#SheWolfWoman
#İnsanların herbiri tek nedenle başarılı olmak istemezler aslında.. Siz neden istersiniz başarmayı?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
#İnsanların herbiri tek nedenle başarılı olmak istemezler aslında.. Siz neden istersiniz başarmayı?
#KişilikKarakter

Sabit durmak beni psikolojik olarak çok etkiliyor. Mutsuz, depresyona yakın, kötü bir ruh halinde oluyorum. Eski çağlarda yaşamış olsaydım; mağarada durup yiyecek bekleyen kadınlardan olmazdım gibime geliyor. Savaşa giden, avlayan ve bununla motive olan biri olurdum sanırım. Belki de bir Türk kanı taşıdığım için o "Alp Kadın" ruhu içimde hala var. Savaşçı kadın ruhunu taşıyorum ve kanımda savaşçı bir kadın hücresi dolaşıyor. Beni mutsuz eden, beni depresyona sokan şey; harekete geçmemek ve olduğum yeri kabullenmeye çalışmak. Ancak geçmişte göçebelik eden atalarımın ruhunu taşıdığım için kabullenişe geçmek ve mutlu olmaya çalışmak bana göre değil. Kim ne derse desin güçlü olmaya çalışmak beni mutsuz biri yapmıyor. Kendimi güçsüz gibi gösterip, birinin bana bakmasını istemek beni mutsuz ediyor. Bende bunu taşıdığım atalarımın genlerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Başarmak gerekli olduğu ve insanı mutlu ettiği için tabi ki de
Cevap
4Cevap
Kim sallar tarihi. İnsanın yegane amacı hayatta kalmaktır. Hayatta kalma savaşının içindeyiz ve kazanan başarılı oluyor..
Güç kaanır buda insana büyük haz verir her türlü kazanç zafer her daim iyi hissetirir. Bawn bedei büyük olsa bile
Elimde olsa tarihe geçecek başarılara imza atacak bir bilim adamı olmak isterdim. Ancak sadece fakülte mezunu olmak ve iş hayatına atılmak nasip oldu.
Kişisel tatmin
Var olmak için olabilir mi? (=
Mecburiyet yönü ağır basar
Hedefe ulaşmanın verdiği mutluluk işte
Her şey olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?