Kişilik & Karakter 1400 TL'ye kulaklık sizce iyi mi ses kalitesi iyimis? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Denedim iyiydi sizce pahalı mi kulaklık fiyatı Güncellemeler+1 yıl Tosima b236 1400 TL'ye kulaklık sizce iyi mi ses kalitesi iyimis? Cevapla Kulaklık Soruları Fiyat Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bence iyidir 0 0 Yorumla
Predator12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu fiyat normal normal olmayan TL'nin değersizligi 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Pahalı geldi bana Yorumla Soran +1 yıl Sizce nasıl marka falan değil Yorumla Predator12 +1 yıl Bende almak istiyorum beğendiklerim 2000 TL ama tabi ki alamıyorum Yorumla Predator12 +1 yıl Bu fiyata marka değil bide öyle mi Yorumla Soran +1 yıl Marka mi peki Yorumla Predator12 +1 yıl Git bunu al pişman olmazsın redmi buts 3 lite fiyatı da çok uygun Yorumla Soran +1 yıl Torimayi mi diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Alayim Yorumla Predator12 +1 yıl Torima ne ilk defa duyuyorum Yorumla
RashfordTr Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Günümüz şartlarında normal artık. İsmi ne bi bakayım 0 18 Yorumla RashfordTr +1 yıl Marka model? Yorumla Soran +1 yıl Tosima be36 Yorumla RashfordTr +1 yıl Torima Be36 mı Yorumla Soran +1 yıl Evet evte Yorumla RashfordTr +1 yıl Çok hoşuma gitmedi görünüşü ama ben Redmi Buds Essential Siyah Bluetooth KulaklıkKullanıyorum iyi yani Yorumla RashfordTr +1 yıl Hem yarı fiyatına neredeyse Yorumla Soran +1 yıl Siz ne kadara aldınız peki Yorumla RashfordTr +1 yıl Ben 400iken almıştım. şu an 750 olmuş Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıldır kullanıyorsunuz peki Yorumla RashfordTr +1 yıl Yıldır değil geçen ağustosta aldım. 8-9 ay olmuş. Fiyat performans ürünü açıkçası Yorumla Soran +1 yıl Ooo güzelmiş Yorumla RashfordTr +1 yıl Aynn oyunda gecikme de olmuyor. Şarjı da iyi gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Supermidsssss 🤩 Yorumla RashfordTr +1 yıl Bu arada senin dediğin 1400 değil 500 tl ne yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bana öyle dediler dükkan sahibi Yorumla RashfordTr +1 yıl Sağlam geçirmiş Yorumla RashfordTr +1 yıl İnternette 500 lira Yorumla Soran +1 yıl Evet ama internete pek guvenmiyorum Yorumla
FortMinor12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ne tür bir kulaklık oda önemli 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Güzel kulaklık knk Yorumla FortMinor12 +1 yıl 10 çeşit kulaklık var knk hangisi kulak içi olanlarda da kalitelidir Bluetooth ise orta hallidir demek istediğim Yorumla Soran +1 yıl Blututlu evet Yorumla FortMinor12 +1 yıl Orta hallidir o fiyata çok bı kalite bekleme Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. pamukları felan iyidir işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla
İnceÇorapKokusu Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kulaklıl pahalı değil. Dolar çok pahalı. 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
kimmich09 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ucuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi marka. değil ama tosima B236 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence iyidir
Bu fiyat normal normal olmayan TL'nin değersizligi
Pahalı geldi bana
Sizce nasıl marka falan değil
Bende almak istiyorum beğendiklerim 2000 TL ama tabi ki alamıyorum
Bu fiyata marka değil bide öyle mi
Marka mi peki
Git bunu al pişman olmazsın redmi buts 3 lite fiyatı da çok uygun
Torimayi mi diyorsun
Alayim
Torima ne ilk defa duyuyorum
Günümüz şartlarında normal artık. İsmi ne bi bakayım
Marka model?
Tosima be36
Torima Be36 mı
Evet evte
Çok hoşuma gitmedi görünüşü ama ben Redmi Buds Essential Siyah Bluetooth Kulaklık
Kullanıyorum iyi yani
Hem yarı fiyatına neredeyse
Siz ne kadara aldınız peki
Ben 400iken almıştım. şu an 750 olmuş
Kaç yıldır kullanıyorsunuz peki
Yıldır değil geçen ağustosta aldım. 8-9 ay olmuş. Fiyat performans ürünü açıkçası
Ooo güzelmiş
Aynn oyunda gecikme de olmuyor. Şarjı da iyi gidiyor
Supermidsssss 🤩
Bu arada senin dediğin 1400 değil 500 tl ne yaşıyorsun
Bana öyle dediler dükkan sahibi
Sağlam geçirmiş
İnternette 500 lira
Evet ama internete pek guvenmiyorum
Ne tür bir kulaklık oda önemli
Güzel kulaklık knk
10 çeşit kulaklık var knk hangisi kulak içi olanlarda da kalitelidir Bluetooth ise orta hallidir demek istediğim
Blututlu evet
Orta hallidir o fiyata çok bı kalite bekleme
Anladim
pamukları felan iyidir işte
Anlamadim
Kulaklıl pahalı değil. Dolar çok pahalı.
Normal
Ucuz
Öyle mi marka. değil ama tosima B236