Evet erkek üstün
Hayır eşit
Hayır kadın üstün
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üstünlük cinsiyetle ilgili bir şey değil. Fiziksel güç olarak genele vuracak olursak evet erkekler olarak genelde daha güçlüyüz ama duygusal olarak kadınlar güçlü 👍 bu birazda konuyla ilgili bir şey.
Cevap
11Cevap
Her insan eşit olmalıdır
Toplumdaki zırvalıkları umursamıyorum.. Sadece bana kimse üstünlük taslayamaz..
Yaradılış gereği öyle erkek kadınını korur kollar sahiplenir kadın da şımarır neselendirir cilve yapar erkeğine doğanın kanunu böyle
Kime göre neye göre
Sana göre
Değiller
Konudan konuya değişir
Kadın daha üstün yeni model üst sürüm 🤘
@İzmirliPrenses00 size her ay update geliyor
Yeni sürüm olmanın avantajları
sen temiz misin
Yok pasaklıyım sabun nedir bilmem 😂😂😂😂 hakket sabun nedir 😂😂😂
ben çok severim yumuşacık seni yıkayım mı
Ben bok kokmayı tercih ederim 😂😂😂
kötü olur öyle, ben temiz olurum sana da sarı bez ile yıkarım
Cam sil sıkıp çamaşır suyu da dök bari 😂😂😂😂
ayıp konuşma
Yapı olarak erkekler üstündür ama bana göre eşitiz
Evet kadını koruduğu için
Korumasına ihtiyacım yok ama mesela 🙄
Offff ya
Ne
Korumasına şu an ihtiyacin yok o da erkeklerin kurduğu devlet hukuk sistemleri sayesinde bır de ilk insanlari dusun
Erkeklerin kurduğu öyle mi
Sadece erkekler yaşıyor sanki ya aaa
Çok sinirlendim 😄
İlk devletlerin kurulduğu zamanlarda kadının söz hakkı mi var sanki onu bile erkekler verdi size
Olması gerekiyor ama elimizden alıp geri verince marifet mi oluyor
Erkekler lütfedip bahşetmese kendi haklarinizi bile koruyamayacaginizin güzel bir örneğini verdin teşekkür ederim ,😂
Kas gücünden bahsediyorsun
Tamam kardeş daha güçlüsünüz kabul ediyorum onu zaten
Bu her konuda üstünlük anlamına gelmiyor
Yav sadece kas gucunden bahsetmiyorum ilk insanlari dusun kadın çocuğa bakıyor erkek ise avlanıyor para kazanıyor afetlerle mücadele ediyor diğer erkeklerle rekabet ediyor bunlar akıl ve yenilik gerektiyor bu özelliklerin evrimsel gelişimde karşılığı oluyor zengin guclu zeki bir erkeği düşün eş olarak rahatlıkla kendisinden daha fakir daha güçsüz daha az zeki bir kızdan etkilenebilir ama kadın kendinden kas gücü olarak maddi olarak düşük bir erkekten etkilenmesi erkeğe göre çok daha nadir yaşanacak bir durum aynı şekilde kadın zekadan da çok etkileniyor dogamiz gereği böyle çünkü ideal olan erkeğin üstün olması bilim adamlarına yöneticilere bak kaç tanesi kadın
Başarılı kadının az olması toplumun suçu, cahillik yüzünden.. erkeklerin daha fazla potansiyeli olmasından dolayı değil ki
Ayrıca zeki erkekler çekicidir kadınlar bunu önemser, erkeklere göreyse dış görünüşünün iyi olması yeterli.. bu durumda erkek mi üstün oluyor gerçekten
Tek düşündüğünüz cinsellik, beyninizin önüne geçiyor bir taraflarınız 😅
Toplumun etkisini ataerkil düzeni reddetmiyorum yine de sonuç benim söylediğim şeye varıyor bugün kadınların çoğu hala erkek siyasetçilere oy veriyor erkekler para kazanma ev gecindirtme toplumda yer edinme sorumluluk alma dertleriyle büyüyor
Her şeyi de şimdiki zamana göre ele alma geçmişte kadınin çocuk bakmaktan başka ne işlevi vardı dolayısıyla erkeğin de baktigi şey güzellik içgüdüsel bir şey
Kadınların kendinden kısa boylu erkekleri tercih etmemesini düşün bu dönemde kısa erkek uzun erkeğin yapabildiği neyi yapamıyor sanki, işlev olarak aynilar ama uzun tercih ediliyor çünkü dogamiz gereği ideal olan o icgudusel
Erkeğin daha zeki zengin guclu olması da aynı durumdan kaynaklanıyor
Ben çok yoruldum sjdj
Boş mu versek
Olur kazandım zaten
Hayır shsh ben ikna olmadım
Ce ceyli çala cula cap cup
Kadınlar daha üstündür.
Tabisi ne sandın
Evet erkekler olarak daha üstünüz
Öyle bir şey yok
Hayır değildir
Esit