Ramazan ayının başlangıcına mı, yoksa bitişine mi alışmak size daha zor gelir?

Ramazan ayının başlangıcına mı, yoksa bitişine mi alışmak size daha zor gelir?
Kesinlikle Bitişine Alışmak çok daha zor gerçek müslüman için Müslüman olmayana önemli bile gelmez ki umursamaz tövbe estağfurullah ben üzüldüm tam alışamadım normal günlere bugün de Bayramın Son Günü Alışmak zorundayız Şunu düşünmeliyiz Rabbim Sağlık uzun ömürler verdikçe yine gelecek inşallah Seneye İnşallah 1 Mart da
Bence başlamasına alışmak daha zor gelir insanlara.. bir den aç kalmak düzeni bozmak.. ama biterken kolay alışıyor çoğu kişi.. ya da bana öyle geliyor
Benim için başlaması zor olmadı zaten normalde de çok yemek yemezdim bitmesi biraz zor bazen bişey yicekken oruçlu muydum diyorum ımm değilmişim ebet jdjgjfjg
Aa niden acabası 😂✨
Çoksel jdjfjfjg
Ne demekkk djfjjd
Semiii teşekkür ederimm🍓🥰✨🌸🍫
Ramazana bence
Teşekkürler resi abim
Cevap
6Cevap
Ramazana Başlama kismina adapte olmak birazdaha zor oluyor birden alışkanlıklarından düzeninden kopuyorsun yeni yeme içme uyku düzenine geçmek birkaç gün alıyor haliyle
Bitişine alışmak daha zor çok üzülüyom ya hâlâ kendimi oruçlu zannediyorum
İkisi de kolay ama yeme düzeni uyku düzeni bozuldu ✍🏻
Bitişi ayrı zor Ramazanın. Gelişi bayram, gidişi bayram.. Tekrarına nasip etsin Rabbim.
Gelmeden bir telaş bir koşturma. Giderken de bi hoşluk bir telaşe. Gelişi ayrı gidişi ayrı güzel.
Benim için çok başlamadı 😂
Bitişine bu gece yine oruç için kalkacağım 6 günlük şevval ayı orucu cumartesi den perşembe ye kadar
Benim vücudumun bir dengesi var. Uyguladığım bir beslenme ve spor programı var. Her sene Ramazan ayında benim bütün dengem şaşıyor. İyi güzel bir ay da ben Ramazan'a alışmakta zorlanıyorum. Tam alışmışken de bitiyor.
Bitişine alışmak daha zor geliyor dostum
Kimsesiz geçen Ramazan'a alışmak zor
Bitişine bence, ruhu çok güzel huzurlu
Bitmesine alıştım ve sevindim diyebilirim
Çabuk bitti
Tatilin bitişine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?