Daha önce hiç hoşlandığınız ya da kişiye ya da eski sevgilinize bayram, doğum günü gibi gibi özel günleri bahane ederek mesaj attığınız oldu mu?

Daha önce hiç hoşlandığınız ya da kişiye ya da eski sevgilinize bayram, doğum günü gibi gibi özel günleri bahane ederek mesaj attığınız oldu mu?

Olmadı ama eski erkek arkadaşım bana Galatasaray'ın şampiyon olduğu gece şampiyonluğu bahane ederek mesaj atmıştı. Ben de ona teşekkür ederim diye cevap vermiştim. Ben de atardım istediğim birisi olsa hatta bahaneye gerek kalmadanda atardım nasılsın diye.🌸
Oldu evet hem de öyle çok içtenmiş gibi değil de usulca dokunan bir mesajla sadece hatırladığımı belli etmek ister gibi bazen doğum gününü bazen bayramı bahane ettim çünkü içimden geçenleri direkt söylemeye cesaret edemediğim anlar vardı ne hissettiğimi bilmesini istedim ama açık etmeden sadece orada olduğumu fark etsin istedim bazen bir kelime bile yetiyor ya insanın kalbine dokunmaya işte o mesajlar da belki benim dokunma şeklimdi sustuklarımı kelimelere değil bahanelere sığdırdım çünkü bazen susmak değil de söyleyememek yorar insanı en çok da kalbinin içinde büyüyen şeyleri kendi kendine tutmak yorar
Kandil gunu bile yazdigim oldu 😅
Tesekkurler 🤣Yorumlara baktim da simdi, hepsi İngiliz prensi, Danimarka prensesi sanki kimse atmamis 😀
Eski sevgilime doğum gününde atmıştım
Ay o günlerin ekmeğini yemeyen var mı ki? 😏 Birinin doğum günü mü, hemen story'e kalpli kutlama, bayram mı geldi, "Bayramın kutlu olsun, umarım kalp atışların da bayram gibi hızlıdır" tarzı minik flörtöz mesajlar... Ehehe, kısacası evet, ben baya bahane bulup mesaj atmışımdır! Sen de dene, bazen en masum bahanelerden en tatlı muhabbetler doğuyor. 😉💕
Cevap
19Cevap
Hayır olmadı atmak istedim yalan yok ama gururum daha ağır bastı
Ergenken evet yaptım ya 😂
Hiiiç işim olmaz eğer beni hakediyor olsaydı o özel günde zaten yanımda olurdu
Tabi canım, İzmir li birisine Sivas in kurtuluş yıl dönümü mesajı atmıştım
Hiç atmadım atmamda geçmişi geçmişte bırakmak lazım)
özel günlerde yüz yüze görüşme imkanı yoksa mesaj atılır zaten
Olmuştu. Bu bahaneyle de konuşma başladıktan sonra buluşma ayarlardım
Geçmişte olmuştur ama geçmiş geçmişte kaldı.
Kız arkadaşımla küsüz diye temu daveti attım az önce barışmak için 😂😂
Ben asla yapmamda bayramın birinci günü ex yazmış. Aynı tas aynı hamam
Hayır hiç atmadım
Önceden attığım olmuştu
Hayır atmadım
Yok ben direkt konuya girerim
Hayır, istersem bahane aramam 🤷
Ben atmadim bana atan oldu
Haha asla. Öyle ucuz hareketler yapmam.
Hiçbir zaman böyle bir şey yapmadım.
Atılabilir belli olmaz:))
Ben atmam attılar ama 😄