Kültür & Sanat Müzik kulağınız ne kadar iyi? ScotishFold Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Linkteki kayıtta 34 hatadan kaç tanesini veya daha fazlasını duyabiliyor musunuz?https://voca.ro/1nQcolqm78We Müzik kulağınız ne kadar iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. benim çok iyi 0 0 Yorumla
UfCeAs38 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Nothing Else Matters şarkısı notalarına, başka şarkılar kaynak yapmaya çalışıyor sanki.Ritimsiz müzik olmaz. Metronom da tik tak rekorları kırman lazım. 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Evet duydum hataları :D :D detone olmuş resmen fejwkfn ama güzel 0 1 Yorumla ScotishFold +1 yıl evet yaklaşık 8 9 tane ritim hatası var ya da detone de diyebiliriz 😅 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 700 cevap paylaştı. Müzik kulağım iyidir ama anlayabilmek için kulaklık takmam lazım. Üşendim be bro 🥹 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Kulaklık mı vardı kayıt alırken 1 4 Yorumla ScotishFold +1 yıl hatırlamıyorum yaklaşık 5 yıl önce çok amatörken kaydetmiştim şimdi dinleyince kulaklarım kanadı 😅 Yorumla Irresistibleart +1 yıl Gemide soundrack çalsan keşke Yorumla ScotishFold +1 yıl bayıldım teşekkür ederim Yorumla Irresistibleart +1 yıl Rica ederim Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Benim 30 çıkıyor genelde 0 1 Yorumla ScotishFold +1 yıl ne 30 çıkıyor? Yorumla
Kızılruh375 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Rock heavy metal için çok iyi 0 1 Yorumla ScotishFold +1 yıl pantera, samurai, after the burial sevdiklerimden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benim çok iyi
Nothing Else Matters şarkısı notalarına, başka şarkılar kaynak yapmaya çalışıyor sanki.
Ritimsiz müzik olmaz. Metronom da tik tak rekorları kırman lazım.
Evet duydum hataları :D :D detone olmuş resmen fejwkfn ama güzel
evet yaklaşık 8 9 tane ritim hatası var ya da detone de diyebiliriz 😅
Müzik kulağım iyidir ama anlayabilmek için kulaklık takmam lazım.
Üşendim be bro 🥹
Kulaklık mı vardı kayıt alırken
hatırlamıyorum yaklaşık 5 yıl önce çok amatörken kaydetmiştim şimdi dinleyince kulaklarım kanadı 😅
Gemide soundrack çalsan keşke
bayıldım teşekkür ederim
Rica ederim
Benim 30 çıkıyor genelde
ne 30 çıkıyor?
Rock heavy metal için çok iyi
pantera, samurai, after the burial sevdiklerimden
Full cektim
İyi.