#SheWolfWoman
#Hayalleri ve idealleri zincirlendiyse, o insan özgürdür diyemez kimse..
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
#Hayalleri ve idealleri zincirlendiyse, o insan özgürdür diyemez kimse..
#KişilikKarakter

Doğduğumuzdan beri bize öğretilmiş olan ve kendi doğrum olduğuna inandığım şeylerin altından çıkıp uzaklaştığım ve büyük resme bakmaya başladığım zaman başladı. O zaman ben de dahil tüm dünya değişti
Çok şükür o kadar ileri derecede prabga ve zincire bağlanmış hissetmedim ama düşünce ve fikir özgürlüğünün tam olarak yansıtmamak, her söylememizden bir mana çıkarılacağını sanarak susmak en büyük zincirimiz olsa gerek.
Cevap
7Cevap
Kendini müslüman sanan bir toplumun içine doğmak zaten zincirlere ve prangalara vurulmak demek. Yani doğdupumuzdan itibaren zincirlere bağlıyız.
Ben zamana bırakıyorum elimden geldiğince.. bir süre sonra zaten çözülüyor çözülmezse de her zaman ki gibi alışıyorum sadece.. ve sabrediyorum
İstanbul'a yerleşme fikri ve eyleminden sonra bu hisse kapıldım. Doğru yanlış zaman gösterecek.
Evden kaçtığım zaman sanki başaramayacak gibi olduğum yıllar ama üstesinden geldim, kendi ayaklarımın üzerinde durdum
Kendi varlığımı fark ettiğim an, ardı arkası kesilmeyen olaylar zincirini başlatmış oldum.
Çalışmak bizi esir aldı.
şu an zincirlenmis hissetmiyorum
12 Mayıs benim için önemli bi tarih.
aklım ermesinden beri bir olay yok
Olmadı öyle bir durum
Okula ara vermemle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?