onca yazdın ama anlamadım
Yani şu seni süzüyorlar acaba hangimizle ilgilenebilir amaç ilgini çekmek sana bakmak ilgi çekebilmeyle âlâkâlı adım atabilmek için ilgili olman gerek sana ne için bakıldığını böyle anlayabilirsin
Yani süzen başka erkekler varda bunlar sürmüyor öyle değil ben gene anlamadım daha ayrıntılı ve açık yazarmısın
Yani eğer çok güzel biriysen seni izlerler çekiciliğine bakarlar ama bu bakışları aslen şöyle anlayabilirsin maalesef cinsellik dürtüleri olarak çünkü bir kadına aşık olma bakışı göz göze gelmemektir aslında eğer sürekli bakış varsa bu genellikle cinsellik ile açıklanabilir hele bakımlı bir kadın bu konuda sıkıntı yaşayabilir bakış var bakma var
Yani cinsellik ne alaka peki yüze niye bakar ki o zaman üstelik yakalama kararı rağmen
Cinsel dürtüyse neden cinsel dürtü
Çünkü çekicisin seni öyle hayal ediyorlardır çünkü doğası gereği erkek kadını böyle görüyor gibi ama yanlış tabi bence çünkü cinsel obje değil ki hiçbir kadın
Çok sinirlendim gerçekten cinsel de cinsel cinsel de cinsel aa Aaaaa yeterrrr bıktım iyide neden yüzüme bakıyorlar çok saçma bide şimdi göz kaçıranı da var, uzunca bakanıda var, bakarken yakaladığımda var, şimdi bunların hepsi mi cinsel dürtü
Yani fiziğim kötü değil güzel ama dediğim gibi abartılacak kadar iyi boyunda uzun ama fiziğim içinde bakabilirler belki ama yüzü güzel olan kızlarada mı cinsel olarak hayal ediyorlar
Hayır tabi onlar senin atmanı bekliyorlar herkes böyle düşünmez gerçekte konuşmak istiyor olabilirler tanışmak için böyle bir yol seçmiş olabilirler belki evlilik bile düşünmüş olabilirler sebep çok sen ne hissediyorsun önemli olan da bu zaten rahatsızlık mı yoksa ilgileri üzerinde toplamak mı bir cevabın var mı
Yani bilmiyorum bir tanesi kesin aşık bakış değil sadece onda gülümseme de vardı da diğerlerini bilmiyorum ama
Hangileri evlilik düşünüyor tanışmak istyor onu da yazarsan sevinirim
Peki fiziği azda olsa güzel olan bir kıza bakan erkeklerin hangisinin ciddi düşündüğünü anlayabilirim bakışlardsn
Gözlerini kaçıranlar genellikle utangaç olur aşık bile olabilirler ama cesur olabilen ne istediğini bilen ve tabi seni sana en değerli hissettirebilen kimse o olabilir ama iyisi ciddi olabilen daha sevgi dolu baka bilir sana baktığında gözlerinin içi gülen biraz mahcub biraz utangaç olabilir ama öyle birini bulursan cesareti artık sen verebilirsin çünkü çekingen olabilir belki konuşurken kekelemeye bile başlayabilir boğazı düğümlenir kuruyabilir ama sevgisini gösterebilir iş biraz da sende
Yani okulda tanışmafığım insanlar erkek yani onlar benimle ilgileniyorlar normalde bakıyorlardı çok rahat ama artık gözlerini kaçırıyorlar neden ama tanımıyorlar
Sen ilgi istiyorsun işte asıl sorun bu seninle gerçekten ilgilenen birini bulunca bundan kurtulursun ama ciddi düşünen biri ile olursa senin için müthiş olur gerçek ölümsüz sevgiyi ben bulamadım umarım sen bulursun sonsuza dek sevgiyle kal
İlgi istediğimi nerden anladın benim bile haberim yok ilgi istediğimden
Çünkü çok belli ediyorsun kadınsın nihayetinde kadın ilgiye açtır önemli olduğunu hisseder hissettirene ilgisini verir sen gerçek sevgiyi arıyorsun aslında da bulmak güç ben bulamadım sen bulursun ölümsüz sevgiyi sonsuza dek sevgiyle kal
Teşekkür ederim sende son bir soru sormak istiyorum eğer istersen
Belli ediyorsun derken erkeklere mi belli ediyorum belli ediyorsam da nasıl ve yoksa sana mı belli ediyorum
Tabi ama zannettiğim şeyi sorma benim amacım seni etkilemek değil
Haa yok anladım o değil zaten
O zaman memnuniyetle
Ee cevap gelmedi?
Bu kez de ben anlayamadım
Sordum ya hani ilgi istediğin belli diye erkeklere mı belli ediyorum ve neden yoksa sana mı belli ettim ilgi istediğimi onu soruyorum
Çok belli ediyorsun dedin yaa
Onu diyorum
Özür dilerim şimdi anladım bana öyle geldi senin aradığın sevgi ilgiyi getirir ilgi tutkuyu tutku aşkı ve sonun da hayatın anlamı bu zaten benim sevgilim olmaz karım olur derim hep çünkü gözler benim de üzerimde ama asla kimseye cinsellik ile bir hareketim olmaz kendime saygısızlık olur bazen kadınların tacizine uğruyorum ama asla bâkirim onu buluncaya dek kimseyle olmam
Evet benim ağzımdan aldın vallahi
Ama hala cevabı net alamadım basit bir soruydu ama
Yani erkeklere ilgistediğimi çok belli mı ediyorum, ediyorsam da nadıl onu demek istedin yoksa sadece sen anladın mı yazdıklarımdan sadece bunu istiyorum
Bende yaşıyorum öyle şeyler maalesef ama asıl sevgiyi haketmeyenler onlar
Bu belli etmektir zaten erkek cesursa gelir sana ve ilgi gösterir yoksa biraz senden ve vereceğin tepkilerden korkuyorlardır yoksa anlattığın özelliklere erkekler koşarak gelirler ama çok naz usandırabilir ama vereceğin tepki korkusuyla seninle konuşmaları zor olur eğer asabi gergin bir yapın varsa bu daha da zor
Yani zor insanım o da imanımdan dolayı ve sevdiğim insana hiç yüz vermiyorum ters tepki yapıyorum istemsizce
Neyse onlar geçti bitti zaten de yani göz kaçıran biri var çocuğu bende o da beni yeni görüyor arkadaşlarıyla beden derslerinin olduğu gün beni bekliyorlar çıkışta son ders bedenleri çünkü çocuğa bir kere baktığımda da gözünü kaçırmıştı bu mesela nedir yani son soruydu pardon ama istersen cevaplayabilirsin teşekkürler bu arada bende sevdim ama yüz vermedim ya belli etmemek için üstelik karşı belli etse bile
Yani göz kaçıyorsa beklentisi vardır ama cesareti yoktur ne istediğini konuşmadan anlayamazsın git konuş bence umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsın artık kimsenin üzülmesine tahammülüm yok başkası bile olsa sevdim seni en azından dürüst konuşuyorsun sen güzelsin hep güzellikle kal
Yaaa teşekkür ederim evt dürüst bir insanım teşekkürler sende selametle kal çok yardımcı olsun inşallah Allah bize en hayorlısını ve tam istediğimiz gibi biri verir aminn
Ben bulucağımı sanmıyorum ama umarım sen bulursun inceliğin için çok teşekkürler Allaha emanet ol
Bende sanmıyorum ama yinede teşekkürler inşallah bulursun sende Allah'a emanet ol☺
Güzel geceler dilerim
Sanada
Sizi istiyorlar sapıklar çünkü arkadaşça
Arkadaşça nasıl istiyor yaa ne saçma
Onlar arkadaş ya o yüzden
Sanmıyorum arkadaşça olduğunu göz kaçıranıda mı öyle
Siz bilirsiniz