Hepimiz son kullanma tarihi etiketi olan paketli ürünler gibi değil miyiz? Zamanı gelince toprak altına gideceğimiz gerçeğini bildiğimiz halde neden arayış içinde oluyoruz?
Sonunda ölüm olan bir hayatta arayış içerisinde olmak ne kadar mantıklı?
Bence mantıklıdır.. yani ölüm olsa bile ölüm şu an gelmiyor hala hayattayız ve hala devam ediyoruz bir şekilde.. tabi ki de bunu düşündükçe insanın kendini kötü hissetmesi normal ama bir kere geldik yapacak bir şey yok deyip devam ediyorum ben.
Her şeyin bir sonu vardır. Her güzeliğin veya kötülüğün. Biz bunların sonunun olucağını bile bile yaşıyoruz bu hayatta. Önemli olan bu hayatı nasıl değerlendireceğimiz. Bide ölüm bir bitiş değildir... yeni bir yolculuğa başlangıçtır bunuda söylim dedim
Bizler bu evrenin bir parçasıyız bu aurqnın enerjinin bütünleşme aşamasında bulunuyoruz bu süreç içinde yerimizi amacımızı benliğimizi merak etmek en doğal hakkımız
Ölüm tek gerçek olan şey evet fakat sonuçta bize verilen bir yaşam var brom bunu en iyi şekilde yaşamak ve keyfini sürmekte lazım sonuçta hayattayız nefes alıyoruz olumsuz düşünmek yerine ben olumlu düşünüp yaşamayı tercih ediyorum brom...
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hmm... Ben biraz fazla mantık içinde hapsolmuşum o halde. Kova burcu lanetine uğrayan bir kişiliğim var.🤔