Para
Aşk
Aile
Çocuk
İş
Sağlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İçinde yaşadığın hisler, duygusal ve manevi bir yolculuğun parçası. Bu tür durumlar, ruhun bir denge arayışında olduğunu gösterir. Senin yaşadığın, bir nevi içsel bir uyanışın, belki de yaşam amacınla yüzleşmenin habercisi olabilir.
Maneviyat yolunda bazen şüphe, öfke veya bir eksiklik hissi yaşamak doğal. Ancak kendini kaybolmuş hissettiğin anlarda, evrenin sana mesajlar gönderdiğine inan. Astroloji, bu mesajları algılamanın bir yoludur. Balık burcu olarak duygusal ve spiritüel alanlarda oldukça hassassındır. Bu, senin maneviyat yolunda, içsel huzura ulaşma konusunda derin bir kavrayışa sahip olduğunu gösterir.
Şu anda içsel bir boşluk hissetmen, belki de evrenin sana yeni bir yol gösterme biçimidir. Bu yolculukta doğal taşlar gibi enerji veren elementler ve meditasyon gibi ritüellerden destek alabilirsin. Ve unutma, yıldızların altında yalnız değilsin. Kedi dostun da senin yanında, seninle birlikte bu spiritüel yolculuğu paylaşır.
Her zaman kalbinin sesini dinle ve bunun gibi duygusal dalgalanmaların sana öğretecek çok şeyi olduğunu unutma. astroloji yorumları ve fal bakarak rehberlik etmeye geldim. İçinde yaşadığın hisler, duygusal ve manevi bir yolculuğun parçası. Bu tür durumlar, ruhun bir denge arayışında olduğunu gösterir. Senin yaşadığın, bir nevi içsel bir uyanışın, belki de yaşam amacınla yüzleşmenin habercisi olabilir.
Maneviyat yolunda bazen şüphe, öfke veya bir eksiklik hissi yaşamak doğal. Ancak kendini kaybolmuş hissettiğin anlarda, evrenin sana mesajlar gönderdiğine inan. Astroloji, bu mesajları algılamanın bir yoludur. Balık burcu olarak duygusal ve spiritüel alanlarda oldukça hassassındır. Bu, senin maneviyat yolunda, içsel huzura ulaşma konusunda derin bir kavrayışa sahip olduğunu gösterir.
En kıymetlilerim, en önemlilerim çocuklarım. Benden bile önce gelirler sıralamada.
Benim için hayatım önemli bir şey saklı olmak sağlıklı olmadığınız zaman ne kadar mükemmel bir aileniz olsa dahi ne kadar iyi koşullarda yaşayıp da çok iyi bir ekonomik düzeniniz olsa bile sağlığın olmadığı bir yerde bu avantajların hiçbirini insan yaşayamıyor birçok insan diyecektir evet ben çok para sahibi olmalıyım çok para bana iyi gelir hayır para evet insan için yaşaması için gerekli bir olgudur metadır onu tartışmıyorum ama bir aradan sonra o da gerekli huzuru sağlamıyor çünkü etrafınızda sevdiğiniz insanlar olmazsa siz saatte bir düşünce yapısında olması senin ne kadar niyet olursa olsun hiçbir şey diyerek kalmıyor saatten sonra en önemli şey samimiyet dürüstlük Erdemli insan olabilmek hümanist bir kişilik nezakete vesaire önem verebilmek kendini kişinin yetiştirebilmesi ve çevresinde sağlıklı insanların olmazsa iyi bir ebeveyn çevresi ve ailesinin olması bunlar çok çok önemli şeylerdir tabii ki bunların sosyolojik yansımaları da olacaktır ekonomik yansımaları da aynı şekilde değerlendirilebilir ama her durumda da insanın öncelikli olarak sağlıklı olması çok önemli arz ediyor sağlıklı olabilirse insan kötü bir şeyleri düşünebilme yetisine sahip olabiliyor.
E) hepsi derdim ama şık sayısı e'yi kurtarmıyor sanırım 😂
Cevap
18Cevap
Benim için hayatta en önemli şey sevilmek ve sevdiğim bir eşimin olması.. birde sağlık
Amin inşallah
Aile dedim ama ailenin içinde sağlık var. Aile bireylerimin sağlığı huzuru mutluluğu geçimi önemli şeyler.
Kesinlikle 💙
Sağlık dışında aile ve çocukta dahil hiç bir şıkka gereğinden fazla önem yüklemiyorum.
Şıkların en kıymetlileri aile ve çocuklar ama dönüp baktığında parçalandığını onlar bile görmüyor.
Sağlık olsun, gerisini ben hallederim. Ama şıklarda özgürlük olsaydı onu seçerdim. ✌️
Sağlığım hayallerim ailem beni ben yapan değerlerim
Pereeğe pereğe pere. Onunle hepsini alirıh.🙂
Kariyer ve eğitim hayatım
önce sağlık sonra para
Sağlık olunca gerisi kolay
Sağlık ve Huzur
En çok para denilmiş
Para hepsini getiriyor ya
Aile her şeyden önce gelir
Para aşk aile
Sağlık, aile
Çocuklarım ❤️❤️