Takip kelimesi Sosyal medyada olumlu karşılanırken gerçekte bu durum size nasıl bir etkisi olurdu?
#KS #SanalDünya #Takip

Takip kelimesi Sosyal medyada olumlu karşılanırken gerçekte bu durum size nasıl bir etkisi olurdu?
#KS #SanalDünya #Takip
Sokakta bir kaç kez takip edildiğim oldu. Bazen sessiz kalmak zorunda kaldım, çünkü etrafta kimse yoktu. Başıma bir şey gelmesinden endişelendim. Eğer ki bir daha başıma böyle bir şey gelirse yapacağım ilk şey bir yerlere sığınmak olacak. Kalabalık ise bağıracağım.
Geçmiş olsun çok
Teşekkür ederim.
Yalnız kalacağım ve ıssız olan sokakları tercih etmem. Dünyanın neresi olursa olsun bin türlü hali var başımıza gelecek ve bize yapılabileceklerin. Bunun erkek kadını da yok. Her cinsiyetin başına bu tip yerlerde her şey gelebilir. Takip edilmek tabiki tedirgin ederdim. Yer yön değistirirdim daha ışıklı ana caddeye hızlı çıkabileceğim kestirme yolları tercih ederdim bu imkanlar yoksada o an en yakınimı arar telefonla konusurdum bu da takip edilmekten uzaklaştıran etkili yöntem tecrübeyle sabit.
Teşekkürler eic için🙏🏻
Çok başıma geldi. Ya atlatmak için farklı yerlere girip çıkarım ya doğrudan yavaşlayıp öne geçmesini sağlarım ya da hızlanır atlatırım, en olmadı babamla konuşuyor gibi yapıp beni alacakmış gibi davranırım vs vs. Seçenek çok.
Geçmiş olsun dikkat et kendine 😕
Etmeye çalışıyorum teşekkür ederim..
Teşekkürler prens ✨️😄
Sadece bir kez takip edildiğimi hissettim ve durup bekledim, gerçekten takip edilip edilmediğimi anlamak için. Sadece bir hismiş.
Gerçekten takip edilsem, neden takip edildiğimi merak ederim. Beni takip eden kişiyi merak ederim.
Cevap
7Cevap
Beni kimse takip etmez zaten neden etsin.. ediyorsa da muhtemelen para içindir dikkat eder kendimi savunurum direk
Takip ediliyor muyum diye arabayla iki üç tur attığım oldu.
Enteresan kırmızıda senle geçecek mi diye baksaydın msjssjj
Öyle bir sahne vardı
Sinek ilacı
Biber gazı
Elektro şok
Malum yere tekme
Muştayla darp
Çivili tahtayla benzetme
Aikido/muatei teknikleri ön izleme
...
Beni takip edenin benden çekeceği var
Genelde ıssız dar sokakları tercih etmem kalabalık cadde ve sokakları kullanırim gec saatlere de kalmıyorum ama ona rağmen olursa telefonla biriyle konuşurm ya da bir magaza market gibi bir yerde oyalanır yardım icin aradığım kisinin gelmesini beklerim, riskli bir durum varsa polisi ararım
Ilk başta korkardım ve bi an önce insanların olduğu ve kameralara dolu bi yere gittmeye çalışırdım sonrada polisi arardım
Kadınlar kades uygulamasını indirmeli
Bu devletimizin kadınlara verdiği hak
Ve her daim yanınızda deodorant bulunsun
Dövüş ve savunma sporlarını öğrenin
En azından yumruğu
Tekmeyi
Ve basit hamleleri
Durup arkama bakarım, arkamdaki kişinin önüme geçmesini beklerim.
Töbe de Allah korusun korkarım paniklerim düşünce bile aşırı kötü ediyor tenha yerlerde dolanmam
Ara sokağı girer takip edeni yakalar. Önce vurur sonra sorardım
Takip edene amacın ne diye sorarım
Bak takip ederim inadına kanka
Yön değiştirim ve fırsat varsa fotosunu alıp polise giderim ama başka çare yoksa direk kafa göz dalarım
Tek başıma hiç bir yere gitmem
Koşarım sanirim
Oldu maalesef yaa.
Çok tedirgin edici bişey
Ürpertici
Kalabalık yerlere gitmeye çalışırdım
Henüz edilmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?