Çok heyecanlı ve konuşkan bı insanım tanımadığım insanlara bile gülümseyip sohbet açabiliyorum o an ve babam bunu fark etti çok kızdı yani tabi kötüyle iyi ayırt edebilirim ben sadece pozitif bı insanım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Baban normal olanı yapmis ama kişiliğine müdahale etmesi swni daha çok iter bence
Ama babam küçüklüğümden beri böyle olduğumu biliyor küçükken okulda da yerimde oturmazdi birden derste ayağa kalkıp dolaşirdim sürekli konuşurdum ve bu lise sona kadar devam etti biliyordu ama yeni tepkisini koydu
Dhb var çünkü buyudugun için koydu
Açılımın anlamı nedir
Dhb olduğunu biliyor mu
Dikkat eksikliği hiperaktife bozukluğu
İlaç kullanman lazim
Bana mesaj atabilirsin daha detaylı anlatirim
Araştırıyim o zaman yani çok hareketli doktora götürun diyen oldu öğretmenim falan ama annem ne güzel işte ben seviyorum hareketli olmasını falan derdi düşünmeyi sevmiyorum özellikle her saniye insanlarla konuşmak istiyorum
tamam konuş işte benle
Ama dhb sin
Bil
Çok güzel bir şey bu aslında keşke herkes böyle olsa
Yanlış anlaşılmaya müsait bir davranış şekli
Niye ki
Karşında bir erkek olursa bu ne iş la der yanlış anlar
Evet onu yaşıyorum bazen :/
Ama arkadaş anlamında yaklaşmaya çalışıyorum belki bı tebessüm bile yanlış anlanabilir haklısınız
Yani çok farklı tepki alırsın bana yürüyor diyene kadar
Öyle değil de yani seninde benden hoşlandığını düşünüyordum diyen oldu
Aynen Bu çok başına gelir hatta bu tavrından cesaret alıp sana teklif etmek isteyen bile olur
O zaman erkeklerle samimi olmamam o kadar ama o an refleks olarak sohbet etmek istiyorum düşünmeyi sevmiyorum
Zaten iki muhabbet etti mi sen kaptırırsın kendini unutursun yanlış anlarlar mı acaba diye düşünmeyi
Bence iyi bir özellik..
Hayır yanlış değil gayet güzel
Bende aynıyım bazen sorun yaratabiliyor
Bazıları yanlış anlıyor fark ediyorum kız erkek fark etmiyor sohbet ediyorum ama arkadaşça bazıları yanlış anlıyor tabi
Evet bende ya yani enerjim hep var çabuk samimi olabiliyorum kimseye önyargı ve nefretle yaklaşmiyorum ama sonu kötü de bitiyor ve erkekler farklı anlamlar yüklüyor
Evet kardeşim gibi olanlar var o zihniyete değiller zaten diğerleri hemen ima yapıyor bende tavrımı koyuyorum bozuluyorlar bu seferde
Senin gibi kız varmıydı
Niye ki
Çünkü hemcinslerinden farklısın delidolu kız kalmadı sayıları az
E Türkiye'nin ekonomisinden belki bazı erkeklerin sürekli rahat tavırlarındandır kötü insanlar da var ama ben kimseyi umursamıyorum umrumda bile değil kimin hakkımda düşünceleri
Heyecanlı ve konuşkan olman çok hoş. evet kimseyi aldırmamaya devam et
Ama bu hastalık hareketli olmam herhalde
Ne hastalığı bende mi hastayım
Dikkat eksikliği hiperaktife bozukluğu oluyormuş
Biri yoruma yazdı
Fazla düşünemiyorum ben direk konuşuyorum
Yok ben düşünmeden konuşmam ama bende ddeyecan ve konuşkanlık var. Bilmiyorum garip geldi bana doktora git istersen
Hayır öyle değil düşünürek konuşuyorum ama yanlız kalmayı sevmiyorum düşünüyorum saçma sapan şeyler düşünmek hoşuma gitmiyor o an dışarı çıkıyorum arkadaşlarım o gün müsait olmasa bile bı banka oturup teyzeyle sohbet ediyorum
Bunda bir problem olduğunu düşünmüyorum 🙃
Babama tuhaf geliyor deli gibisin diyor eskiden böyle demiyordu gece mutfaga giriyorum neden dolanıyorsun dur artık diyor bazen haftasonu 6da kalkıp koşuyorum
Birinden nefret etsem nefretimi kusam o an unutuyorum
Sevgilim seviyor bu huylarımı o daha sakin bana göre ama herkesle sohbet ettiğim için rahatsız oluyor
Enerjin fazla o zaman 😂 bence gayet normalsin
O sevgilinle senin aranda
Sessiz bı kız vardı hata okulda tanıştık konsere gelmeye bile cekniyordu şimdi kız konuşkan zorla ortama soktum kızı
Tamam işte insanlar bana kaşar gözüyle mi bakıyordur sence
Kötü bı niyetim yok çünkü
İyi yapmışsın kızıda kendine benzetmen iyi olmuş skdjdj 😂 Bakışlar kişiden kişiye değişir kimisi kaşar olarak bakar kimisi neşeli enerjik olarak bakar
Baban neyi gördü
Olabilir
Normall
Gorelim