" Bazı kayıplar insana farkındalık yaratır. Bazı yenilgiler kendini bulmana vesile olur. Hayatta kendinle tekrar tekrar tanışırsın. Hep biraz ya da daha fazla çocuk kalabilseydik. Henüz mantık ve akıl kalbimize karışmıyorken.."
Mustafa Özkan..

" Bazı kayıplar insana farkındalık yaratır. Bazı yenilgiler kendini bulmana vesile olur. Hayatta kendinle tekrar tekrar tanışırsın. Hep biraz ya da daha fazla çocuk kalabilseydik. Henüz mantık ve akıl kalbimize karışmıyorken.."
Mustafa Özkan..

Tabi ki de bir olay değil hayatın tümü benim kendimi tanımamı sağladı.. zor anlarda ne karar vereceğimi bilmek.. hata yapmak ve doğruları öğrenmek.. kısaca bu tür durumlar asıl beni tanımamı sağladı
Ben arkadaşımla iyi bir yol arkadaşı oluruz düşünüyordum değer veriyordum ve imtihan oldu ve dedim senin gibi biri olsun sonra imtihan oldu ve dedim ki senin gibi biriyle olmazmış yani aşık olmam beni değiştirdi kendimi düşünmeye başladım oda şöyle oldu kız beni kaale almadı hesap sordum bende haklı olarak ilk defa susmadım oda zoruna gitti kazıklar atarak gitti hayatımdan
Kötü bir olaydı, gerçeklerden bağım kopmuştu ve gözümü korku bürümüştü.
Ciddi anlamda psikolojik sorunlarım olduğunu keşfettim ondan sonra tedavi olmayı kabul ettim ve şimdi iyim çok şükür.
Her olay ayrı bir deneyim benim için ama dönüm noktası iki tane var diyebilirim.
Teşekkürler canım 🥂❤️✨️
Cevap
6Cevap
Sanırım ailem buna yardımcı oldu şu olay diyemem ama
Birisi beni enayi yerine koymuştu. Aslinda bir cok kez enayi yerine kondum. Zamanla birikti ve birinde patlak verdi. Şimdi ise eski insanligimdan eser kalmadi. İnsanliktan ciktim sjdjsj
Evet bu dünyada kendimle tanışma şerefine eriştim inanılmaz güzeldi buna olay demeyelim gerçek bir insandı ona burdan teşekkür ediyorum.
Evet geçmişten ders almak gerekir tecrübe hayatta veren kazıkların bileşkesidir derler az kazık yememek için herseyden ders almaliyiz
Tek bir olay yetmeyeceği için olaylar silsilesi ile buldum kendimi.
Yetimhanedeki yıllarım
Namaz kılmaya başlayınca
Kendimle zaten tanışım 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?