Çok özgüvensizim inTHR etmek istiyorum?

yıllardır zorbalanıyorum sivilce lekelerim var her gören cildine nolmuş diyor cildimi düzeltme aşamasındayım en ağır kremleri kullanıyorum cildim soyuluyor zor bir süreç yeteri kadar acı çekiyorum zaten ortaokul hatta anaokuldan itibaren hep dışlanırım hiç arkadaşım olmadı adam akıllı herkes beni dışladı lisedeyken çocuğun biri ne kadar çirkin olduğumu herkesin içinde yüzüme karşı söylemişti çok utanmıştım herkesin içinde bi kızla kıyasladı kızın da hoşuna gitti tabi çok üzülmüştüm çok asosyal biriyim çünkü hep dışlanırım arkadaşım olmaz sosyal hayatım da yok arkadaşım yok ki nasıl olsun zaten sürekli gezmeme ailem de karışıyor ( 20 yaşındayım ona rağmen ) üniversiteye 3. ye hazırlanıyorum okulda bulurum belki arkadaş orada da dışlanmazsam tabi çok çirkin bi kızım cildim çok kötü saçlarım kötü bi fiziğim iyi instagrama efektsiz fotoğraf atamıyorum efekt bile kurtarmıyo millet doğal haliyle bir anda çekip atıyo filtre yapmayanına çok rastladım gözümün önünde paylaştı ve benim efektli makyajlı fotoğraflarıma bin basar gerçekten çok yoruldum makyaj bile kurtarmıyo depresyona girdim estetik yaptırıcak para yok doğal halim de berbat dışlanmaktan çok yoruldum bu tiple ne arkadaş bulabiliyorum ne de sevgili instagramda hiç fotoğrafım yok herkes beni fake sanıyor güzel çıkmıyor fotoğraflarım çok yoruldum hayattan kurtulmanın tek yolu var onu da zaten biliyorsunuz 😫
Çok özgüvensizim inTHR etmek istiyorum?