Bu kötülük size yapılsa ne yapardınız?

Kyk yurdunda birine kendi isteğiyle benim özel hayatımı anlattığım için aylar sonra kızın uzak durmaya çalıştıkça ahlak dışı şeyler anlattı demesinden dolayı uyarı cezası almıştım özel olan şey ise o iğrenç yurttan kurtulmak için para karşılığı bir kere masaj yapmış olmamdı ama çocuğun şyini felan görmeden çocuk da kıyafet üstünden her yerime dokunmuştu ben pişmandım pişmanlıkla anlattım kıza özel bi şey dinelemek ister misin diye o da dinledi teşekkür etti özelimi anlattığım için ama aylar sonra yurt müdürüne söylemiş müdür de yobqz çıktı bana uyarı cezası verdi bi de kız beni takip ediyo felan diye şeyler uydurmuş oysa ben 3 numara miyopum. Yemekhanede 2 aydır tanıdığım beni her gördüğünde yanıma gelen arkadaş sayılan kız yine geldi beni görünce kız sen niye gözlük takmıyorsun gözün kısık geziyorsun dedi ya dedim arkadaşlarımı bile tanımıyorum uzağı göremiyorum biri bana beni takip ediyo diye iftira atmış dedim ay şizofren paranoyak ya dedi. Neden şikayet etti uğraştı senle dedi ben de özel bi şey anlatmıştım ama kendi isteğiyle dinlemişti dedim ne anlattın dedi b*kir değil misin gibi baktı ben de tiksiniyorum anlatmak istemiyorum eski dedim ama bilmeden yorum yapamam ki dedi anlat anlat aylardır arkadaşız şurda dedi kimseye söylemeyeceğime yemin et deidm bu kapalı diye inanıp anlattım bu da aylar sonra oda değişikliğinde beni onun odasına vermişler beni görünce ben istemiyorum asla dedi ben de onla kalmazdım ki asla bana hakaret etmişti çünkü, sonra memura gidelim dedi dedim arkadaşken anlattığım özel şeyleri anlatma o da dedi o zaman nasıl vermeyecek ben de eski küs olduğum arkadaşımdı dersin dedim doğru olan da bu sonra bu kev@şe ayakları kırılasıca memura gidip sırf bana kötülük yapmak için teke tek konuşabilir miyiz dedi memur malı da izin verdi ben hayır kötülük yapmak istiyo dedim dışarı çıkardı beni memur sonra içerde bunun dediklerini duydum arkadaş bile değildik kediden korktuğumuz için tanıştık ve bana böyle şeyler anlatması dedi memura iftira atıyo arkadaştık dememe rağmen memur bana müdüre demiyxem demesine rağmen ertesi gün koşa koşa müdüre yetiştiriyor müdür de benim annemi arayıp o çocukla yaşadığım her şeyi anlatıyor para karşılığı görüşüyor diye iftiralar atıyor

Bu kötülük size yapılsa ne yapardınız?