Bayramda illaki küsler barışmalı mı yani 😏

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...
Bayramda illaki küsler barışmalı mı yani 😏

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...
Hayır tabi ki de zaten benim küstüğüm insan olmaz.. hayatımdan direk çıkardığım sildiğim insanlar olur.. bir sorun varsa ben o an o sorunu çözmek ve konuşmak isterdim.. bir süre iletişim kurmamak sonra barışmak saçma ve çocukça.. ve bana hatası olan insanı da affetmem sırf bayram diye. .
Birine kolay kolay küsmem. Hatalarını bilirim ona göre değer verrim. Ama bi kere sonuna gelirse bi insanı kırarsam kalbini daha da kendine gelemez. Küstüysem geri dönmem bi daha birer o iş. Sen elinden geleni yap beni sabrımın sonuna getirmek için, ondan sonra neymiş eee bayram gelmiş unutalım ooooldu. Böyle yapınca insanlar kendini bişey sanıp dahada nankörleşiyorlar.
Kolay kolay kimseye küsmem. Ama küstüysem de bayram seyran dinlemem. Hatta cenazede, nişanda, düğünde görsem bir metre mesafede bile görmezden gelirim, orada o yokmuş gibi davranırım.
Bayramlar barışma sebebim olmuyor, benden giden bir daha eşiğimden bile adım atamıyor, çünkü ben unutamıyorum çölde kaldığım günleri, nasıl atlattım ben o günleri, tuzakları, haddini
aşanları hayatıma tekrar almam kendime haksızlık olur, bazıları ne kadar uzak o denli iyi
Öyle gerçekten
Cevap
28Cevap
Bende inat yoktur küslük uzatmam ama o mesajı da atmam
Küs olduğum biri yok ama olmuş olsaydı ya arardım ya da mesaj atardım...
Yooo illa bayram diye yapılanları unutayım mı
Eğer benim veya ailemin canını yakan biriyse bunu yapmam söz konusu değil, çünkü bayramdan sonra yine eski haline döner ve bu hiç sekmez.
Atmamm. Küs olmadıklarıma zor atıyorum çok yakınım olanlar hariç
Küsme gibi bir huyum yok hiç,, ama buna rağmen küsmüşsem birinden ne bayram ne de başka bir sebep kurtarır.. düzeltilemez
Barışmak için bayramı neden bekleyeyim ki. Böyle şeyleri bahane edecek kadar planlı hareket eden biri değilim. İçimden geliyorsa aniden sarılır barışırım. Hem böyle durumlarda mesaj olayını samimi bulmuyorum.
Benimle küsen insanın psikoljik sorunları vardır o yüzden mesaj atılcak bir durum yok ha o atarsa cvp veririm.
Hiç umrumda olmaz, ne mesaj atarım ne atılan mesaja cevap veririm. Konuşmuyorsam vardır bir sebebi, ölümüne kin tutan biriyim.
bence de küs kalınmamalı. benim de küstüğüm insanlar bana mesaj atabilirler küslüğü bitirmek adına. bu arada bayram mı var ne zaman
Bayramda mesaj atmam ararım ve aradığım insanlar çok nadir insanlar o yüzden mesaj atacağımı düşünmüyorum
Öyle örf adetlerim olmadığı için kin kusmaya devamke😃
Atmam ve sırf bayramda yapılması bana samimi ve doğru gelmiyor
Bu bayramda küs olanlar birbirlerine tekrar küseceklerms
Atarız büyüklerimizden ögrendik bayramda küs kalınmaz
Bayramda küs kalınmaz ama devir artık o devir değil. insan silmek çok kolay bu zamanda.
mesaj atmam atıyorsam tam küsmemişimdir ıoajfsıczjxk
Kimseye bayram mesajı atmıyorum küs olduklarıma hiç atmam ajsjdkdkfkf
bayramda küslük olmaz ki bencede yani olması gereken bu
Hayır atmam, atmayacağım..
Aferin kırmızı..
Daha sonra görüşeceğim biri ise atarım bayram mesajı küsolsamda
Hayır, ben küsmem. Hayatımdan tamamen çıkarırım.
Hayır, ben bayram mesajı da atmam normal mesaj da atmam😅
Görsele çok güldüm. 😂😂
Hayır atmam.
Atmam , eskiden yapardım
Genel olarak kimseye mesaj atmıyorum
Atmam.
Hayır atmam
Öyle samimiyetsizliklerim yoktur
Atmam. Lüzum yok..
Hayır atmam
Hayır, ben çok kinci biriyim..
Gururum daha önemli.