Kişilik & Karakter Hayır demesini biliyor musunuz? DutchVınrotto Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Size herhangi bir konudan baskı yapılırsa nasıl çözüm yöntemlerine başvuruyorsunuz? Hayır demesini biliyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çoğu konuda hayır diyemiyorum. Yani sevdiğim , önemsediğim insanlara karşı. Baskıya gelemiyorum, boğuluyorum. Sevdiğim ya da herhangi biri farketmez baskı altında hissediyorsam istediğinin tam tersini yaparım. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Eskiden diyemezdim artık diyorum 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok güzel “hayır” dediğim söylenir☺️ 1 0 Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sanıtım hayır ya insanları pek kıramıyorum 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Bayılırım 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Biliyorum. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bilirim bea. 1 0 Yorumla